Asia_M Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 iwop, podałam Twój numer temu Panu. On jest z Ostrowca. Mam nadzieję, że zadzwoni i wszystko będzie w porządku. Trzymajmy kciuki!!! On szukał co prawda maleńkiego pieska, ale wysłałam mu zdjęcia Puszydełka i zwrócił na niego uwagę. Mam nadzieję, że się uda! Quote
Asia_M Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cierpliwości, numer wysłałam dzisiaj raniuteńko, więc może jeszcze nie został odebrany ;) Jak Puszek reaguje na koty? Bo w tym domu jest jeden kot:cool3: . Quote
iwop Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Nie mam pojecia jak reaguje na koty...:shake: Nie był badany Quote
agusiazet Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Myślę, że mądry kot z młodym Puszkiem sam sobie poradzi, koty to spryciule!!! Quote
iwop Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Mozna go zbadac po kątem kotow ale dopiero po pierwszym jak wróci Jola - ja wyjeżdżam dzisiaj wieczorejm i wracam tylko na 1 dzień aby oddać Norke i Kikusia do adopcji... Quote
Asia_M Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 agusiazet napisał(a):Myślę, że mądry kot z młodym Puszkiem sam sobie poradzi, koty to spryciule!!! Podobno ten kotek jest przyjazny, był bardzo zżyty z poprzednim psiakiem. Mam nadzieję, że Pan się skontaktuje. Nie znam go i nie rozmawiałam z nim osobiście (korespondencja mailowa miła), ale jeśli zadzwoni to iwop na pewno wyczuje czy to odpowiednia osoba. Mam nadzieję, ze to wypali. To ten dom z wątku, który założyłam w dziale Przygarnę psa. Quote
iwop Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 o Puszku wszyscy zapomnieli... ja nawet nie wiem co u niego sie dzieje.:-( Wyszłam dopiero ze szpitala i jutro będe mogła sięczegoś dowiedzieć jak tam jego tymczasowy " tymczas... ech...:placz: Quote
iwop Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Nikt nie chce takiego slicznego pysia...?:shake: Quote
Asia_M Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Śliczny. Czy udałoby się zrobić wiecej fotek? Czy maluszek ma allegro? Quote
iwop Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Puszek ma allegro. Co do fotek to na razie nie da rady... może za pare dni :oops: Quote
Recommended Posts