Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy :)

Laraine napisał(a):
Brudny pies to szczęśliwy pies :cool3:

Oj tak, tylko potem problem z myciem ;p
Cała łazienka pływa ;p

Hienulan napisał(a):
Ale czarne diablęcie :diabloti:

Czarne, czarne ;p
W nocy zdarza mi się na niego nadepnąć, jak pod drzwiami śpi :mad:

Posted

A lubi kąpiele? Moja sunia nie lubiła być moczona w wodzie :P chociaż... z czasem, może nie polubiła, ale podchodziła do tego ze stosunkiem "ooolać to, zaraz mnie wysuszy i będzie fajnie" :evil_lol:

Posted

U nas kąpiel jest na zasadzie "stoję bo muszę" + mina pt. "Dlaczego mi to robisz?"

Ale najprzyjemniejszy jest chyba moment wcierania szamponu, bo aż "mruczy" z zadowolenia, kiedy go masuję ;p
Jednak po spłukaniu szybko mu się nudzi i czasem potrafi wyskoczyć z wanny bez wytarcia i się otrzepać :mad:
No i muszę zbierać pojedyncze czarne włoski, które są w całej łazience (całe szczęście łazienka jest biała i wszystko widać :evil_lol:) + oczywiście wycierać podłogę.
Dlatego u nas kąpiel to jeden wielki basen ;p

A po kąpieli...
Alex musi się sam dokładnie wytrzeć (bo "pańcia zrobiła to chyba niedokładnie") :diabloti:
Najlepiej o wszystkie meble + swoje posłanie :roll:

Posted

Jakbym o mojej Nuce
[*] czytała, dokładnie tak samo podchodziła do kąpieli i dokładnie tak samo zachowywała się w jej trakcie i po :D
Nuka
[*] też była czarna, a łazienkę... też mam całą białą :diabloti:

Posted

Sonia i Alex co do kąpieli to są tacy sami :evil_lol: najpierw ucieczka z wanny potem otrzepanie się i wszystko w wodzie a na koniec wycieranie się o łóżka co strasznie lubi robić :diabloti:

Posted

Miały być zupełnie inne zdjęcia w zupełnie innym miejscu ale życie lubi nam krzyżować plany (aż zanadto :mad:), ale skoro już są, to nie mam nic przeciwko, żebyście zobaczyli ;p

Co weekend jeździmy do babci "na wieś" i czasem urządzamy sobie kilometrowe spacerki (po kilka godzin) znaną trasą.
Dziś mnie naszło właśnie na taki jeden.
Z efektów widać, że czeka nas dzisiaj chyba kąpiel... :roll:
Ale przynajmniej psiak zmęczony :evil_lol:

(Strasznie wkurzające jest też to, że po tej wsi (podobnie zresztą jak i w mieście) latają takie małe "pierdki" i chcą się gryźć :angryy:
My spotkaliśmy aż 3, które musiałam odganiać (a Alex mi tego nie ułatwiał!) -.-)

A tak się potem prezentowały Alexowe łapy :diabloti: