Akitka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dokładnie... Po mince Loli widać jak bardzo spodobała Jej się nowa Pani, JEJ własna Pani. :loveu: Quote
Maupa4 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A najważniejsze że i nowej pani Lolka spodobała się od pierwszego zdjęcia ... :evil_lol: Pani przedtem miała boksera ... więc powinna sobie dać radę doskonale ... tym bardziej że Lolka jest wulkanem energii - pani ma teraz boksera miniaturę ;) coś mało "po polsku" napisałam ale nie mam siły poprawiać ;) Quote
Akitka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maupa4']A najważniejsze że i nowej pani Lolka spodobała się od pierwszego zdjęcia ... :evil_lol: Pani przedtem miała boksera ... więc powinna sobie dać radę doskonale ... tym bardziej że Lolka jest wulkanem energii - pani ma teraz boksera miniaturę ;) coś mało "po polsku" napisałam ale nie mam siły poprawiać ;) Super... Na pewno będzie dobrze... :cool3: P.S. Maupo, proszę o odpowiedź na PW. ;) Wiem, wiem, jestem upierdliwa... :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Akitka "obrobię się" i piszę ... sprawdzę "papiery" Lolki, posprzątam po Lolce, zadzwonię do Lolki, uporządkuję "buchalterię adopcyjną", pościągam Lolkę z "adopcji" i już na spokojnie myślę i piszę ... Quote
Akitka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maupa4']Akitka "obrobię się" i piszę ... sprawdzę "papiery" Lolki, posprzątam po Lolce, zadzwonię do Lolki, uporządkuję "buchalterię adopcyjną", pościągam Lolkę z "adopcji" i już na spokojnie myślę i piszę ... Dziękuję... Przepraszam za upierdliwość, ale wiesz... Ciekawość... :cool3: Quote
anutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Zupełnie zapomniałam o istnieniu tego tematu. Bardzo się ciesze, że Lola ma nowy dom. Mam nadzieje, że będzie w nim szczęśliwa. :) Quote
Diana S Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Duzo dobrego, na pewno bedzie jej w nowym domku dobrze....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts