Canid Kraków Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 [B]Centrum Kynologiczne Canid[/B] powstało z myślą o wszystkich właścicielach i miłośnikach psów, dla których dobry kontakt z psem to ważna część codziennego życia. Szkolimy metodą klikerową, wykorzystując odpowiednie nagradzanie. Nie stosujemy żadnych form przymusu, siły i karania. W ramach oferty szkoleniowej prowadzimy zajęcia: - [I][B]psie przedszkole[/B][/I] [I]( w każdy poniedziałek i środę o godz. 17:30)[/I] - [I][B]podstawowe posłuszeństwo[/B][/I] [I](w każdy poniedziałek i środę oraz wtorek i czwartek)[/I] - [I][B]zajęcia rally-o[/B][/I] [I](w każdą sobotę o godz. 8:00.)[/I] - [I][B]kompleksowy program szkoleń z zakresu dogoterapii[/B][/I] - [B][I]zajęcia weekendowe[/I][/B] (w każdą sobotę i niedzielę) - wykłady, warsztaty, spacery integracyjne, - Otwarty Program Szkolenia Instruktorów składający się z dwóch kursów: - [B]Kurs Instruktorski stopień I - Trener Canid[/B] [I][B](rozpoczęcie kolejnej edycji – 01.02.14r.)[/B][/I] [B]- Kurs Instruktorski stopień II - Instruktor Szkolenia Psów Canid[/B] Szczegóły: [URL="http://canid.pl"]http://www.canid.pl[/URL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] tel. 512 318 388 ul. Olszanicka 85 30 - 241 Kraków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekcz Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Szkolenie psów Kraków serdecznie zapraszamy na zajęcia indywidualne lub grupowe. Masz problem z wychowaniem swojego psa? Zadzwoń teraz i umów się na spotkanie! tel. 575 667 336 Więcej informacji na stronie piesprzyjaciel.pl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorota34 Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Ja uczęszczałam na psie przedszkole z moją amstaffką do szkoły psi ekspert, którą mogę wszystkim polecić. Lula nauczyła się wielu przydatnych komend, budowania zaufania do właściciela i to wszystko metodami pozytywnymi. Trenerka bardzo fajna, ma dużo cierpliwości zarówno do psów jak i ludzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts