Hala Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 o...wiedzę że Bianeczka sięożywiła o poranku... a swoja paskudę już wyprowadziłaś na specer? :razz: Quote
BIANKA1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hala napisał(a):o...wiedzę że Bianeczka sięożywiła o poranku... a swoja paskudę już wyprowadziłaś na specer? :razz: Muszę tu pracować za Ciebie :mad: Quote
BIANKA1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hala wyprowadza pieski w realu . Pewnie bedą nowe zdjecia :multi: Quote
Hala Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 moja kochana... przygotuj sięna zdjecia Dusiastej... Prowadzałam ją na smyczy po wybiegu. Quote
Jagoda1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hala napisał(a):Dusia nigdy nie miała domku........ :razz: Taki piękny szerściuszek...:-( Quote
Hala Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dzisiaj Dusię czesałam. Ależ ja jej sierści wyciągnęłam! Po prostu mozna by z tego łabędzie gniazdo uwić. :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hala napisał(a):dzisiaj Dusię czesałam. Ależ ja jej sierści wyciągnęłam! Po prostu mozna by z tego łabędzie gniazdo uwić. :diabloti: No ............nie dziwię się . Z takiego sierściocha :evil_lol: Quote
Hala Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Kiedy przyszłam do schroniska, Dusi nie mogłam znaleźć. Pani Ola mi powiedziała, w której budzie Dusia przesiaduje i poszłam tam. Duśka rzeczywiscie w niej siedziała. Kiedy mnie zobaczyła zaglądającą...cofnęła się. Jednak gdy uklękłam i zaczęłam do niej przemawiać...wysunęła nosek. Na tyle się wychyliła, że mogłam podpiąć smycz i powoli ją wyciągnąć na zewnątrz. Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hala napisał(a): No .................... coś w sobie ma :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hala , spania nie masz :crazyeye: My już idziemy na spacerek :loveu: Quote
Hala Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 no i gdzie wszyscy wielbiciele Dusinowej urody? :cool3: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hala napisał(a):no i gdzie wszyscy wielbiciele Dusinowej urody? :cool3: Jestem :diabloti: Quote
Hala Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 no tak...na Ciebie zawsze można liczyć.... :razz: Quote
asiak Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 proszę mi tutaj Dusi nie obrazać :razz: fakt - jest troszku odmiennej urody ;) Dusia jest po prostu piekna INACZEJ :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts