Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[I][B]Witam.[/B][/I]
[I][B]O[/B][/I]d niedawna mam 9-tygodniowego Yorka i proszę was o pomoc.
[I][B]G[/B][/I]dy byłam w sklepie zoologicznym po karmę i takie tam rzeczy pani sprzedawczyni powiedziała mi że potrzebny mi będzie [U][B]TRYMER[/B][/U].
[I][B]M[/B][/I]ożecie napisać mi co to ten [U][B]TRYMER[/B][/U] i jak się go używa ?
Pozdrawiam :-)

• 5 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Jeśli mogę ci coś doradzić to wybierz godny zaufania salon i chodź tam raz w miesiącu. Zaopiekują się twoim psem i wierz mi - nie będzie ci potrzebne nic specjalnego bowiem w dobrym salonie twój pies dostanie wszystko co jest potrzebne. Nawet szampon czy wyposażenie niezbędne dla twego psa. Tak, wiele salonów zachowuje sie nieprzyzwoicie i swoje usługi nawet te podstawowe, które powinny być wykonane w pakiecie wyceniają niesamowicie. Tak robią ci dla których nie  liczy sie ani pies ani klient i do takiego salonu nie warto chodzić. Jak znaleźć ten dobry salon ? Po prostu pojedź, zobacz, porozmawiaj. Pytaj - masz na to prawo bowiem za to płacisz. Unikaj miejsc "tanich" typu adaptowana budka, kontener, jakis garaż czy pakamera w piwnicy. Idź tam z psem. Zauważysz w jaki sposób zachowuje się pies i personel.

Życzę powodzenia !