gamoń Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 No niestety psiak dalej jest na działkach.Wprawdzie przeniósł sie na działke Pani ,która codziennie mu daje jesc i zaprzyjaźnił sie z jej sunia -tez działkową ,która zostaje w swojej budzie na noc. Jednak zaczyna czuc sie pewniej i działkowicze się skarża ,ze on podbiega i próbuje złapac za nogawke.Dzwonili juz do schronu ze skargą aby złapac psa i oddac do schronu,Do mnie dalej boi sie podejsc.:shake: Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A ta pani nie mogła by go złapać? Tylko co potem z nim......? :roll: Quote
gamoń Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Fidelku z ta Pania jak pamietasz watek o białej kudłatej suni to ta sama kobieta.Z nia rozmowa jest jałowa.Moze by mogła go złapac albo podac mu sedalin ale on potrzebuje resocjalizacji.Musiałby byc conajmniej w dobrym hoteliku aby przekonac sie do ludzi ,do mieszkania w domu ,powinien byc nauczony chodzenia na smyczce.Ja nie mam pomysłu co do tego psiaka. Jednoczesnie to jest sympatyczny psiak. Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Pamiętam ją...:shake: Żeby dać do hoteliku to zaś problem z kasą... Quote
patch75 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 czy ktos moze pomoc gamoniowi?? prosimy, to jest szczegolnie trudny przypadek:-( Quote
gamoń Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Przykro mi Timba odszedł.Został w bestialski sposób zamordowany. Prosze o przeniesienie wątku. Kochany byłeś taki młody ,taki piękny.Nie umiałam ,nie potrafiłam ,nie mogłam Ci pomóc. Przepraszam Quote
gamoń Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Został otruty.Umierał w mękach.Nie chce juz o tym myslec .Dowiedziałam sie 2 dni temu.Znałam psiaka i nie mogę przestac myslec -niebawem znajde sie w psychiatryku:shake: Quote
patch75 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 nie zalamuj sie, kto sie nastepnym razem takim biedakiem zajmie? szkoda, ze nie udalo sie go oswoic i znalezc mu dom; zrobilas co moglas, zatzrymalas sie przy nim, karmilas go, staralas sie go oswoic, wiekszosc ludzi pewnie machnelo by reka i nie zawracalo sobie glowy takim psem; to ta menda, co sprawila, ze znalazl sie na bruku i ta co go otrula powinna sie zadreczac:angryy: Quote
Kasia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dopiero teraz przeczytałam...to straszne :-( Temu co to zrobił życzę tego samego!!! Quote
Recommended Posts