Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam serdecznie,
mam na razie 6 tygodni i razem z moim rodzeństwem spedzam dzieciństwo.
Ale od początku...
Mam na imię Angie i urodziłam się w spaniałym kochającym domu. Moi rodzice to piękni, zdrowi przedstawiciele rasy...bardzoooooooooo utytułowani.
Moja Pani starannie dobrała rodziców i pod katem rodowodu jak i charakteru. Jechała z moją mamą do mojego taty za granicę.
No i urodziłyśmy się. Moja przyszłość była z góry ustalona...miałam reprezentować rodzinę na ringach wystawowych.
Ale los jak to los...płata figle. Kiedy skończyłam 3 tygodnie było już wiadomo,że coś jest nie tak.Nie otworzyłam oczu. Moja Pani pojechała ze mną do specjalisty od oczu. Okazało sie, że w brzuchu mojej mamy nastąpiła jakaś wada rozwojowa i nie będę nigdy widziała.
Teraz mam 6 tygodni-świetnie się rozwijam, jestem zdrowa i świetnie sobie radzę biegając po pokoju. Wszyscy mówią,że wyrosnę na piekną i mądra sunie, która da przyszłym właścicielom wiele radości.

Drodzy Państwo:
szukam mega dobrego domu dla tej pieknej suni. Ona jest zupełnie zdrowa tylko niestety nie widzi...choć nikt z wielu gości którzy u mnie byli tego nie zauważyli.
Świetnie sobie radzi.
Ze swojej strony gwarantuje wszelką pomoc. Chce żeby Angie znalazła mega dobry dom.
Sunia jest suka rasową.
Wszelkie informacje na pv

• 3 weeks later...
Posted

Piękna 9 tygodniowa Angie nieśmiało o sobie przypomina.
Proszę o pomoc w znalezieniu dla niej domu
Chciałabym wstawić zdjęcia,ale nie wiem jak...czy ktoś mi pomoże?

ana666 napisał(a):
a jakiej rasy jest sunia?