Jagoodka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Czy ktoś się wybiera? Wszystkie informacje na stronie oddziału [url]http://zkwp-walbrzych.pl/wordpress/?page_id=988[/url] Gdyby ktoś z okolic Katowic jechał w sobotę, bardzo chętnie się przyłączymy - 1 osoba i 1 nieduży pies :) Quote
Tosiakowa<3 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [h=5]Czy jedzie ktoś z Bydgoszczy lub będzie przejeżdżał przez Bydgoszcz/okolice i ma miejsce dla jednej osoby i jednego małego niekłopotliwego psa? Oczywiście dorzucam się do paliwa ;)[/h] Quote
mrowa23 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 ja z Poznania jadę i jade na piątek :) miejsce jest jakby ktoś potrzebował. Quote
izabela.szczepaniak Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Czy ktoś może mi powiedzieć jakie duże są ringi, pytam bo mam molosa i jadę tam pierwszy raz. Quote
minumam Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='izabela.szczepaniak']Czy ktoś może mi powiedzieć jakie duże są ringi, pytam bo mam molosa i jadę tam pierwszy raz.[/QUOTE] ringi są malutkie Quote
izabela.szczepaniak Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='minumam']ringi są malutkie[/QUOTE] Bardzo dziękuje za odpowiedź i pewnie ogólnie miejsca nie ma (jest ciasno) a jak wygląda sprawa z parkingiem ??? Quote
Kyu Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Z parkowaniem spokojnie, jest dużo miejsca w okolicy hali, ringi są niewielkie, ale wystawa dobrze zorganizowana, fajne nagrody, generalnie bardo miło tę wystawę zwykle wspominam, mam nadzieję, że w tym roku będzie podobnie :) Quote
izabela.szczepaniak Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 (edited) My jedziemy w niedziele możemy zabrać 1 osobę + mały, średni psiak. Wyjazd z Bytomia. No i mamy statystyki na dzień 16.11.2013r - [URL]http://zkwp-walbrzych.pl/pliki/statystyka16.pdf[/URL] ;) Edited November 19, 2013 by izabela.szczepaniak Quote
ninja_6 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 spis wystawców [url]http://zkwp-walbrzych.pl/wystawcy.txt[/url] Quote
dari8 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Jeslli ktos potrzebuje pomocy w prezentacji swojego psiaka chetnie sluze pomoca w niedziele Quote
bulina Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Czy będzie ktoś w sobotę z dobrym sprzętem?? Chciałabym zdjęcia - proszę o info [email][email protected][/email] Quote
Kyu Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Organizatorzy jak zwykle nie zawiedli, świetna organizacja, wspaniałe nagrody, mnóstwo niespodzianek! Ma ktoś może fotki jamników szorstkich mini, weimarów, BOGVII lub z BISów, bardzo ładnie proszę. :):) Quote
lilix4 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 nie wpadł komuś może w obiektyw duży pudel aprcot szczeniak? Quote
izabela.szczepaniak Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 A ja pytam czy jest tu osoba która robiła zdjęcia mojemu psu Dogue de Bordeaux i czy moze komuś wpadł w kadr aparatu :) Quote
Recommended Posts