Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

starałam się dziś zaprzyjaźnić z Reksią. Ale to jest jak sięokazuje wielka panikara. Chodziła po wybiegu. Ukucłam i wołam..Reksia..chodź do mnie..
Podeszła na jakiś metr i patrzy na mnie. Widzę, że ma ochotę podejśc ale się boi. Kiedy była w miarę blisko, to chciałam ją chwycić za obrożę. To narobiła takiego wrzasku, jakbym ją ze skóry odzierała.

Posted

kusiłam tylko głosem bo nic nie miałam przy sobie.
Podchodziła..ale jak ręka moja wyciągnięta to ucieczka. Jednak widoczna chec bycia przy mnie. Patrzyła, podmerdywała ogonkiem. Patrzyła na mnie, krążyła wokół.
Ale ta straszna panika gdy dotknęłam obroży!
Dosłownie jak zażynane prosię.

Posted

To musisz coś jej dawac . Kabanosa pokrojonego w cienkie plasterki albo nawet kawałki kanapki z pasztetem pokrojone w kostkę . Jak podejdzie , to jej dasz . Jak już bedzie wiedziala , że twoja reka daje tylko przyjemnośc , to dasz i spróbujesz dotknąć . Jak się nia da to nie nalegaj . Następnym razem posuniesz się dalej .

Posted

Hala napisał(a):
kochana, ona narobiła wrzasku jak dotknęłam obrozy, żeby sobie ją przysunąć.

Strach pomyśleć jak wyglądało jej wcześniejsze życie! :shake:

Posted

hmmm..dostałam informacje od Kamili ze schroniska, że spokojnie mogę wystawić Reksię na allegro. Kamila była dziś u niej i posżły razem na spacer. Ja naprawdęnie wiem jak Kamila dokonała tego, że zabrała ją na spacerek... :shake:

Może ja taka straszna?

Posted

[quote name='Hala']hmmm..dostałam informacje od Kamili ze schroniska, że spokojnie mogę wystawić Reksię na allegro. Kamila była dziś u niej i posżły razem na spacer. Ja naprawdęnie wiem jak Kamila dokonała tego, że zabrała ją na spacerek... :shake:

Może ja taka straszna?[/quote]

i co cioteczka Halinka zrobiła małej Reksi ze tak się boi ?:mad: