Lolalola Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Donka5']Narazie walczymy z zimą.Znowu bardzo duze mrozy:-(.Orkanka przeniosłam do pomieszczenia.[/QUOTE] ok,rozumiem,ciesze sie,ze Serduszko ma dach nad glowa:) Quote
2010 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='_Aga_']Trzeba bazarek zrobić, może akurat coś się sprzeda.. Rzeczy przeznaczyłam na Ząbala i Orkana.. Mam jeszcze pierścionek srebrny i może coś się jeszcze znajdzie..[/QUOTE] Dzieki :loveu:Aga No tak ja tez coś dodam... Czekam nadal na zdjęcia od gazzy....Ma jakies problemy z przesłaniem zdjęć. Quote
MiK-Jozefow Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='ick']Pytam ,bo w rozliczeniach zapisany jest tylko 180 zl za styczeń...a to tylko połowa... Ale ja zapłacony to...teraz zbieramy na luty...........pozdrawiam[/QUOTE] Nie zauważyłam, ze tam było 180zł, już zmieniłam :) zbieramy na luty!!!! Quote
ewatonieja Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 zima to ciężki okres, dobrze, że Orkan jest bezpieczny i nie marznie Quote
Donka5 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ponoć już idzie ocieplenie.Bardzo sie ciesze:-) Quote
Lolalola Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Orkanek bedzie brykal po zielonej trawce;) Quote
Donka5 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Lolalola']Orkanek bedzie brykal po zielonej trawce;)[/QUOTE] Napewno będzie kopał doły-to bardzo lubi robić;-) Quote
MiK-Jozefow Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Dziewczyny!!! Potrzebny jakiś dogomaniak ze Złotokłosu/ okolic Piaseczna do sprawdzenia domku!! Zadzwoniła do mnie kobieta z chęcią adopcji Orkana :) ;) Brzmiała bardzo sensownie i zachęcająco :) Ma kota, dom z podwórkiem, mówi ze 3 dni temu zobaczyła naszego Orkana i nie może przestać o nim myśleć... Zgadza się na wizytę przed adopcyjna i wszystkie procedury :) Jest szansa :):):) Quote
2010 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 O rany....juz szukam....To koło Warszawy/Piaseczno..koło Milanówka,tarczyna, kierunku Grójca.. To mamy sporo dogociotek i wojków..Musimy kogoś znależć .. Taka szansa.. Trzymajmy mocno kciuki !!!!!!! Quote
Panca Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 znalazlam osobe ktora sprawdzi ten dom w Zlotoklosie - Marta czekam na wiesci z wielka nadzieja ze sie uda:) Quote
MiK-Jozefow Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Dzwoniłam do osoby, która ma iść na wizytę przed adopcyjną i do Pani zainteresowanej Orkanem. Mają się umówić na spotkanie i jak tylko będzie po dostanę informację i napiszę :) Quote
2010 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 O rany!!!!!!!!!!!!Czekamy na dobre wieści!!!!!!!! Oj nasze Serduszko!!!!!!!!!Powodzenia!!!!!! Quote
Panca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 przelalam lutowe 50 zl i czekam na wiesci - chyba podpytam grzecznie kiedy wizyta przedadopcyjna Quote
MiK-Jozefow Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 szukajcie jednak osoby do przeprowadzenia wizyty bo trzeba to zrobic jak najszybciej, a osoba która miała to zrobić jest bardzo zalatana... Quote
ewatonieja Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 rety, a ja już się spociłam z wrażenia...no nic czekamy :) Quote
2010 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='MiK-Jozefow']szukajcie jednak osoby do przeprowadzenia wizyty bo trzeba to zrobic jak najszybciej, a osoba która miała to zrobić jest bardzo zalatana...[/QUOTE] Czy dostałaś moje pm....przesłam...dwa tel...z dogociotkami...... A sama nie możesz? O rany nie mozna tego zaniedbać.... Serduszko tak długo czeka... Quote
MiK-Jozefow Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='ick']Czy dostałaś moje pm....przesłam...dwa tel...z dogociotkami...... A sama nie możesz? O rany nie mozna tego zaniedbać.... Serduszko tak długo czeka...[/QUOTE] Jutro zadzwonie bo teraz już za późno. Pisalam do Golf i do Nijase. Od Golf dostałam odp, że ma kawałek do złotokłosu i raczej nie, a od Nijase zero odzewu. Ja sama nie mogę bo mam szkołę od 8 do 17 dzień w dzień, a do tego mnie rozłożyła grypa, więc nie ma szans. Quote
Lolalola Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Rany Boskie zeby tylko ta szansa nie przepadla.......... Quote
MiK-Jozefow Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 no własnie, juz do 4 osób napisałam i nic :( a ja jeszcze chora, bo bym sama w sobotę pojechała jakby się nikt do tego czasu nie znalazł :( jak pech to pech :( Quote
Recommended Posts