Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']a podobno ja to tipsiara to patrz :evil_lol:

Landryna moja :loveu:
[URL]http://89.149.227.126/dev262/0/478/480/0478480055.jpg[/URL]
[URL]http://photos124.nasza-klasa.pl/dev218/0/458/319/0458319102.jpg[/URL]
[URL]http://89.149.227.91/dev271/0/458/351/0458351054.jpg[/URL]
[URL]http://89.149.227.91/dev271/0/458/351/0458351054.jpg[/URL]
[URL]http://big.photos.nasza-klasa.pl/11127385/203/other/std/10b24314da.jpeg[/URL]

ale teraz widać że ze mnie żadna tipsiara :evil_lol:
zabiłaby mnie za to że tu zdjęcia dodaje :evil_lol:[/quote]
olaboga, nie wiem czy śmiać się czy płakać :evil_lol::evil_lol: ona jest gorsza niż ty :evil_lol::evil_lol:

Posted

Żartujesz Landyna świetnie wygląda :loveu::loveu:
Znamy się od dawna, od jakichś 9 lat, jej rodzice to przyjaciele moich rodziców ;) z jej bratem jeździłam na wakacje kilkanaście razy :evil_lol: zapewniam że Landzia-Patrycja (jak ja:evil_lol:) nie ma charakteru Paris ani typowej blondyny, ona jest świetna, uwielbiam ją normalnie :loveu:

Byłam biegać i wiecie co straciłam kondycje :angryy: zadyszałam się :shake: muszę wrócić do ćwiczeń :roll:

Posted

[quote name='smallpati']Żartujesz Landyna świetnie wygląda :loveu::loveu:
Znamy się od dawna, od jakichś 9 lat, jej rodzice to przyjaciele moich rodziców ;) z jej bratem jeździłam na wakacje kilkanaście razy :evil_lol: zapewniam że Landzia-Patrycja (jak ja:evil_lol:) nie ma charakteru Paris ani typowej blondyny, ona jest świetna, uwielbiam ją normalnie :loveu:

Byłam biegać i wiecie co straciłam kondycje :angryy: zadyszałam się :shake: muszę wrócić do ćwiczeń :roll:[/quote]
nie :diabloti: zbytnio wypicowana jest ;) i te anorektyczne nogi :diabloti:
ja wcale nie twierdzę że nie jest fajna : P chociaż sama nie mam koleżanek typu paris chilton:diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']ee tam, ja bym chciała mieć jej figurę :loveu: zwłaszcza że ona tyle je i nie ćwiczy a w ogolę nie tyje, a ja to co nie zjem to mi w brzuch idzie :shake::angryy:[/quote]
a mi w uda i doope:cool1::diabloti: najśmieszniejsze mam boczki, tak mi wystaje, jakbym miała wiecznie wpijające się majtki :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']a mi w uda i doope:cool1::diabloti: najśmieszniejsze mam boczki, tak mi wystaje, jakbym miała wiecznie wpijające się majtki :diabloti:[/quote]

skąd to znam :shake:
dlatego wracam do biegania :evil_lol: bo się zapuściłam ostanio, to że nie tańczę już też mi nie pomaga :razz:

Posted

[quote name='smallpati']skąd to znam :shake:
dlatego wracam do biegania :evil_lol: bo się zapuściłam ostanio, to że nie tańczę już też mi nie pomaga :razz:[/quote]
a mi przez tańczenie tylko mięśni przybyło :cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']a mi przez tańczenie tylko mięśni przybyło :cool1:[/quote]

to się ciesz

ja prawie w jednym czasie przerwałam bieganie, taniec, siłownię i aerobik i to był głupi pomysł :shake: muszę do czegoś teraz wrócić bo jestem gruba

Posted

[quote name='Tinka:)']ja się wcale nie cieszę, bo co z tego że mam mięśnie skoro tłuszcz został:cool1:[/quote]

raczej woda w organizmie, masz pewnie napuchnięty organizm od wody, przejdź na dietę ;)

Posted

[quote name='smallpati']to się ciesz

ja prawie w jednym czasie przerwałam bieganie, taniec, siłownię i aerobik i to był głupi pomysł :shake: muszę do czegoś teraz wrócić bo jestem gruba[/quote]
ja się wcale nie cieszę, bo co z tego że mam mięśnie skoro tłuszcz został:cool1:

Posted

[quote name='infers1995']ojojojoj :evil_lol:[/quote]

:diabloti::evil_lol:

dobra uciekam i idę na pocztę bo posprzedawałam rzeczy na allegro :evil_lol: a o 15 (chyba) idę na swoją pierwszą jazdę :eviltong:

Posted

small jaki masz nick na allegro?

hehe co Wam powiem to wam powiem (na pocieszenie :P ) ostatnimi czasy schudlam troszke 5 kg i nie mam juz brzucha :multi: :eviltong: pojdzcie w me ślady :diabloti: dodam ze nie cwicze nic, ino spacerki z Tosia i mniej jedzenia, prawie zero slodyczy.

Infers Ty sie nie ojojojaj tylko zrozum kobitki :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']a po co ci mój nick z allegro :diabloti:

Ja w sumie tez ostatnio zrzuciłam, nie wiem ile bo na wadze nie stawałam, ale muszę jeszcze coś likwidować :evil_lol:[/quote]

moze cos od Ciebie kupie :siara: :diabloti:

hehe to niezle :P a ja prawie codzien staje na tym urzadzeniu :razz::roll:

Posted

[QUOTE]moze cos od Ciebie kupie :siara: :diabloti:

hehe to niezle :P a ja prawie codzien staje na tym urzadzeniu :razz::roll:[/QUOTE]

książki do liceum? :evil_lol:

ja nie mam bo się zepsuła i celowo nie kupuje :evil_lol:

[QUOTE]a ja bez slodyczy chyba nie potrafiłabym zyć:roll: poprostu je kocham:oops: no ale jakims tam grubasem nie jestem, wiec nie mam co narzekać:cool3:[/QUOTE]

generalnie ja też nie, ale nie dlatego że je uwielbiam tylko dlatego że mi szybko spada poziom cukru we krwi i jak długo nie jem słodkiego zaczynam się trząść tak że nie jestem w stanie utrzymać nic w rękach ;) dlatego staram się zjeśc jakieś ciacho dzienni, bo jak mi się zapomni to wyglądam jak alkoholik na głodzie :eviltong:

Macie zdolną koleżankę :loveu: byłam na 1 jezdzie i wiecie co, podobno szło mi tak dobrze że to co ja robiłam (tunel przód i wstecz, jazda tyłem, ruszanie z ręcznego) ludzie robią na 2 albo 3 lekcji a mi to szybko wchodzi :evil_lol: facet nie chciał uwierzyć że nigdy nie miałam kierownicy w ręce :evil_lol: no w sumie miałam, raz maluchem wjechałam do "krzypopy" (wiecie co to jest? bo dużo osób nie wie?:diabloti:) a drugi raz bym przejechała mojego tate, więc więcej już nie próbowałam, a tu prosze :loveu: chyba mi się ta jazda spodoba ;)

Posted

pobiegałam, spaliłam pizze :evil_lol: i padamy z Molą z nóg :p

Ja za liceum też tęsknie, na szczęście mamy ciągle spotkania klasowe :loveu::loveu:

Jeszcze lepiej nie wychodź na ulice, Betty masz prawko?

wiedziałam, ach wy wielkomiasteczkowi nie wiecie co to krzypopa :evil_lol: otóż krzypopa to jest rów koło drogi albo koło pól w którym są ścieki :evil_lol: to głównie występuje na wsi ;)