Matusz Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Faffik Faffik tak nazwałem tego uroczego, miniaturkę jamnisia :loveu: Faffik do schroniska trafił tydzień temu, więc jeszcze jest na tygodniowej kwarantannie. Faffik został przywieziony przez policję z miasta. Trafił do schroniska z kolczatką, smyczą i obrożą przeciwpchelną. Mam nadzieję, ze po prostu komuś zaginął i zgłosi się po niego, jeśli nie, trzeba znaleźć mu dobry domek ! Faffik nie lubi innych psów, do człowieka jest spokojny i radosny, to taki malutki chłopczyk ;):loveu: a tutaj zdjęcia chłopaka ;) a tutaj FILM z Haffikiem;) kontakt: [email protected] , PW matusz5 Quote
Celina12 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No Cudny jest.....oby znalazł się właściciel..... Quote
Neris Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Mateusz, a czy masz możliwość wydrukowania ogłoszeń i rozwieszenia na mieście? Ludzie czasem nie wpadają na pomysł, że pies jest w schronisku, jeżdżą po mieście i szukają... Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 tylko kto mi takie ogłoszenia zrobi i wydrukuje ??? Quote
Neris Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 NIe znasz nikogo z drukarką? Ja wydrukowałam sobie jedno ogłoszenie i pokserowałam... Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 pomóżcie mi stworzyć tekst do tego ogłoszenia ! Quote
Neris Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Może coś takiego... "dnia.... na ul.... znaleziono błąkającego się brązowego podpalanego jamnika miniaturę. Pies był w obroży. Został odwieziony do schroniska w Ostródzie. Kontakt....." Dziwne jest jedno - on miał smycz! Biegał a smycz się za nim ciągnęła? Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Neris napisał(a):Może coś takiego... "dnia.... na ul.... znaleziono błąkającego się brązowego podpalanego jamnika miniaturę. Pies był w obroży. Został odwieziony do schroniska w Ostródzie. Kontakt....." Dziwne jest jedno - on miał smycz! Biegał a smycz się za nim ciągnęła? nie wiem, przywiozła go policja z miasta Quote
Aga_Mazury Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Fafik...szukaj domu...bo on jakoś nieporadnie Ciebie szuka ;) Quote
Aga_Mazury Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Fafik już w swoim domu.....odnaleziony przez właścicieli... Quote
Matusz Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 o jaak dobrze !!!! Bardzo się cieszę !! :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool: Quote
Recommended Posts