Beata_Dorobczyńska Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Lamia, czy mozesz mi mailem albo na PW napisać co to za wet i czy toczy się przeciwko niemu postepowanie ? Quote
lamia2 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Lamia, czy mozesz mi mailem albo na PW napisać co to za wet i czy toczy się przeciwko niemu postepowanie ?[/QUOTE] Napisałam Ci PW. Quote
Lemoniada Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='lamia2']Najokrutniejsze jest to, że facet schrzanił operację, wrzucił psa do budy i patrzył jak go larwy much żywcem zjadają :mad:[/quote] A czyj był Cyprysek przed tragedią? Tego weta, kogoś innego, czy bezdomny? Boże, jak mi go żal:placz: Wyobrażacie sobie? Przecież człowiek by się zesrał z bólu gdyby miał ranę z pięć razy mniejszą niż ta, a zwierzęta są tak cierpliwe i uległe, ani pisną, ani się poskarżą... Jeszcze się cieszą gdy ktoś okaże im zainteresowanie i nie mają w sobie żalu ani chęci odwetu... Nie, tak już dłużej być nie może:placz: Quote
GreenEvil Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cyprysek byl... bezdomny. I prosimy slicznie o wplaty na jego operacje... pzdr GreenEvil Quote
lamia2 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Cyprysek jest nadal w lecznicy. Jest bardzo grzeczny i cierpliwy, strasznie się cieszy kiedy widzi człowieka, skąd w nim tyle wiary w ludzi ... Lemoniada Cyprysek jest bezdomny :-( Quote
Lemoniada Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dlaczego tu tak cicho?:( Chyba nic złego...? Quote
lamia2 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Cyprysek jest nadal w lecznicy, rana bardzo ładnie się goi, jest bardzo grzeczny i niezwykle sympatyczny, ale bez domku :-( Quote
GreenEvil Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja dostalam kawalek karty informacyjnej wizyty Cyprysika.... "rozmiawialem z vet., ktory operowal psa ok. 10 dni temu. powiedzial, ze zszyl rane jak nalezy i nic wiecej nie da sie zrobic, trzeba czekac. Rana darta okolicy lewej pachwiny, odwarstwienie plata gornego, rana nie byla golona do zabiegu. Pozostalosc szwow. Rana silnie rozlizana i zakazona. Zalecono kilkukrotne w ciagu dnia plukanie rany roztworem rivanolu. prosze zasypywac jodofrmem (muchy) " zalamka :-( te muchy w nawiasie dobily mnie maksymalnie w zestawieniu z "nie trzeba nic robic" :placz: Rana sie goi - zaczyna ziarninowac :multi: Nozesz k... znowu sie zdenerwowalam.. nie nalezy nic robic :angryy: pzdr GreenEvil Quote
lamia2 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 GreenEvil napisał(a):Ja dostalam kawalek karty informacyjnej wizyty Cyprysika.... "rozmiawialem z vet., ktory operowal psa ok. 10 dni temu. powiedzial, ze zszyl rane jak nalezy i nic wiecej nie da sie zrobic, trzeba czekac. Rana darta okolicy lewej pachwiny, odwarstwienie plata gornego, rana nie byla golona do zabiegu. Pozostalosc szwow. Rana silnie rozlizana i zakazona. Zalecono kilkukrotne w ciagu dnia plukanie rany roztworem rivanolu. prosze zasypywac jodofrmem (muchy) " zalamka :-( te muchy w nawiasie dobily mnie maksymalnie w zestawieniu z "nie trzeba nic robic" :placz: Rana sie goi - zaczyna ziarninowac :multi: Nozesz k... znowu sie zdenerwowalam.. nie nalezy nic robic :angryy: pzdr GreenEvil O Matko aż chce się zawyć na świat :angryy: Quote
GreenEvil Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Leczenie cyprysika na dzien dzisiejszy to 903,22 zl + 20zl za kazdyn dzien pobytu w klinice. Do kliniki trafil miesiac temu... prosimy slicznie o wsparcie -to dopiero polowa drogi !!! pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='GreenEvil']Leczenie cyprysika na dzien dzisiejszy to 903,22 zl + 20zl za kazdyn dzien pobytu w klinice. Do kliniki trafil miesiac temu... prosimy slicznie o wsparcie -to dopiero polowa drogi !!! Ożesz w mordę...:crazyeye: A ten palant który doprowadził do tragedii co, nie poczuwa się pewnie?:mad: Sam powinien to opłacić! Niedługo wypłata, postaram się coś wyskrobać dla biedulka... Dobrze, że jesteście, kochane dziewczyny:( Quote
Gaaudi Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ile pieniedzy potrzeba na zoperowanie tej nózki? Quote
Gaaudi Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 oczywiscie u dobrego weterynarza nie rzeznika? Quote
GreenEvil Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pies jest teraz pod dobra opieka - przebywa na sggw. Czy bedzie operacja plastyki narazie nie wiadomo. Rana dopiero co zaczela sie goic. Narazie koszt koncowy jest wiec niewiadomy, szczegolnie, ze w zaleceniach jest tez zajecie sie przednia lapa, ktora ma zerwane wiezadlo :roll:. pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dobranoc Cypisku :loveu: spij slodko. pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hop Cyprysku do góery, nikt tu dziś do Ciebie nie zagląda!!! Quote
Recommended Posts