Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Nie no ja robie focha nagłego takiego ukrytego ze niby nie wiadomo z czego[/quote]
no to marna metoda, jak facet nei wie o co chodzi to się nie nauczy o co chodzi, to jak z psem, jak mu nie pokażesz to nie wie o co chodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='BBeta']A gdzie go można odebrać? :diabloti:[/quote]

jeśli nie dostałaś od razu przy odbiorze faceta to zgłoś się do punktu obsługi klienta, tam dostaniesz na pewno :evil_lol:

Posted

hahaha. Szpila pamietam jak mowilas o swoich metodach wychowawczych :P jak skutkuja to najwazniejsze :P jak przestana to zmienisz taktyke :diabloti:

facet potrzebny do: wyrzucenia smieci, do wyżycia sie w trudnej chwili, do przytulenia. a pozniej niech czeka na zawolanie/klik/smakołyk :diabloti: :evil_lol::evil_lol:

Small, w koncu znajdziesz swoj ideal-faceta ktory slucha sie psa :evil_lol:

a co do zcatow-tez swego czasu wchodzilam,ale bardzo mnie mierziło te och wywalanie fujar na cala dlugosc i jeszcze pieprzenie glupot ze sie nawalaja na to ze zechcialam sie do nich odezwać. HAHAHA :roll: :P

dla mnie takie pokazywanie publicznie ciala- to mozna sobie anatomie czlowieka pocwiczyc, jakos mnie to nie podnieca. Czy tam wystawianie torsu lub d :lol: Anatomia w pelni i tyle(zboczenie zawodowe :evil_lol:).

paaa :]

Posted

No włansie metoda focha cichego przestała działac na jakis czas właczyłam metode focha po krzyku czyli metode small no i srednio działało no i znowu zaczełam metode focha cichego i znowu skutkuje;] wkoncu faceci to misie o małych rozumkach jak karzesz im sie domyslac o co Ci chodzi to sie bidaki przegrzewaja i wola zrobic to co chcesz niz sie nad tym zastanawiac ;)

Posted

[QUOTE]facet potrzebny do: wyrzucenia smieci, do wyżycia sie w trudnej chwili, do przytulenia. a pozniej niech czeka na zawolanie/klik/smakołyk :diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

pff a co to za facet że nagradzać by trzeba było, sam ma od siebie i za darmo to robić :eviltong:

[QUOTE]Small, w koncu znajdziesz swoj ideal-faceta ktory slucha sie psa :evil_lol: [/QUOTE]

taa szczerze wątpię, znając swoje wymagania ;)

[QUOTE]
a co do zcatow-tez swego czasu wchodzilam,ale bardzo mnie mierziło te och wywalanie fujar na cala dlugosc i jeszcze pieprzenie glupot ze sie nawalaja na to ze zechcialam sie do nich odezwać. HAHAHA :roll: :P[/QUOTE]

heheh Betty sę obraziła na nich :evil_lol:

[QUOTE]dla mnie takie pokazywanie publicznie ciala- to mozna sobie anatomie czlowieka pocwiczyc, jakos mnie to nie podnieca. Czy tam wystawianie torsu lub d :lol: Anatomia w pelni i tyle(zboczenie zawodowe :evil_lol:).[/QUOTE]

mnie to też jakoś nie kręci, ale oni mają chyba świetną zabawę jak ktoś ich ogląda. Ja tam wolę już pooglądać ładne zdjęcia, nie koniecznie całego gołego faceta, takie subtelne a nie jakąś fujarę w kamerce :razz:

[QUOTE]metode focha po krzyku czyli metode small no i srednio działało no [/QUOTE]

bo to nie takie proste, trzeba to opanować do perfekcji :diabloti:

Ale numer wywinęłam przed chwilą :roflt: dzwonił dzwonek od mieszkania, pomyślałam że to robotnicy bo od tygodnia coś robią, dzwonią po domofonach i jak odbieram to nic nie mówią :mad: więc pomyślałam, pierniczę nie wstaje z łóżka :diabloti: poleżałam 30 min, znów dzwoni, Moli pod drzwiami ujada, ja już zdążyłam zasnąć więc mało co kontaktowałam, to poduszka na łeb i śpie dalej, a to dzwoni i dzwoni, ja nic. Za chwile telefon, rozespana i wkurzona że mi spac nie dają, odbieram, a tam kurier z animali mówi że ma przesyłke a nie ma nikogo w domu :mdleje: no to ja mówię że zaraz otworze, poszłam w piżamie, bez makijażu jak czarownica, otworzyłam mu i zabrałam paczkę. Ale fajnie to musiało wygląda że mnie nie ma w domu po czym się zjawiam i jestem już :roflt::roflt:

Posted

[B]B&W[/B] ;)

[IMG]http://images43.fotosik.pl/37/d2b3fa0648c11e9f.jpg[/IMG]

[IMG]http://images25.fotosik.pl/300/1e443b5682ec199f.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/37/9d190e6a80146aa2.jpg[/IMG]

Posted

[B]anitaaa i bartis [/B]dzięki ;)

[B]infers1995[/B] ja? to on bezczelny mnie tak wcześnie budzi (godzina 9 była) :diabloti::evil_lol:

idę chyba zdjęcia popstrykać bo mi się nudzi :roll:
Chwaliłam się że odkąd jestem na wege schudłam 1,5 kg? :diabloti: jak nie to się chwalę :evil_lol:

Posted

Superowe te czarno-białe i storczyk, nawet fajny.

A ja z facetem dostałam w gratisie
najpierw - syna
potem - córkę,
ale
za to mój mąż kocha psy i inne zwierzątka
(oczywiście mnie też), ale ze mną mniejszy ma kłopot, bo nie musi wychodzić na spacer 3 razy dziennie.
Dziewczyny Miłośc jest piękna tylko cierpliwości i
trzeba ją pielęgnować . :multi::multi::multi:.

ale się wymądrzam :oops::oops::oops:

Posted

[QUOTE]Superowe te czarno-białe i storczyk, nawet fajny.[/QUOTE]

to Orchidea nie storczyk :eviltong: z mojej własnej plantacji, mam ich chyba 30 :loveu:

[QUOTE]A ja z facetem dostałam w gratisie
najpierw - syna
potem - córkę,
ale
za to mój mąż kocha psy i inne zwierzątka
(oczywiście mnie też), ale ze mną mniejszy ma kłopot, bo nie musi wychodzić na spacer 3 razy dziennie.
Dziewczyny Miłośc jest piękna tylko cierpliwości i
trzeba ją pielęgnować . :multi::multi::multi:.
[/QUOTE]

możliwe ale po prostu niektórzy są do takiego życia stworzeni inni nie, ja jestem typem samotnika, najlepiej się czuje gdy w pobliżu nie ma nikogo, do organizacji rodzinnej się nie nadaje w ogóle ;)

Jadę na zakupy :diabloti: do usłyszenia jak wrócę ;)

Posted

zmiana planów, nie jadę dziś na zakupy, jadę w niedziele bo nie chce mi się samej, a tak to zwerbuje koleżankę :diabloti:

[quote name='Anka_ZG']czesc łobuzico:cool3: daj no jakie fotki, co??:lol:[/quote]

stronę wcześniej są :eviltong:
a ja jestem grzeczna :mad: a nie łobuzica :diabloti: co najwyżej diabeł wcielony, ale łobuzica nigdy :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']to Orchidea nie storczyk :eviltong: z mojej własnej plantacji, mam ich chyba 30 :loveu:

możliwe ale po prostu niektórzy są do takiego życia stworzeni inni nie, ja jestem typem samotnika, najlepiej się czuje gdy w pobliżu nie ma nikogo, do organizacji rodzinnej się nie nadaje w ogóle ;)

Jadę na zakupy :diabloti: do usłyszenia jak wrócę ;)[/quote]

A jeśli chodzi o psy
to też z daleka ???:cool3: