SZPiLKA23 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nie no ja robie focha nagłego takiego ukrytego ze niby nie wiadomo z czego Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='SZPiLKA23']u mnie zadziałała metoda focha :D[/quote] u mnie nie działała :evil_lol: tzn nie musiała, ja zanim mam focha robię zadymę :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Nie no ja robie focha nagłego takiego ukrytego ze niby nie wiadomo z czego[/quote] no to marna metoda, jak facet nei wie o co chodzi to się nie nauczy o co chodzi, to jak z psem, jak mu nie pokażesz to nie wie o co chodzi :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='SZPiLKA23']A wiecie ze przy kazdym facecie dostaje sie odkurzacz gratis:p[/QUOTE] A gdzie go można odebrać? :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='BBeta']A gdzie go można odebrać? :diabloti:[/quote] jeśli nie dostałaś od razu przy odbiorze faceta to zgłoś się do punktu obsługi klienta, tam dostaniesz na pewno :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hahaha. Szpila pamietam jak mowilas o swoich metodach wychowawczych :P jak skutkuja to najwazniejsze :P jak przestana to zmienisz taktyke :diabloti: facet potrzebny do: wyrzucenia smieci, do wyżycia sie w trudnej chwili, do przytulenia. a pozniej niech czeka na zawolanie/klik/smakołyk :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Small, w koncu znajdziesz swoj ideal-faceta ktory slucha sie psa :evil_lol: a co do zcatow-tez swego czasu wchodzilam,ale bardzo mnie mierziło te och wywalanie fujar na cala dlugosc i jeszcze pieprzenie glupot ze sie nawalaja na to ze zechcialam sie do nich odezwać. HAHAHA :roll: :P dla mnie takie pokazywanie publicznie ciala- to mozna sobie anatomie czlowieka pocwiczyc, jakos mnie to nie podnieca. Czy tam wystawianie torsu lub d :lol: Anatomia w pelni i tyle(zboczenie zawodowe :evil_lol:). paaa :] Quote
SZPiLKA23 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 No włansie metoda focha cichego przestała działac na jakis czas właczyłam metode focha po krzyku czyli metode small no i srednio działało no i znowu zaczełam metode focha cichego i znowu skutkuje;] wkoncu faceci to misie o małych rozumkach jak karzesz im sie domyslac o co Ci chodzi to sie bidaki przegrzewaja i wola zrobic to co chcesz niz sie nad tym zastanawiac ;) Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [QUOTE]facet potrzebny do: wyrzucenia smieci, do wyżycia sie w trudnej chwili, do przytulenia. a pozniej niech czeka na zawolanie/klik/smakołyk :diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] pff a co to za facet że nagradzać by trzeba było, sam ma od siebie i za darmo to robić :eviltong: [QUOTE]Small, w koncu znajdziesz swoj ideal-faceta ktory slucha sie psa :evil_lol: [/QUOTE] taa szczerze wątpię, znając swoje wymagania ;) [QUOTE] a co do zcatow-tez swego czasu wchodzilam,ale bardzo mnie mierziło te och wywalanie fujar na cala dlugosc i jeszcze pieprzenie glupot ze sie nawalaja na to ze zechcialam sie do nich odezwać. HAHAHA :roll: :P[/QUOTE] heheh Betty sę obraziła na nich :evil_lol: [QUOTE]dla mnie takie pokazywanie publicznie ciala- to mozna sobie anatomie czlowieka pocwiczyc, jakos mnie to nie podnieca. Czy tam wystawianie torsu lub d :lol: Anatomia w pelni i tyle(zboczenie zawodowe :evil_lol:).[/QUOTE] mnie to też jakoś nie kręci, ale oni mają chyba świetną zabawę jak ktoś ich ogląda. Ja tam wolę już pooglądać ładne zdjęcia, nie koniecznie całego gołego faceta, takie subtelne a nie jakąś fujarę w kamerce :razz: [QUOTE]metode focha po krzyku czyli metode small no i srednio działało no [/QUOTE] bo to nie takie proste, trzeba to opanować do perfekcji :diabloti: Ale numer wywinęłam przed chwilą :roflt: dzwonił dzwonek od mieszkania, pomyślałam że to robotnicy bo od tygodnia coś robią, dzwonią po domofonach i jak odbieram to nic nie mówią :mad: więc pomyślałam, pierniczę nie wstaje z łóżka :diabloti: poleżałam 30 min, znów dzwoni, Moli pod drzwiami ujada, ja już zdążyłam zasnąć więc mało co kontaktowałam, to poduszka na łeb i śpie dalej, a to dzwoni i dzwoni, ja nic. Za chwile telefon, rozespana i wkurzona że mi spac nie dają, odbieram, a tam kurier z animali mówi że ma przesyłke a nie ma nikogo w domu :mdleje: no to ja mówię że zaraz otworze, poszłam w piżamie, bez makijażu jak czarownica, otworzyłam mu i zabrałam paczkę. Ale fajnie to musiało wygląda że mnie nie ma w domu po czym się zjawiam i jestem już :roflt::roflt: Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [B]B&W[/B] ;) [IMG]http://images43.fotosik.pl/37/d2b3fa0648c11e9f.jpg[/IMG] [IMG]http://images25.fotosik.pl/300/1e443b5682ec199f.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/37/9d190e6a80146aa2.jpg[/IMG] Quote
Kasia&Rika Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [URL]http://images43.fotosik.pl/37/d2b3fa0648c11e9f.jpg[/URL] :loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye: super Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 jeszcze mam takie ;) [IMG]http://images30.fotosik.pl/301/14cc70da59405fc1.jpg[/IMG] [IMG]http://images24.fotosik.pl/302/c6473e376314095f.jpg[/IMG] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [URL]http://images25.fotosik.pl/300/1e443b5682ec199f.jpg[/URL] Świetne :loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [B]anitaaa i bartis [/B]dzięki ;) [B]infers1995[/B] ja? to on bezczelny mnie tak wcześnie budzi (godzina 9 była) :diabloti::evil_lol: idę chyba zdjęcia popstrykać bo mi się nudzi :roll: Chwaliłam się że odkąd jestem na wege schudłam 1,5 kg? :diabloti: jak nie to się chwalę :evil_lol: Quote
infers Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pati straszy bezbronnych kurierów:roflt: Quote
SZPiLKA23 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 cz-b foty super a co miałas w paczce od biedn ego kuriera? Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='SZPiLKA23']cz-b foty super a co miałas w paczce od biedn ego kuriera?[/quote] petstages'a dla Moli i szampon ;) Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Superowe te czarno-białe i storczyk, nawet fajny. A ja z facetem dostałam w gratisie najpierw - syna potem - córkę, ale za to mój mąż kocha psy i inne zwierzątka (oczywiście mnie też), ale ze mną mniejszy ma kłopot, bo nie musi wychodzić na spacer 3 razy dziennie. Dziewczyny Miłośc jest piękna tylko cierpliwości i trzeba ją pielęgnować . :multi::multi::multi:. ale się wymądrzam :oops::oops::oops: Quote
SZPiLKA23 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cheritka wcale sie nie wymądrzasz zwiazek i miłosc trzeba pielęgnować bo juz nie jedna naprawdę dobra para rozsypała sie z lenistwa któregoś lub obojga partnerów.... Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [QUOTE]Superowe te czarno-białe i storczyk, nawet fajny.[/QUOTE] to Orchidea nie storczyk :eviltong: z mojej własnej plantacji, mam ich chyba 30 :loveu: [QUOTE]A ja z facetem dostałam w gratisie najpierw - syna potem - córkę, ale za to mój mąż kocha psy i inne zwierzątka (oczywiście mnie też), ale ze mną mniejszy ma kłopot, bo nie musi wychodzić na spacer 3 razy dziennie. Dziewczyny Miłośc jest piękna tylko cierpliwości i trzeba ją pielęgnować . :multi::multi::multi:. [/QUOTE] możliwe ale po prostu niektórzy są do takiego życia stworzeni inni nie, ja jestem typem samotnika, najlepiej się czuje gdy w pobliżu nie ma nikogo, do organizacji rodzinnej się nie nadaje w ogóle ;) Jadę na zakupy :diabloti: do usłyszenia jak wrócę ;) Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 czesc łobuzico:cool3: daj no jakie fotki, co??:lol: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 zmiana planów, nie jadę dziś na zakupy, jadę w niedziele bo nie chce mi się samej, a tak to zwerbuje koleżankę :diabloti: [quote name='Anka_ZG']czesc łobuzico:cool3: daj no jakie fotki, co??:lol:[/quote] stronę wcześniej są :eviltong: a ja jestem grzeczna :mad: a nie łobuzica :diabloti: co najwyżej diabeł wcielony, ale łobuzica nigdy :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='infers1995']już wróciłaś z zakupów:razz:?[/quote] nie nie jadę dziś, popatrz wyżej na post :eviltong: Quote
Cheritka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='smallpati']to Orchidea nie storczyk :eviltong: z mojej własnej plantacji, mam ich chyba 30 :loveu: możliwe ale po prostu niektórzy są do takiego życia stworzeni inni nie, ja jestem typem samotnika, najlepiej się czuje gdy w pobliżu nie ma nikogo, do organizacji rodzinnej się nie nadaje w ogóle ;) Jadę na zakupy :diabloti: do usłyszenia jak wrócę ;)[/quote] A jeśli chodzi o psy to też z daleka ???:cool3: Quote
Recommended Posts