Wędkoholik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Wstawiłem ją również u [URL="http://www.gordon-diuk.priv.pl/adopcja.html#tunia"][B][COLOR=#660000]Diuka na stronie[/COLOR][/B][/URL]. Może tu ją ktoś zauważy. :razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Dziękujemy wujaszku!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 w Weekend mamy dni otwarte w schronie z okazji światowego dnia zwierząt...mam nadzieję,że uda się Tunie wypchnąc ze schronu:) Dzwonił do iskierki pan z Grudziądza ,że był na naszej stronie i mu się podobała i chciałby psiaka od nas- pan bardzo ok, chce przyjechac do nas cała rodzinka. Oczywiście Tunia będzie pokazana pierwsza:) Oby tylko się pojawił...bo jak nie Tunia to może jakis inny biedulek. Quote
dariaopole Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 oka znalazła w końcu dom !! już za długo ją tu podnosimy na dogo :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Jeszcze nie znalazła- na razie jest promowana jako najlepszy pies na swiecie hi hi:) Boje się ,ze jednak uroda zrobi swoje i znowu nici z adopcji. Quote
dariaopole Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Jeszcze nie znalazła- na razie jest promowana jako najlepszy pies na swiecie hi hi:) Boje się ,ze jednak uroda zrobi swoje i znowu nici z adopcji.[/quote] miało być : "oby znalazła w końcu dom" coś mi klawiatura szaleje zresztą cały ten komp w pracy doprowadza mnie do szału :angryy: Quote
desdemona Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 w tych dniach byc moze wiele psow w schronie znejdzie swoj dom i swojego czlowieka:) Quote
uxmal Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Jeszcze nie znalazła- na razie jest promowana jako najlepszy pies na swiecie hi hi:) Boje się ,ze jednak uroda zrobi swoje i znowu nici z adopcji.[/quote] Ale podobno cała w duszu jest widoczna w oczach. A Tunia ma ję baardzo ładne:) Quote
Wędkoholik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Tunię na allegro obserwują 2 osoby, ale chyba tylko obserwują. Niestety za 6 godzin kończy się aukcja. Quote
desdemona Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='uxmal']Ale podobno cała w duszu jest widoczna w oczach. A Tunia ma ję baardzo ładne:)[/quote]zgadzam sie:) Quote
desdemona Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 piekna Tunia szuka domu i wciaz czeka!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Tunia ma koleżanke w boksie- fajnie się bawią. Tunia bez problemu dogaduje się z innymi psiakami. Mamy 2 osoby szukające psiaka e schronu- bedziemy ich maltretowac Tunią:):) Quote
dariaopole Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 maltretujcie :evil_lol: zresztą Tunia taka słodka , ze sami powinni was ludzie o nią maltretować :p Quote
uxmal Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='dariaopole']maltretujcie :evil_lol: zresztą Tunia taka słodka , ze sami powinni was ludzie o nią maltretować :p[/quote] Mały offik:) Dariaopole, jakie fajne logo fundacji :) Rzuca się w oczy. Quote
dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 a dziękuje bardzo, też mi się spodobał ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Niestety nikt po Tunię nie przyszedł:(:( Mam załamkę.... Quote
Iskra73 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ano taka mialysmy nadzieje , ze ja wydamy gdzies do domku a tu nic...:-( Quote
dariaopole Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 szkoda tej Tuńki to taka słodka sunia :-( Quote
Recommended Posts