barb Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Spieszę się podzielić informacją, którą przed chwilą otrzymałam. Bronx, ktoremu wyróżnilaś ogloszenie na prośbę Tianku - pojechał do nowego domu. Na razie jeszcze nic o tym nie ma na stronie schroniska. Quote
Raczyna Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 [quote name='barb']Spieszę się podzielić informacją, którą przed chwilą otrzymałam. Bronx, ktoremu wyróżnilaś ogloszenie na prośbę Tianku - pojechał do nowego domu. Na razie jeszcze nic o tym nie ma na stronie schroniska. dziękuję Ci za tę informację :multi: ostatnio tyle się złego działo a takie coś tak cudownie poprawia humor! trzymam kciuki za resztę! robię się na starość ciepła klucha bo aż mi się łezka zakręciła... :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: (uwielbiam te emotki, po prostu nie mogę sobie odmówić ich hurtowej ilości) Quote
Recommended Posts