Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 kurde to bardzo przykre,ze ludzie nie dostrzegaja Orkana,przeciez to taki super pies ...........no i to serducho na boku.....ehhhhhhhhhhhh:( Quote
MiK-Jozefow Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Ewatonieja bardzo dziękuję za ogłoszenia w imieniu Orkana :) A może jest jakaś zdolna cioteczka, która może zrobić plakat ze zdjęciem i ogłoszeniem. Prześlę zdjęcia mailem i wywieszę Orkana w kliniakach, na uczelni i innych miejscach. Może ktoś tez u siebie w pracy czy w szkole będzie mógł porozwieszać... Orkan musi znaleźć kochający dom przed zimą :( Quote
ewatonieja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 plakat w wordzie plakat w wersji jpg nie ma problemu mogę zrobić mój mejl [email][email protected][/email] Quote
maja602 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Alegro odnowone. [URL]http://allegro.pl/orkan-od-urodzenia-bezdomny-i1291943840.html[/URL] Quote
MiK-Jozefow Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Dziękuję ewatonieja bardzo bardzo :* :) Maja Tobie też bardzo dziękuję :* wyślij mi na priva nr konta, a zrobię przelew za allegro Quote
2010 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 :loveu:Zapraszamy na odwiedziny i zakupy bazarku dla Serduszka/Orkana :lol: dobiega już do końca [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194769-się-robi-na-Orkanka?p=15569686#post15569686[/URL] Quote
Lolalola Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Serduszko melduje,ze dzis niesforna ciotka poslala,deklaracje i zaleglosci,mam nadzieje,ze nic nie porabalam,bo mam Was troszeczke;) Quote
Lolalola Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 kochany Serdusku...............dzieje sie cos???dzwoni ktos?????............... Quote
MiK-Jozefow Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Lolalola Dziękujemy za wpłatę deklaracji :) Nikt nie dzwoni, nikt nie pisze :( Jestem załamana :( Quote
Piromanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ludziki, czy Orkan jest ogłaszany? Non stop? Nie można ustawać w ogłaszaniu, cały czas trzeba bo inaczej dom sie nie zjawi... Mogę pomóc w ogłaszaniu. Potrzebuję tekstu i kilku najładniejszych zdjęć. Quote
MiK-Jozefow Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Jest ogłaszany... Ewatonieja robi ogłoszenia, maja zrobiła allegro... Nie mam pojęcia dlaczego jeszcze nikt się Orkanem nie zainteresował :( Piromanka wyślij mi na priva maila, wyślę zdjęcia i tekst do ogłoszeń Quote
ewatonieja Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 tu można pobrać plakaty Orkana, które na dole mają uwzględnioną tabelkę na karteczki do wyrywania [URL]http://chomikuj.pl/ewatonieja[/URL] [IMG]http://img695.imageshack.us/img695/8775/beznazwy2of.jpg[/IMG] [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/1293/beznazwy1yr.jpg[/IMG] Quote
maja602 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Trzeba myśleć pozytywnie i szukać domu. Poza tym, że Orkan jest pieskiem ładnym ma jeszcze sympatyczne usposobienie. Ja jestem dobrej myśli. Quote
Piromanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 MiK, prześlij na adres: [email][email protected][/email] Quote
Lolalola Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 kochany malutki,czemu ludziska Cie nie dostrzegaja???:( Quote
2010 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Świetny plakat!!!! Trzeba go koniecznie poogłaszać...i..rozlepić!!!!!!!! Dogociotki z Radomia i okolic prosimy o pomoc!!!!!!!!!! Quote
2010 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Świetny plakat!!!! Trzeba go koniecznie poogłaszać...i..rozlepić!!!!!!!! Dogociotki z Radomia i okolic prosimy o pomoc!!!!!!!!!! Quote
MiK-Jozefow Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Ewatonieja super plakaty, ściągnęłam i we wtorek będę rozwieszała gdzie się da. Bardzo dziękuję :) Quote
Piromanka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='MiK-Jozefow']Ewatonieja super plakaty, ściągnęłam i we wtorek będę rozwieszała gdzie się da. Bardzo dziękuję :)[/QUOTE] A ja na maila dostane tekst i zdjecia do ogloszeń? Quote
ewatonieja Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Orkan to 4-letni, średniej wielkości psiak, który został uratowany ze schroniska, gdzie spędził całe swoje dotychczasowe życie. Obecnie przebywa już w hoteliku, niedaleko Radomia. Opiekunka obserwuje go i ma o nim takie zdanie: Orkan jest bardzo łagodnym, grzecznym, wesołym i towarzyskim psiakiem. Dogaduje się zarówno z psami jak i suczkami, uwielbia koty. Umie jeździć samochodem, naturalnie jako pasażer. Idealnie nadaje się zarówno do bloku, jak i domu z ogrodem. Na spacerach załatwia swoje potrzeby, spuszczony ze smyczy pilnuje się. Na spacerach aktywny, biega ,bryka, zachęca do zabawy. Orkan jest posłuszny-przywołany, wraca do mnie. Jest radosnym psem, ale nie wymusza na człowieku pieszczot, głaskania. itd. Człowiek decyduje. Do obcych ludzi jest nieśmiały- NIE JEST AGRESYWNY! Swojego nowego opiekuna pokocha całym sercem, do znajomych przytula się i rozdaje buziaki. Jest niepowtarzalnym psem z łatką w kształcie serca na plecach! Orkan jest zaszczepiony i przed adopcją zostanie wykastrowany. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Więcej informacji pod nr telefonu: 505-860-521 zdjecia mozna przeciez pobrac ze strony ogłoszenia, np stąd [URL]http://www.pineska.pl/?do=view&id=82695&buyOrSell=2[/URL] klikasz na zdjęcie prawym myszy i rozwijasz listę właściwości wybierasz zapisz obrazek jako i już Quote
Lolalola Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 i jak z Orkankiem???dalej cisz??ciotki takie fajne plakaty porobily i co.... Quote
wasabi81 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Orkanku kochany, ciotka z malym opoznieniem zrobila dzisiaj przelew za listopad... moze w tym miesiacu Ci sie poszczesci i znajdziesz swoj domek... Plakaciki sa super!! :-) Quote
ewatonieja Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 bo Orkan jest super i ma iśc do domu!a sio! Quote
Panca Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ja zrobie jutro przelew za pazdziernik i listopad liczac ze w grudniu nasz piekny przyjaciel bedzie juz we wlasnym domu a moja deklaracja pojdzie na inna bide.. Quote
Recommended Posts