bela51 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='fona']karmicie? :)[/QUOTE] Tak, ja karmie ARESA:loveu: Quote
fona Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Miałam Cyzię przez święta - jest rewelacyjna. Przeurocza, kochana, odważna, wesoła i mądra. No kto się zakocha? Quote
fona Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 No i niestety znów ją mam... Kot z DT strasznie ją gnębił i nie mogła zostać. A jest przekochana, ufna, przyjazna i wesoła. Quote
fona Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Koteczki już chyba "oporządzone". Cyzia vel Szylkrecja też już chyba (puk, puk) zostanie tam, gdzie jest. Mam nadzieję, bo to bardzo dobry domek. Ich kocia matka właśnie się wybudza z narkozy, zatem małymi kroczkami zbliżamy się do (puk, puk) happy endu... Quote
bela51 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 No to trzymam kciuki za powodzenie kociej rodzinki:lol: Quote
fona Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Kocia mama już wyszła z lecznicy. Jaka ona jest fantastyczna! Aż żal ja oddawać kobiecie... Quote
Recommended Posts