Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dla Niezaponimajki znalazłam jeszcze mniejsze szeleczki na min. rozmiar 29 cm w krateczkę - zobaczymy, któe będą lepsze.

Divi - jakoś się musimy umówić na neidzielę.

Posted

[quote name='Doda_']Na pewno wszystko bedzie dobrze ;)
A nikuś o której tam będzie?[/quote]
Ja postaram się być wcześnie tzn gdzieś po 9-tej:lol: W ostatnią niedzielę jechałem później i wróciłem do domu ok 21.30 ..tym razem mam zamiar wrócić jak będzie jasno.Jak będę przed Tobą to pogadam juz z Panem Ryśkiem i "przetrę" Ci szlak:evil_lol:

Posted

[quote name='Doda_']Nikus :mad::mad::mad:
To ja też postaram sie dotrzec jeszcze przed toba :lol:[/quote]

hm.... jak tak" :mad: " to posiedzę w lesie aż pojedziecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nikus i tak dobrze ! :lol::lol::lol: pierwsi tam bedziemy :lol::lol::lol:

ps. kota ze czestochowy nie zabieramy, bo juz wczoraj znalazl DS w czestochowie :loveu: pojedziemy prosto do jamrozowizna..

Posted

Gdybyście mieli jakieś sprawy do mnie to bardzo proszę pisać sms-y, jutro i w niedzielę w ogóle nie bede mieć dostepu do internetu. Jutro wyjeżdzam do Częstochowy (pielgrzymka osob nieslyszacych, pociągiem jadę wiec nie będę mogła pomóc w transporcie), wróce w nocy i w niedzielę znowu pojadę.
Więc jakby co to sms, pamiętajcie :mad::diabloti:

Nikuś ciekawe kto z nas pierwszy dotrze do schronu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doda_']Gdybyście mieli jakieś sprawy do mnie to bardzo proszę pisać sms-y, jutro i w niedzielę w ogóle nie bede mieć dostepu do internetu. Jutro wyjeżdzam do Częstochowy (pielgrzymka osob nieslyszacych, pociągiem jadę wiec nie będę mogła pomóc w transporcie), wróce w nocy i w niedzielę znowu pojadę.
Więc jakby co to sms, pamiętajcie :mad::diabloti:

Nikuś ciekawe kto z nas pierwszy dotrze do schronu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Chciałbym byśmy przyjechali tam oboje w jednym czasie:lol: niestety..pani od adopcji milczy i nie wiem jak to będzie:shake:..ale jest jeszcze trochę czasu więc badźmy dobrej myśli:lol:. I wiesz..przepuszczę Cię..:lol: w końcu jestem dżentelmenem:cool3:

Posted

To trzymam kciuki za ten domek :)

Muszę juz kończyc, jutro pobudka o 5 i wyjazd a ja nic nie przygotowałam :crazyeye:

podaje moj nr kom 500 631 584 gdyby ktos nie mial
Dobranoc dogomaniacy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='nikus'] niestety..pani od adopcji milczy i nie wiem jak to będzie:shake:..ale jest jeszcze trochę czasu więc badźmy dobrej myśli:lol:[/quote]
mocno zaciskam kciuki

Posted

Pani Joanna odpisała :multi:

[I]Aniu, przepraszam,że tak późno. Byłam wczesniej, przeczytałam Twoją wiadomość, ale nie zdążyłam już Ci odpowiedzieć. Wszystko jak najbardziej aktualne, do transportu rzecz jasna się dokładam. Obojętne czy transport bedzie w niedzielę czy jutro. Cieszę się,że był wogóle mozliwy. Zaraz zadzwonie na podane przez Ciebie nr. telefonów. Pozdrawiam i dziekuję Joanna[/I]

Posted

[quote name='fizia']Pani Joanna odpisała :multi:

[I]Aniu, przepraszam,że tak późno. Byłam wczesniej, przeczytałam Twoją wiadomość, ale nie zdążyłam już Ci odpowiedzieć. Wszystko jak najbardziej aktualne, do transportu rzecz jasna się dokładam. Obojętne czy transport bedzie w niedzielę czy jutro. Cieszę się,że był wogóle mozliwy. Zaraz zadzwonie na podane przez Ciebie nr. telefonów. Pozdrawiam i dziekuję Joanna[/I][/quote]
jesoooo jak się cieszę :multi::multi::multi:
[I][SIZE=1]a już się bałam:oops:[/SIZE][/I]

Posted

[quote name='truskawa144']Do mnie już p.Joanna dzwoniła,wypytała o wszystko itd.[/quote]
:lol: no to fajnie....a masz jakieś jej namiary? adres tel? Bo nie bardzo wiem gdzie mam jechać?:eviltong:
A i w schronie przyjedziemy razem z Dodą..tak się umówimy powiedz panu Rysiowi:razz:

Posted

Super!! Bardzo się cieszę, bo ta Luśka mi cały czs po głowie chodziła, tym bardziej, że się biedna nei załapała ostatnio na hotelik.
A w sumie to ciekawe, że w tym samym schronisku już 3 tak podobna sunia - Pestka, Liczi i teraz Luśka
Pewnie gdzieś w okolicy jakaś wierna para psich kochanków...

Posted

[quote name='truskawa144']Mogę Ci wysłać na PW nr z którego dzwoniła.
Możecie razem przyjechać do schroniska to żaden problem ani różnica. Tak nawet lepiej bo Rysiek będzie miał "z głowy":evil_lol:[/quote]

Wyślij mi ten numer...bo na razie dalej cicho..

Posted

[quote name='malawaszka']nie wiem dokładnie kto gdzie jedzie, ale czy ktoś jedzie z Jamrozowizny do Krakowa jutro? Doda chyba tak? ale Ona ze szczeniakami?[/quote]
tak Doda będzie jechała jutro na tej trasie ze szczeniaczkami ...

Posted

[quote name='necia25']tak Doda będzie jechała jutro na tej trasie ze szczeniaczkami ...[/quote]

miejsca dla olbrzyma nie będzie miała pewnie co? wiem, że marne szanse na to, ale nie zaznałabym spokoju jakbym nie zapytała :oops: