moli1111 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Macho']moli1111 dobrze ze juz teraz myslicie o kastracji :) to na pewno pozwoli uniknac wielu zlych nawykow :)[/quote] Masz racje:cool3: Szczerze mówiąc to boje sie troche tej kastracji,boje sie ze cos nie wyjdzie. Wiem jednak,ze jest to nieuniknione. Quote
Macho Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nie boj sie ;) na serio...w dzisiejszych czasach kastracja to PRAWIE rutynowy zabieg...wykonuje sie go bardzo czesto(wiem ze nie wskazuje na to liczba bezdomnych zwierzat ale tak jest) Bedzie ok! czekam pozniej na relacje :) Quote
moli1111 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Dzieki:p Napewno zdam relacje z zabiegu:p Musze kupic ten kolnierz,ale to chyba u weta bedzie. Quote
Macho Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 kolnierz bez problemu u weta dostaniesz ;) ale mysle, ze najpierw lepiej poobserwowac niz stresowac psa kolnierzem... Quote
moli1111 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Macho']kolnierz bez problemu u weta dostaniesz ;) ale mysle, ze najpierw lepiej poobserwowac niz stresowac psa kolnierzem...[/quote] Moris napewno bedzie interesowal sie rana,wiec kolnierz bedzie niezbedny. Ale oczywiscie jak bedzie taki niezywy, to nie bedzie mial kolnierza:p Quote
Macho Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 hehe :) lepiej znasz swojego psa niz ja ;) chcialam tylko oszczedzic mu nerwow ale skoro sie nie da... ;) Quote
moli1111 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Macho']hehe :) lepiej znasz swojego psa niz ja ;) chcialam tylko oszczedzic mu nerwow ale skoro sie nie da... ;)[/quote] Oj nie da sie nie da :eviltong: . Jak tylko zobaczy ,ze czegos tam nie ma od razu sie napewno zainteresuje i zacznie lizac :eviltong: A kiedy Twoj piesek byl kastrowany? Quote
Gonitwa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Powiem wam szczerze,że Orientowi kołnierz nic nie dał oprócz ogromnej ilości hałasu jaki nim robił- i tak się w nim lizał.... Quote
moli1111 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Powiem wam szczerze,że Orientowi kołnierz nic nie dał oprócz ogromnej ilości hałasu jaki nim robił- i tak się w nim lizał....[/quote] Ooo to spryciarz:cool3: Morisa trzeba bedzie bardzo pilnowac , zeby sie nie lizal:eviltong: Quote
Gonitwa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Orient nie lizał się w mojej obecności- ale jak odeszłam to się lizał ale szwów nie zdjął;) Quote
moli1111 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Orient nie lizał się w mojej obecności- ale jak odeszłam to się lizał ale szwów nie zdjął;)[/quote] Nono jaki cwaniak:cool3: Quote
Macho Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 bo to tez zalezy od dlugosci kolnierza...;) a moja sunia byla kastrowana w schronie... ale widzialam kilkanascie psiakow po kastracji i tylko 2 mialy komplikacje :) Quote
Gonitwa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ale ona miał ten największy, długi- po prostu górną krawędź opierał o ziemię schylał się i sięgał... Quote
moli1111 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Kastracja odbędzie się w środe rano w Rudzie Śląskiej u Kocota:p Quote
moli1111 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Gonitwa']Super- wszystko będzie dobrze;) na pewno![/QUOTE] Dzieki :razz: Quote
Macho Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 to normalne ze sie boisz;) kazdy zabieg przynosi kupke strachu ;) bede trzymala mocne kciuki za powodzenie :) Quote
Gonitwa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 wszystko będzie dobrze- to nie jest nic skomplikowanego! 10 minut i po krzyku;) Quote
moli1111 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Wczoraj dzwonilam do weta ,ktory bedzie Morisa ciachal i mówil ,ze kastracja bedzie trwala 40 minut,ale to razem z uspieniem i budzeniem.Nie ma jesc 12 godzin przed i po.:razz: Quote
Gonitwa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 To tak jak Orient- uwierz "po" to on nie będzie miał siły jeść.... Quote
moli1111 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Gonitwa']To tak jak Orient- uwierz "po" to on nie będzie miał siły jeść....[/QUOTE] Oj biedny bedzie:shake: :shake: :shake: Ale jak juz dojdzie do siebie too:cool3: bedzie nie nazarty:eviltong: A Ty ograniczylas Orientowi jedzenie? Quote
Gonitwa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nie, nie tyje jeszcze, nie jest leniwy.. oprócz gwałcenia(przestał) żadnych zmian nie ma;) Quote
moli1111 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 A przypomnij mi kiedy byl kastrowany?:razz: Quote
Recommended Posts