Niewyspana Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 No to i my się przywitamy ;p Tak długo oglądałam wasze galerie, aż naszła chęć posiadania własnej i oto proszę - jest! Mamy nadzieję, że będzie licznie odwiedzana :diabloti: Możliwe, że niektórzy znają nas z bloga, gdyż takowego również posiadamy (i nie obrazimy się za obserwacje :evil_lol:) http://diabelna4lapach.blogspot.com/ A zatem witamy! Quote
Niewyspana Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Laraine napisał(a):Ale słodki psiak :) witamy! Witamy pierwszego gościa i liczymy na następnych ;) Quote
Laraine Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Z czasem zawita tu więcej osób :) Tymczasem - skromnie proszę o więcej zdjęć przystojniaka :loveu: Quote
Niewyspana Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Na razie wrzucę kilka październikowych, a w poniedziałek może sesyjka? :razz: Quote
Sonka95 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hej :loveu: Fajny psiaczek a jakie piękne ma zdjęcia :cool3: :loveu: Quote
Niewyspana Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Dziękujemy i tym samym witamy kolejnego gościa :lol: Quote
trabeska Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hej :) Przecudowne spanielątko :loveu: Piękne oczyska ma :loveu: Quote
Hienulan Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Witamy! :loveu: Ale czarne diablęcie :diabloti: Quote
Niewyspana Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Witamy :) Laraine napisał(a):Brudny pies to szczęśliwy pies :cool3: Oj tak, tylko potem problem z myciem ;p Cała łazienka pływa ;p Hienulan napisał(a):Ale czarne diablęcie :diabloti: Czarne, czarne ;p W nocy zdarza mi się na niego nadepnąć, jak pod drzwiami śpi :mad: Quote
Laraine Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 A lubi kąpiele? Moja sunia nie lubiła być moczona w wodzie :P chociaż... z czasem, może nie polubiła, ale podchodziła do tego ze stosunkiem "ooolać to, zaraz mnie wysuszy i będzie fajnie" :evil_lol: Quote
Niewyspana Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 U nas kąpiel jest na zasadzie "stoję bo muszę" + mina pt. "Dlaczego mi to robisz?" Ale najprzyjemniejszy jest chyba moment wcierania szamponu, bo aż "mruczy" z zadowolenia, kiedy go masuję ;p Jednak po spłukaniu szybko mu się nudzi i czasem potrafi wyskoczyć z wanny bez wytarcia i się otrzepać :mad: No i muszę zbierać pojedyncze czarne włoski, które są w całej łazience (całe szczęście łazienka jest biała i wszystko widać :evil_lol:) + oczywiście wycierać podłogę. Dlatego u nas kąpiel to jeden wielki basen ;p A po kąpieli... Alex musi się sam dokładnie wytrzeć (bo "pańcia zrobiła to chyba niedokładnie") :diabloti: Najlepiej o wszystkie meble + swoje posłanie :roll: Quote
Laraine Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Jakbym o mojej Nuce [*] czytała, dokładnie tak samo podchodziła do kąpieli i dokładnie tak samo zachowywała się w jej trakcie i po :D Nuka [*] też była czarna, a łazienkę... też mam całą białą :diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Sonia i Alex co do kąpieli to są tacy sami :evil_lol: najpierw ucieczka z wanny potem otrzepanie się i wszystko w wodzie a na koniec wycieranie się o łóżka co strasznie lubi robić :diabloti: Quote
cockermaister Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Wkońcu galeria ślicznego spanielka z obrożowego wątku :) zachwycałam sie nim na obrożowym to teraz się nim pozachwycam w jego galerii :D Quote
Niewyspana Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Chyba wszystkie psiaki tak mają ;p Quote
Niewyspana Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Miały być zupełnie inne zdjęcia w zupełnie innym miejscu ale życie lubi nam krzyżować plany (aż zanadto :mad:), ale skoro już są, to nie mam nic przeciwko, żebyście zobaczyli ;p Co weekend jeździmy do babci "na wieś" i czasem urządzamy sobie kilometrowe spacerki (po kilka godzin) znaną trasą. Dziś mnie naszło właśnie na taki jeden. Z efektów widać, że czeka nas dzisiaj chyba kąpiel... :roll: Ale przynajmniej psiak zmęczony :evil_lol: (Strasznie wkurzające jest też to, że po tej wsi (podobnie zresztą jak i w mieście) latają takie małe "pierdki" i chcą się gryźć :angryy: My spotkaliśmy aż 3, które musiałam odganiać (a Alex mi tego nie ułatwiał!) -.-) A tak się potem prezentowały Alexowe łapy :diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Na wsiach to właśnie najwięcej osób ma takie małe psiaczki , które szykują się do gryzienia po kostkach :roll: nas nie raz straszyły takie maluchy wyskakujące z podwórek :crazyeye: Ale on ma słodkiego tego pysia :loveu: http://i41.tinypic.com/igaog0.jpg Quote
Niewyspana Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Pysio może i słodki, ale charakterek wręcz przeciwnie :diabloti: A my właśnie zamówiliśmy kaganiec... :siara: (Za porażającą kwotę ponad 60 zł z wysyłką...) Quote
Recommended Posts