Hala Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dusia...Nieśmiałą, śliczna suczka. Czeka na człowieka w chronisku w Obornikach wlkp. koło Poznania. Nieśmiało wypatruje swojego człowieka. Jej wygląd jest bardzo orginalny i już sama nie wiem czy przypomina jakąs rasę, a może po prostu Dusia jest wyjątkowa? Quote
Natussiaa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ale śliczna sunia ona ma to coś w sobie czego inne psiaki nie mają:eviltong: Ona jest po prostu wyjątkowa:loveu: I tak długo już czeka na dom?:-o To jest niemożliwe....:mad: Szukamy domku cioteczki:razz: Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 kolejna Obornicka piękność :loveu: a wiesz Halinko że ja jej chyba nigdy nie widziałam...gdzieś Ty ją ukryła??? Quote
Hala Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 ona raczej się chowa...i najczęsciej z panią Olą chodzi. Quote
BIANKA1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hala napisał(a):ona raczej się chowa...i najczęsciej z panią Olą chodzi. Przy takiej urodzie , to się wcale nie dziwię :diabloti: Quote
Hala Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 ten tego ciotka..... :mad: Bo mnie nerwy puszczą od poranka i pojadę do Wroca choćby zaraz.... Quote
Hala Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 cioteczka Bianeczka...chce moje nerwy sprawdzić... jutro takie foty porobię Dusi że Ci oko zbieleje..... Quote
Hala Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 kto ogłosi Dusie w innych niz allegro stronach??? Tekst dam ja..mam jużgotowy. Tylko sięzgłaszać..... Quote
BIANKA1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hala napisał(a):kto ogłosi Dusie w innych niz allegro stronach??? Tekst dam ja..mam jużgotowy. Tylko sięzgłaszać..... Może zaczekaj na te nowe foty :cool3: Quote
BIANKA1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hala napisał(a):czy Bianka coś sugeruje? :cool3: No ........... może mały retusz :lol: Ona jest śliczna:loveu: . Te uszyska ma przepiękne :evil_lol: Quote
Hala Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Bianeczko....a skąd ta nagła zmiana zdania..... :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hala napisał(a):Bianeczko....a skąd ta nagła zmiana zdania..... :diabloti: A kto powiedział , że zmieniłam zdanie ? "NIEZWYKŁA URODA " :diabloti: TAKA INNA NIŻ ZWYKŁA :evil_lol: Quote
Hala Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 hie..hie...hie.... Dusia Cię jeszcze zaskoczy...jak znajdzie ukochany domek..... Quote
BIANKA1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hala napisał(a):hie..hie...hie.... Dusia Cię jeszcze zaskoczy...jak znajdzie ukochany domek..... Oby :multi: Quote
Recommended Posts