Solik Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Dwa 8 miesięczne szczeniaki (piesek i suczka) pilnie szukają domu (także DT). Zostały porzucone i podrzucone. Piesek jest czarny; suczka - beżowa-czarna. Pieski są zaszczepione i odrobaczone (mają książeczki zdrowia). Są nieduże (ok. 15 kg.), wesołe i zdrowe. Nie brudzą w domu. Kontakt: 781 401 962 Quote
mtf zalesie Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 zrob im ogloszenia lub kup na bazarku tu na dogomanii-ja oglaszam 7 szczeniakow z Warki i tylko 3 znalazly dom dzieki ogloszeniom ale nie tutaj Quote
Solik Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 Witaj, dzięki, możesz proszę doprecyzować jak zrobić ogłoszenia? Jestem nowym użytkownkiem... :oops: i chyba nie wiem jak to zrobić... Quote
mtf zalesie Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 czy te szczeniaczki nie sa od twojej niewysterylizowanej suczki...ogloszenia kupuje na bazarku bo nie mam czasu robic..w podanym watku masz strony internetowe na jakich dziewczyny robia ogloszenia,trzeba tezwstawic zdjecia..http://www.dogomania.pl/forum/threads/247560-Koniec-trwa-realizacja-zam%C3%B3wie%C5%84-Og%C5%82oszeniowy-dla-Majki-i-Kory Quote
Recommended Posts