Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i jestem
sliczne focie chciala bym nie labladora moj chrzestny ma tylko ze czareg i to jest suczka ma na imie mirshiba (mirsziba)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']Brałaś coś, żeś taka radosna? :diabloti:[/quote]

Jeszcze dzisiaj nie :evil_lol:
Jeszcze dziala ten wczorajszy :loveu:

Posted

hmmm a co takiego?

[quote name='dadiii'] no i jestem
sliczne focie chciala bym nie labladora moj chrzestny ma tylko ze czareg i to jest suczka ma na imie mirshiba (mirsziba)[/QUOTE]

Czarne też fajne- ja teraz marzę o beagielce...

Posted

[quote name='Gonitwa']hmmm a co takiego?

Czarne też fajne- ja teraz marzę o beagielce...[/quote]

Yyyy no ten ja tylko troche przesadzilam z tabletkami xD
A ja o yorku:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gonitwa']Hahaha:) Szczerze to nie przepadam za jorkami. Znaczy sie inaczej. lubię jorki ale mieć nie chce ;)[/quote]

Hehe :)
Ile chcialabys miec psiorkow jak bedziesz mieszkac sama i jakie :D:D?

Posted

[I]Oj mało tych widoczków, u mnie było multum :mdleje:[/I]

[I]Ale macie tam ładne jezioro :loveu: I Oriencik lubi popływać widzę :cool:[/I]

Posted

Widoczki były :loveu: ! Nie za duzo ale zawsze cos xD Oczywiscie Orient na pierwszym miejscu samych widoczkow. Macie piękne jezioro- niedaleko mnie bylo jezioro ale zmienilo sie bagno a szkoda bo bylo super...

Posted

jezioro jest 58 km od mojego domu na wsi gdzie spędzaliśmy wakacje do tej pory.... zaraz wracam to pogadamy bo mi wyjść z psem nie dadzą... dogomaniaczki jedne!

Posted

[quote name='Gonitwa']jezioro jest 58 km od mojego domu na wsi gdzie spędzaliśmy wakacje do tej pory.... zaraz wracam to pogadamy bo mi wyjść z psem nie dadzą... dogomaniaczki jedne![/quote]

No idz idz juz :D
Wracaj szybko :D:D

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']A te 2 wstretne babska pouciekaly :loveu::loveu::angryy:[/quote]

Kto? :mad:

[quote name='goldenka245']Hej!:multi::multi::multi: Cudo psiaczek ;D[/quote]

A dziękuję i zapraszam ponownie :cool3:

[quote name='madzia i medor']Chcesz trzeci raz:cool3::cool3::cool3::evil_lol:[/quote]

Oł jea...:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...