gonia1985 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ok, więc będzimy się już dogadywac w poniedziałek. Więc jeśli to nie problem, proszę podnosić bazarki :) Do poniedziałku :p Quote
Ulaa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 wilk z liceum [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10234558[/url] Quote
Therion Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Missieek pod Olkuszem ma 2 małe kudłate suczki wysterylizowane ,jedna wazy 3 kg , druga 5 w typie yorka. Quote
Ulaa Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Therion, a wysterylizowane czy nie? Jeśli tak, to chyba "bierzemy" ;) bo o yorkowate są telefony codziennie :razz: Quote
Therion Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Tak obydwie wysterylizowane ,yorkowata ma na imie Dusia sa jej zdjecia na stronie Missieek w moim podpisie, druga wazy 3 kg wyglada jak mix dlugowlosej chiuchuachua z piczerem nie ma ogonka, jest czarna -podpalana. Quote
Weronikaa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Therion']Tak obydwie wysterylizowane ,yorkowata ma na imie Dusia sa jej zdjecia na stronie Missieek w moim podpisie, druga wazy 3 kg wyglada jak mix dlugowlosej chiuchuachua z piczerem nie ma ogonka, jest czarna -podpalana.[/quote] Piękne są :) Quote
gonia1985 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 witam spowrotem, ja już jestem i dziękuję za pomoc w bazarkach :) Więc jeden się juz kończy\ skończył. Czy mam powysyłac przedmioty? czy komus przekazać po to by je wysłał? Na pocztę mam baaardzo daleko a samochodu brak. Myślałam o Dominice.... Quote
Ada-jeje Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Gonia w tej chwili jestem po rozmowie z Dominka i ona sie z toba skontaktuje a reszte juz dogracie. Quote
dominik_a Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 A co to za yorki??? Może miałabym osobę chetną na yorka - bardzo dobry dom, musiałabym jeszcze się konkretnie dopytać :p Quote
Ada-jeje Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dominiko wejdz w podpis Therion, a zobaczysz jak wyglada sunia. Quote
Weronikaa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='dominik_a']A co to za yorki??? Może miałabym osobę chetną na yorka - bardzo dobry dom, musiałabym jeszcze się konkretnie dopytać :p[/quote] Ja też miałabym jedną osobę chętną na yorka lub psa yorko-podobnego , ale w przeciwieństwie do domku chętnego Dominiki, to domek chętny ode mnie (tzn znajoma) nie jest już taki idealny, dlatego nie polecałam.:roll: Quote
Ulaa Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Na yorkowate mamy dziesiątki całkiem niezłych domów. Jeśli ta suczka nie stwarza problemów wychowawczych (tzn ryzyko zwrotu jest minimalne) to możemy chyba jej pomóc :) Quote
Ada-jeje Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jest wplata na koncie od Layla 20 zl. na szkieleciki, kto wie z ktorego bazarku jest to wplata, a moze z Allegro??? Quote
Therion Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Yorkowata ma dom , dziekuje za chec szukania jej domu. Quote
gonia1985 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Witam wszystkich serdecznie w ten ciepły i słoneczny dzień :) Chciałam zapytać na jakiego zwierzaka wystawić nowe bazarki? :) pozdrawiam ;) Quote
gonia1985 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 a tak w ogóle to czy ja moge brac udział w bazarkach które sama organizuję? :lol::cool3: Quote
Weronikaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='gonia1985']a tak w ogóle to czy ja moge brac udział w bazarkach które sama organizuję? :lol::cool3:[/quote] yyyyyy.. ? :D Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Gonia oczywiscie mozesz brac udzial w bazarkach ktore sama organizujesz. Na chcwile obecna potrzeba kasy na sterylki bo sie ich troche uzbieralo, no i jest jeszcze jeden jamnik zgloszony ale nikt nie byl u niego bo nie bylo kiedy podobno ma przepukline i wiem na 100 procent ze to my fndacja mamy sie tym zajac bo wlasciel nie ma na to kasy. Czekamy tez na odzew od wlasciela podhalana ktory nie moze chodzic na nogi, trzeba zeby wet postawil diagnoze. Quote
gonia1985 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ok :) tak pytam, bo jest to biżuteria głównie przekazana przez Dominikę :) Quote
gonia1985 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ok, gotowe. Zapraszam :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112072[/URL] Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 W piatek godzina 13.30 mamy termina na sterylke suni z Zagorze ta ktora jest przy budzie, jezeli oczywiscie rodzice Natali sie zgodza przetrzymac sunie u siebie pierwsze trzy dni po sterylce bo jakos nie wyobrazam sobie zeby sunia prosto po zabiegu miala wrocic do budy. A jezeli nie sunia to trzeba pomyslec i powiadomic Ulka kierownika tam gdzie jest ONek ktorego przywiozl Peter Beny, lub w ostatecznosci Gerda. Nie mozemy dopuscic zeby ten termin nam przepadl. Quote
Ulaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 To można Krówka przecież dac :) Dzwoniła pani, która już kiedyś dzwoniła (pisałam o tym tutaj), że przybłąkała się do niej ciężarna kotka. Chciała spytac, czy może na nas liczyc w przypadku szukania domu dla kotków. Urodziło się 6, pani zostawiła 2 (kocurki czarne). Jednego weźmie koleżanka, a jeden będzie do wydania za kilka dni. Mamy chyba domek dla niego. Matka będzie sterylizowana ale nie wiem czy we własnym zakresie, czy zdecyduje się przez fundację. Pani przy okazji opowiedziała także o psach na Fabloku. W kojcu hurtowni są 3 psy w swoich odchodach i rozwalających się budach. 2 są albo bardzo stare albo bardzo chore, bo ledwo się ruszają a młody ONkowaty z klapniętymi uszkami ma zaropiałe oczy. Pani była tam z własnym psem i normalne psy powinny szalec na widok innego, a one tylko stały, takie były słabe... Pani jest bardzo konkretną osobą, nie tylko patrzy jak większośc, ale próbuje działac. Poszła do kierownika, podając się za członka jakiejś organizacji i kazała mu poprawic warunki psów, zabrac do weta. Obiecał to zmienic. Jednak podobni nie zrobił tego... Możemy tam zajrzec, bo w ten upał psy nie mają ani wody ani cienia, siedzą w betonowych kojcach i smażą się na słońcu w swoich odchodach... :shake::shake::shake: Quote
Ada-jeje Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ja moge dzis po 13 tam podjechac jezeli tobie pasuje ta godzina. Zas IKA & SONIA podejdzie umowi termin na spotkanie z jamnikiem z Trzebini ktory podobno ma przepukline. Quote
Ulaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Pewnie, że pasuje - przeciez jeśli to prawda, to trzeba działac szybko... One się tam potwornie męczą :placz: Quote
hanek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Przypominam o psie z Jankowic, o którym pisałam już kilka dni temu i który wedle tego co mówiła kobieta, jest w takiej samej sytuacji co psy z Fabloku. Quote
Recommended Posts