BIANKA1 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Taka śliczna psina i nikt jej nie chce :shake: Quote
asiak Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 spacerek po lesie...:loveu: ależ się zmęczyłam,uff.... a jeszcze sobie pobiegam... coś czuje...hmmm...co to moze być??? no i koniec zabawy, wracam do domku... Quote
Origami-7 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :crazyeye: Piękna sunia czeka na domek!!!:crazyeye: Quote
Hala Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Origami..na cuda to nie ma co liczyć..jak nie weźniemy siedo konkretnej roboty. Kto ogłosi Reksię??? Quote
Hala Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Reksia nadal siedzi w schronisku. Nigdy nie uda się aby zaufała ludziom bezgranicznie. Czy ktoś może zabrać Reksię? I pokochać? Quote
Hala Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Chciałam powiedzieć, że Reksia nadal jest w schronisku. Bardziej jużjest oswojona i chętna do głąskania. Może jednak ktoś ją pokocha? Quote
Hala Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Reksia była dzis bardzo smutna. Taka zrezygnowana i załamana. Siedziała cichutko. Ale kiedy do niej podeszłam nie uciekła i zaczęła się przytulać. Ona bardzo sie boi i nie lubi jak się ją mocniej przytula. Wtedy podnosi alarm, jakby ją kto ze skóry odzierał. Quote
anula1959 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 O matko Hala sam smuteczek ta Reksia , i te łyse miejsca to od jakieś choroby , a nie mogła by Hania ją wziąć na DT i intensywnie szukałybyśmy jej domku? Quote
BIANKA1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 anula1959 napisał(a):O matko Hala sam smuteczek ta Reksia , i te łyse miejsca to od jakieś choroby , a nie mogła by Hania ją wziąć na DT i intensywnie szukałybyśmy jej domku? To nie jest łyse , tylko linieje jej jasny podszerstek . Zupełnie jak Fryciastej . Quote
Recommended Posts