Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sawa w nowym domu:)
Zawiozłam ją wczoraj - mieszka ok 30km od nas. Jej nowa rodzina , to państwo po 60-stce, prowadzący małe gospodarstwo. Bardzo fajni ludzie, którzy kochają zwierzaki , podobało mi się i Sawa na pewno będzie zadowolona:)

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Midi pojechała wczoraj do nowego domu. Do 3 razy sztuka... Mam nadzieję, że teraz będzie ok, bo dom bardzo obiecujący!
Jeżeli się uda, to warto było czekać.

Myślałam , że Pluta nikt nie pobije w kwestii kąpieli basenowych, a jednak Ben to prawdziwy artysta:) Fajny się z niego psiak zrobił. Trzeba go mocniej poogłaszać.

Posted

Bardzo sie ciesze, ze Midi ma domek i mocno trzymam kciuki aby juz tam została i była szczesliwa do konca zycia.
Dziekuje :loveu:

Posted

Dzisiaj dostałam pierwsze wieści z domu , na razie jest ok. Midi mieszka na zewnątrz , ale nie ma kojca, tylko miejsce w budynku u cały czas do dyspozycji ogród dobrze ogrodzony. Do tego codzienne spacery . Mieszka 160km od nas, więc mam nadzieję, że doceni to co ma i nie będzie trzeba po nią jechać;)

• 1 month later...
Posted

Piotruś - Pongo w nowym domu:)

Nie wrzucam tu fot- wszystko jest na fb na naszej stronie hotelowej , bo tutaj i tak cisza... do ogłoszeń można pobierać stamtąd, bądź jak coś mogę tutaj wrzucić jeśli będzie potrzeba. Jakby co - wołać;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...