Doda_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Na pewno wszystko bedzie dobrze ;) A nikuś o której tam będzie? Quote
fizia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A dla Niezaponimajki znalazłam jeszcze mniejsze szeleczki na min. rozmiar 29 cm w krateczkę - zobaczymy, któe będą lepsze. Divi - jakoś się musimy umówić na neidzielę. Quote
Nikus Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Doda_']Na pewno wszystko bedzie dobrze ;) A nikuś o której tam będzie?[/quote] Ja postaram się być wcześnie tzn gdzieś po 9-tej:lol: W ostatnią niedzielę jechałem później i wróciłem do domu ok 21.30 ..tym razem mam zamiar wrócić jak będzie jasno.Jak będę przed Tobą to pogadam juz z Panem Ryśkiem i "przetrę" Ci szlak:evil_lol: Quote
Doda_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Nikus :mad::mad::mad: To ja też postaram sie dotrzec jeszcze przed toba :lol: Quote
Nikus Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Doda_']Nikus :mad::mad::mad: To ja też postaram sie dotrzec jeszcze przed toba :lol:[/quote] hm.... jak tak" :mad: " to posiedzę w lesie aż pojedziecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doda_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 nikus i tak dobrze ! :lol::lol::lol: pierwsi tam bedziemy :lol::lol::lol: ps. kota ze czestochowy nie zabieramy, bo juz wczoraj znalazl DS w czestochowie :loveu: pojedziemy prosto do jamrozowizna.. Quote
Doda_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Gdybyście mieli jakieś sprawy do mnie to bardzo proszę pisać sms-y, jutro i w niedzielę w ogóle nie bede mieć dostepu do internetu. Jutro wyjeżdzam do Częstochowy (pielgrzymka osob nieslyszacych, pociągiem jadę wiec nie będę mogła pomóc w transporcie), wróce w nocy i w niedzielę znowu pojadę. Więc jakby co to sms, pamiętajcie :mad::diabloti: Nikuś ciekawe kto z nas pierwszy dotrze do schronu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nikus Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Doda_']Gdybyście mieli jakieś sprawy do mnie to bardzo proszę pisać sms-y, jutro i w niedzielę w ogóle nie bede mieć dostepu do internetu. Jutro wyjeżdzam do Częstochowy (pielgrzymka osob nieslyszacych, pociągiem jadę wiec nie będę mogła pomóc w transporcie), wróce w nocy i w niedzielę znowu pojadę. Więc jakby co to sms, pamiętajcie :mad::diabloti: Nikuś ciekawe kto z nas pierwszy dotrze do schronu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Chciałbym byśmy przyjechali tam oboje w jednym czasie:lol: niestety..pani od adopcji milczy i nie wiem jak to będzie:shake:..ale jest jeszcze trochę czasu więc badźmy dobrej myśli:lol:. I wiesz..przepuszczę Cię..:lol: w końcu jestem dżentelmenem:cool3: Quote
Doda_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 To trzymam kciuki za ten domek :) Muszę juz kończyc, jutro pobudka o 5 i wyjazd a ja nic nie przygotowałam :crazyeye: podaje moj nr kom 500 631 584 gdyby ktos nie mial Dobranoc dogomaniacy:loveu::loveu::loveu: Quote
necia25 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='nikus'] niestety..pani od adopcji milczy i nie wiem jak to będzie:shake:..ale jest jeszcze trochę czasu więc badźmy dobrej myśli:lol:[/quote] mocno zaciskam kciuki Quote
fizia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pani Joanna odpisała :multi: [I]Aniu, przepraszam,że tak późno. Byłam wczesniej, przeczytałam Twoją wiadomość, ale nie zdążyłam już Ci odpowiedzieć. Wszystko jak najbardziej aktualne, do transportu rzecz jasna się dokładam. Obojętne czy transport bedzie w niedzielę czy jutro. Cieszę się,że był wogóle mozliwy. Zaraz zadzwonie na podane przez Ciebie nr. telefonów. Pozdrawiam i dziekuję Joanna[/I] Quote
necia25 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='fizia']Pani Joanna odpisała :multi: [I]Aniu, przepraszam,że tak późno. Byłam wczesniej, przeczytałam Twoją wiadomość, ale nie zdążyłam już Ci odpowiedzieć. Wszystko jak najbardziej aktualne, do transportu rzecz jasna się dokładam. Obojętne czy transport bedzie w niedzielę czy jutro. Cieszę się,że był wogóle mozliwy. Zaraz zadzwonie na podane przez Ciebie nr. telefonów. Pozdrawiam i dziekuję Joanna[/I][/quote] jesoooo jak się cieszę :multi::multi::multi: [I][SIZE=1]a już się bałam:oops:[/SIZE][/I] Quote
truskawa144 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Do mnie już p.Joanna dzwoniła,wypytała o wszystko itd. Quote
Nikus Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='truskawa144']Do mnie już p.Joanna dzwoniła,wypytała o wszystko itd.[/quote] :lol: no to fajnie....a masz jakieś jej namiary? adres tel? Bo nie bardzo wiem gdzie mam jechać?:eviltong: A i w schronie przyjedziemy razem z Dodą..tak się umówimy powiedz panu Rysiowi:razz: Quote
fizia Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Super!! Bardzo się cieszę, bo ta Luśka mi cały czs po głowie chodziła, tym bardziej, że się biedna nei załapała ostatnio na hotelik. A w sumie to ciekawe, że w tym samym schronisku już 3 tak podobna sunia - Pestka, Liczi i teraz Luśka Pewnie gdzieś w okolicy jakaś wierna para psich kochanków... Quote
truskawa144 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Mogę Ci wysłać na PW nr z którego dzwoniła. Możecie razem przyjechać do schroniska to żaden problem ani różnica. Tak nawet lepiej bo Rysiek będzie miał "z głowy":evil_lol: Quote
clo Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 super strasznie sie ciesze i kibicuje!!!! Quote
Nikus Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='truskawa144']Mogę Ci wysłać na PW nr z którego dzwoniła. Możecie razem przyjechać do schroniska to żaden problem ani różnica. Tak nawet lepiej bo Rysiek będzie miał "z głowy":evil_lol:[/quote] Wyślij mi ten numer...bo na razie dalej cicho.. Quote
Divi Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Fiziu napisze tobie jak maleńka będzie już do mnie jechała to możne do mnie przyjedziesz co ? mam twój nr tel to się jutro odezwę. Quote
truskawa144 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 P.Joanna nie odbiera tel i nie wiadomo co będzie z Luśką. Quote
malawaszka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 nie wiem dokładnie kto gdzie jedzie, ale czy ktoś jedzie z Jamrozowizny do Krakowa jutro? Doda chyba tak? ale Ona ze szczeniakami? Quote
necia25 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='malawaszka']nie wiem dokładnie kto gdzie jedzie, ale czy ktoś jedzie z Jamrozowizny do Krakowa jutro? Doda chyba tak? ale Ona ze szczeniakami?[/quote] tak Doda będzie jechała jutro na tej trasie ze szczeniaczkami ... Quote
clo Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 hmm ale przeciez p.joanna potwierdzala,ze aktualne.trzeba probowac albo moze smsa wyslac? Quote
malawaszka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='necia25']tak Doda będzie jechała jutro na tej trasie ze szczeniaczkami ...[/quote] miejsca dla olbrzyma nie będzie miała pewnie co? wiem, że marne szanse na to, ale nie zaznałabym spokoju jakbym nie zapytała :oops: Quote
necia25 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Malawaszka możesz spróbować napisać smsa do Dody i spytać o miejsce :evil_lol: - podala kontakt Quote
Recommended Posts