Anunti Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Witam wszystkich :) Od niedawna posiadam kundelka, ma teraz 4 miesiące i postanowiłam przyzwyczajać już ją do czesania i pielęgnacji sierści. Niestety kompletnie nie mam pojęcia czym ją czesać, jest tyle tych akcesoriów: szczotki, furminatory, grzebienie...Chciałabym wybrać coś odpowiedniego i może ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć. Sunia ma krótką sierść. Z góry dziękuję za pomoc :) Quote
filodendron Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Wklej zdjęcia psiaka, to osobom w temacie łatwiej się będzie wypowiedzieć, bo tak to nie wiadomo jak krótka jest ta krótka sierść ;) A póki co przyzwyczajaj zwykłą szczotką, może być nawet "ludzka" - maluch musi się przede wszystkim przyzwyczaić do tego, że się przy nim coś majstruje. No chyba, że to jest taka naprawdę krótka sierść - wtedy może nie ma sensu zawracać psicy głowę. Quote
Anunti Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Oczywiście bardzo chętnie tylko nie chce mi się dodać post z linkiem do zdjęcia :( Quote
Recommended Posts