dominik_a Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [B][COLOR=darkred]Ado i Ulu jak Wam poszła akcja we Wrocławiu?? Mam nadzieje, że wszystko załatwione na 6 z + ;)[/COLOR][/B] Quote
Ada-jeje Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Wszystko zalatwione na 6 z + jak pisze Dominika, wrocilysmy przed chwila dokladnie o 20.00 bardzo zmeczone :-( ale jakze szczesliwe :loveu::loveu::loveu: do takoch domkow mozemy jedzisc codziennie i to nawet w tak dlugie trasy, oplacalo sie, domek z marzen.:multi::multi::multi::multi::multi: Ale reszte dpoisze Ulka swoim slowiczym glosem jak to ona zreszta zawsze potrafi i z detalami. Quote
IKA & SONIA Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to suuuper!!! Quote
dominik_a Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [B][COLOR=darkred]To świetne wiadomości. Bardzo się ciesze, że podróż się udała, no i że wszytsko skończyło się pomyślnie:multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Jak już odpoczniecie to napiszcie dokładnie co i jak, nie ukrywam, że mnie najbardziej interesuje detal dotyczący wózka ( jak ten producent, czy nie było żadnych problemów itp.itd.) :lol:[/COLOR][/B] Quote
Ada-jeje Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Wozek bedzie poprawiany po niedzieli, pewne uwagi ktore przekazemy ci Dominiko juz wiemy a po otrzymaniu wozka i ponownym osadzeniu na nim Kostusia, musza znow byc zrobione fotki wiemy juz w jakiej pozycji, po czym pan podpowie na podstawie fotek co dokrecic, jak ustawic itd. zeby wozek spelnial swoje role i byl wygodny dla Kostusia. Quote
Weronikaa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Suuuupeeeer !! :multi::multi::multi::multi::multi: No to się Kazankowi trafiło dobrze !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dorixx Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 a co się dzisiaj dzieje , że nic się nie dzieje?:-o Gdzie Ula, Ada? po powrocie z Wrocka słuch zaginął:evil_lol: pewnie dziewczyny dzielnie pracują dzisiaj i o owocach tej pracy wieczorkiem coś napiszą;) Quote
dorixx Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 no to sie możemy porządzić :razz: , jako starsza proszę Weronika żebyś bazarki popodnosiła ;) co ja także uczyniłam :lol: Quote
dorixx Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Mam tylko nadzieje , że jak sie już objawią animalsowe Ciotki to same pomyślne wiesci przekażą Quote
Weronikaa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='dorixx']a co się dzisiaj dzieje , że nic się nie dzieje?:-o Gdzie Ula, Ada? po powrocie z Wrocka słuch zaginął:evil_lol: pewnie dziewczyny dzielnie pracują dzisiaj i o owocach tej pracy wieczorkiem coś napiszą;)[/quote] Właśnie właśnie ! :D Uprzedziłaś mnie , bo miałam pisać, że coś nie widać tych dwóch ciotek.. :mad: ;) Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Nie wiem co z Ula, miala dzis wezwanie na Policje w sprawie Azy, mysle ze ja nie zamkneli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zas ja juz dzis w sprawie Rudaski sie krecilam. Quote
dorixx Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 no takie bumelki Twoje to ja usprawiedliwiam :loveu: Quote
Weronikaa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='dorixx']no to sie możemy porządzić :razz: , jako starsza proszę Weronika żebyś bazarki popodnosiła ;) co ja także uczyniłam :lol:[/quote] Właściwie to ja powinnam PANI DORIXX mówić :oops: :D A co do bazarków to nie ma sprawy :) Quote
Weronikaa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='dorixx']ja Ci dam PANI :diabloti:[/quote] No bo to tak.. :oops: ;) A ja sobie wreszcie muszę zmienić nick , bo mam 14 lat, a 13 mi minęło :cool3: Quote
Ulaa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 O domu Kazanka na jego wątku zaraz napiszę ;) I inne nowiny o psiakach też na ich wątkach. A wczoraj dzwonił facet w spr tych 2 podhalanów nieszczęsnych. Miał zamiar chyba miec jakieś pretensje, ale nie zdążył, bo jak tylko powiedział, że chodzi o podhalany to tak go zagadałam, że tylko grzecznie przytakiwał :evil_lol: Potem tylko wtrącił (ale już bez animuszu) że zgłosi na policję. A ja na to "I CO ONI MIELIBY ZROBIC???". Więc też będzie polował na chłopaka, żeby się z nami skontaktował. Ponadto: mamy domek dla Leonbergera młodego (nieważna płec) oraz małej kudłatej suczki. Quote
Ada-jeje Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Trzeba zapytac E.Derek o Leosia lub PW do niej wyslac. Quote
gonia1985 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Witam. mam mały problem z bazarkiem. Wypadło mi coś, jadę, i nie będzie mnie do poniedziałku. Niestety, nie ma tam dostępu do internetu. Bazarek kończy się w niedzielę o godz 20:00. Co w takim układzie? I chciałam zapytać jeszcze co z wylicytowanymi przedmiotami? Osoby które coś zamówiły, robią wpłatę na podany przeze mnie numer konta fundacji. Potem osoba odpowiedzialna za finanse (ada?) podaje mi prywatną wiadomość z danymi osób które wpłaciły? Quote
Ada-jeje Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Gonia, bazarku bedziemy pilnowac i podnosic, jak wrocisz to do osob ktore wygraly piszesz info na PW i czekasz na potwierdzenie wplaty, na watku bazarkowym. Dalsze informacje po wplynieciu gotowki, to juz musimy sie umowic na PW kto bedzie wysylal wylicytowane przedmioty. Quote
Recommended Posts