galleana Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Kupiłam royal canin smakołyki (Educ) do nagradzania pieska za na przykład trening czystości, wypadają mu z pyszczka ma trudności ze zjedzeniem ich. Co takiemu maluchowi można podawać w formie nagrody? Quote
gryf80 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 bo sa dośc twarde i może dlatego,dobre sa np. chappi takie popskręcane przysmaki wołowo serowe sa miękkie,pokrój na drobne kawałeczki i gotowe,także w rossmanie sa do kupienia takie pałeczki żwaczowo-flaczkowe,pokrój na kawałki sa one miękkie. Quote
lucky23 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Dobre są przysmaczki bodajże z Maced. Jest takie duże pudełeczko, z chyba 10 zł. Takie kosteczki. Można je rwać na mniejsze kawałki, są miękkie, i dla psa smaczne. Mogę też polecić kawałki kurczaka dostępne w zoologach. Też są fajne :) Pozdrawiam :) Quote
filodendron Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 lucky23 napisał(a):Dobre są przysmaczki bodajże z Maced. Jest takie duże pudełeczko, z chyba 10 zł. Takie kosteczki. Można je rwać na mniejsze kawałki, są miękkie, i dla psa smaczne. Mogę też polecić kawałki kurczaka dostępne w zoologach. Też są fajne :) Te ze sklepu mięsnego też są fajne ;) I też miękkie, i można rwać na dowolnie maluśkie kawałeczki. I dla psa smaczne ;) ;) I tańsze niż 36 zł za kilogram jak w przypadku Maced :D :D Quote
galleana Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Na razie sprawdziły się Dr Seidel dla szczeniąt, co prawda spore poduszeczki ale łatwo złapać w pyszczek i są miękkie-chrupkie, radzi sobie z nimi. Quote
Recommended Posts