Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie dziewczyny,

mam prawie 100zł na telefonie, których nie jestem w stanie spożytkować na własne cele.
Nie mam ich też jak przelać na konto lub wykorzystać je w jakikolwiek inny sensowny sposób.
Pomyślałam więc, że mogłabym je przeznaczyć na psiaki.
Często jest możliwość wyróżnienia ogłoszeń na różnych portalach, lub można w ten sposób płacić za ogłoszenia w gazecie papierowej.
Może też to być sms na rzecz jakiejś fundacji, pod warunkiem że cała kwota jest przeznaczana dla potrzebujących (mówimy tylko o zwierzątkach) a nie że część dla fundacji, ale operator i tak coś sobie weźmie.

Nie zawsze mam dostęp do netu, ale co dwa-trzy dni zajrzę.
Proszę link do wątku psa (dobra, koty też mogą być), i treść smsa którego mam wysłać, oraz numer na jaki mam to zrobić.

• 2 weeks later...
Posted

Tianku napisał(a):
jeśli jeszcze oferta aktualna to czy można prosić dla niewidomego Bronxa na tablicę?

poszło na Bronxa :)

jeśli wszystkie te smsy są po ok 15zł to spokojnie jeszcze 6 takich mogę wysłać ;)

Posted (edited)

A ja moglabym poprosić o wyróznienie Rudzika ?
http://tablica.pl/oferta/rudzik-filigranowy-piesek-szuka-domu-ID3ZZpL.html

Piesek jest pod opieką Przemyskiego Stowarzyszenia Ochrony Zwierząt "Nadzieja". Juz bardzo dlugo szuka domu. Oglaszam go na róznych portalach i fb ale bezskutecznie.Piesek został odrzucony przez swoich dotychczasowych właścicieli, kiedy urodziło się im dziecko... stwierdzili, że nie chcą go już dalej trzymać! Dzięki uprzejmości pewnej j Pani, udało się go ulokować na jej ogródku, niestety w budzie... Piesek jest mały z krótką sierścią i całkowcie nie przystosowany do życia na zewnątrz. Bardzo potrzebny jest mu dom, w którym byłoby mu ciepło.
Rudzik nie ma odrębnego wątku, piszemy o nim na wątku Schroniska w Orzechowcach -od postu 8638 link podała Tianku. u Bronxa.
wyróznienie sms-em kosztuje 17,20.

Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer:
91455
W treści wiadomości wpisując:
pu.rryr3p

Edited by barb
Posted

witam

super inicjatywa z Twojej strony ,

mam wielką prośbę o wyróżnienie ogłoszenia na tablic.pl dla Lilki z Szydłowca - sunia wyciągnięta przez nas z Punktu Przetrzymań , gdzie nie wychodziła 3 miesiące z budy

ogłoszenie - http://tablica.pl/oferta/lilka-mix-kilku-ras-madra-spokojna-o-oryginalnej-urodzie-ID4fQYN.html

nasz szydłowiecki ogólny wątek - w moim podpisie

od tablica.pl mam taki komunikat

Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer:

91455
W treści wiadomości wpisując:

pu.rryros

Szczegóły transakcji:
[TABLE="class: formTable incPadding"]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Opis:[/TD]
[TD]Tablica.pl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Koszt:[/TD]
[TD]17,22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Dla sklepu:[/TD]
[TD]tablica.pl SMS[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

i ja bardzo prosze dla pieska z wałbrzyskiego schroniska. starczy jeszcze kaski na tę tablice??
ale szok, jeszcze sie nie spotkalam z takim pomyslem na pomoc, super :)

Posted

kama210 napisał(a):

mam wielką prośbę o wyróżnienie ogłoszenia na tablic.pl dla Lilki z Szydłowca - sunia wyciągnięta przez nas z Punktu Przetrzymań , gdzie nie wychodziła 3 miesiące z budy

barb napisał(a):
Poprosiłabym jeszcze o Burgundię - rownież ze schroniska w Orzechowcach
http://tablica.pl/oferta/burgundia-szuka-domu-ID47E1W.html
To około 8 letnia, nieśmiala suczka. Ogłaszam ją już dlugo. Wątek ten sam co Bronx i Rudzik - od postu 8664.

Rudzik, Lilka i Burgundia dostały wyróżnienia, mam nadzieję, że to im pomoże (te wszystkie zaklęcia, które mruczałam wysyłając sesemesy:roll:)
:cunao::cunao::cunao::cunao:

czekam jeszcze na dane od Suzanki
i psiaka od kora78

i na razie spasuję, ale nie twierdzę, że nie wrócę do tego pomysłu jak mi się znowu nazbiera :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

bea100 napisał(a):
Dziękuję barb :)
proszę o wysłanie SMSa
na numer: 91455
o treści: pu.rry6ox

i pięknie dziękuję z góry za zasponsorowanie wyróżniania dla Suzi :loveu:

poszło dla Suzi :)

Posted

kora78 napisał(a):
i ja bardzo prosze dla pieska z wałbrzyskiego schroniska. starczy jeszcze kaski na tę tablice??
ale szok, jeszcze sie nie spotkalam z takim pomyslem na pomoc, super :)

to czekam jeszcze na korę :)

to wyszło całkiem naturalnie, bo mam mixa w Orange
nieduży stały abonament i jeśli chcę coś więcej to muszę doładować kartą
i kiedyś było tak, że to z karty nie miało określonej ważności, później zmieniły się taryfy na zwierzątka, i to co z karty było ważne tak jak normalnie na kartę.... żeby nie tracić i co chwilę się nie doładowywać, kupuję raz na kilka miesięcy kartę za 100zł
ponieważ jednak rzadko nie wystarcza mi z abonamentu, to mi się te kwoty gromadziły i jeszcze tydzień temu miałam 200zł
z powodów losowych płaciłam nią za net w newralgicznych momentach, po 7zł za godzinę :angryy: zła jestem, bo z tego były co najmniej z 3-4 kolejne wyróżnienia, ale wtedy inaczej nie mogłam :(
teraz znowu musiałam się doładować, za mniej tym razem, bo chyba zmienię operatora, więc byle do końca umowy

• Downvote 1
Posted

Raczyna napisał(a):
Rudzik, Lilka i Burgundia dostały wyróżnienia, mam nadzieję, że to im pomoże (te wszystkie zaklęcia, które mruczałam wysyłając sesemesy:roll:)
:cunao::cunao::cunao::cunao:

czekam jeszcze na dane od Suzanki
i psiaka od kora78

i na razie spasuję, ale nie twierdzę, że nie wrócę do tego pomysłu jak mi się znowu nazbiera :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Raczyna napisał(a):
poszło dla Suzi :)

Dziękuję :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Dam znać jeśli bedzie jakiś odzew :lol:

Posted

[quote name='Raczyna']poszło dla Suzi :)
Jeszcze raz- najpiękniej dziękujemy :buzi:
To wielka sprawa takie wyróznienie- ogromnie zwiększa możliwość adopcji !

EDIT:
...już jest!!!

''Twoje ogłoszenie a może świąteczna adopcja? Łagodna suczka czeka jest już wyróżnione na liście ogłoszeń w Tablica.pl.''

Posted

niech się psiakom szczęści!

byłam dzisiaj zanieść trochę rzeczy do schroniska u siebie w Chorzowie, a tam tyle samochodów! i pełno ludzi między boksami chodzi!

pytam co taki ruch a gościu, że no nieźle bo z 15 psiaków już dzisiaj wydali

trzymam za wszystkie kciuki :) może to dobra wróżba i dla wyróżnionych?

Posted

juz chyba mam

[FONT=Arial]Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer:[/FONT]

[FONT=Arial]91455[/FONT]
[FONT=Arial]W treści wiadomości wpisując:[/FONT]

[FONT=Arial]pu.rry9yg[/FONT]

Posted

[quote name='kora78']juz chyba mam

[FONT=Arial]Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer:[/FONT]

[FONT=Arial]91455[/FONT]
[FONT=Arial]W treści wiadomości wpisując:[/FONT]

[FONT=Arial]pu.rry9yg[/FONT]