Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Faffik

Faffik
tak nazwałem tego uroczego, miniaturkę jamnisia :loveu:

Faffik do schroniska trafił tydzień temu, więc jeszcze jest na tygodniowej kwarantannie.

Faffik został przywieziony przez policję z miasta. Trafił do schroniska z kolczatką, smyczą i obrożą przeciwpchelną.

Mam nadzieję, ze po prostu komuś zaginął i zgłosi się po niego, jeśli nie, trzeba znaleźć mu dobry domek !

Faffik nie lubi innych psów, do człowieka jest spokojny i radosny, to taki malutki chłopczyk ;):loveu:

a tutaj zdjęcia chłopaka ;)

a tutaj FILM z Haffikiem;)

kontakt: [email protected] , PW matusz5

Posted

Mateusz, a czy masz możliwość wydrukowania ogłoszeń i rozwieszenia na mieście? Ludzie czasem nie wpadają na pomysł, że pies jest w schronisku, jeżdżą po mieście i szukają...

Posted

Może coś takiego...

"dnia.... na ul.... znaleziono błąkającego się brązowego podpalanego jamnika miniaturę. Pies był w obroży. Został odwieziony do schroniska w Ostródzie. Kontakt....."

Dziwne jest jedno - on miał smycz! Biegał a smycz się za nim ciągnęła?

Posted

Neris napisał(a):
Może coś takiego...

"dnia.... na ul.... znaleziono błąkającego się brązowego podpalanego jamnika miniaturę. Pies był w obroży. Został odwieziony do schroniska w Ostródzie. Kontakt....."

Dziwne jest jedno - on miał smycz! Biegał a smycz się za nim ciągnęła?

nie wiem, przywiozła go policja z miasta

• 2 months later...