Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postanowiłam Reksi nie wystawiać na allegro. Ja właściwie jej nie znam, widziałam ją zawsze tylko wtedy, gdy Kamila ją miała przy sobie i przytulała. I jak sięokazuje, Reksia to taka jeszcze bardzo nieśmiała dziewczyna. Jest oswaja przez głaski, mizianki i rozmowy ;) .

Szkoda by było to zaprzepaścić, gdyby trafiła w nieodpowiednie ręce.

Posted

wiesz co Anula..jak tak sobie myślę, czy ciągnać wątek Reksi, skoro ona i tak w tej chwili nie nadaje się do adopcji.
Co o tym sądzisz?

A może jednak pisać, jak postępy u Reksiulki?

Posted

wiesz co Anula..jak tak sobie myślę, czy ciągnać wątek Reksi, skoro ona i tak w tej chwili nie nadaje się do adopcji.
Co o tym sądzisz?
A może jednak pisać, jak postępy u Reksiulki?

Myślę Halu , że nie zaszkodzi monitorować postępy psinki . Jak zdecydujesz , że nadaje się już do adopcji to przypuścimy zmasowany atak na media:)!!!!!

Posted

Bianeczko...ale ja po prostu nie wiem co mam zrobić z Reksią. Chyba jej domku nie będę szukała. Ona jest za strachliwa.

Chociaż z drugiej strony, Bulinka też strachliwa. :cool1:

Posted

Hala napisał(a):
Bianeczko...ale ja po prostu nie wiem co mam zrobić z Reksią. Chyba jej domku nie będę szukała. Ona jest za strachliwa.

Chociaż z drugiej strony, Bulinka też strachliwa. :cool1:

Masz racje Hala . Po co Reksi domek :shake: Niech siedzi w schronie do śmierci :oops:
Jeden więzień więcej czy mniej , co za różnica :cool1: