Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety psiak dalej jest na działkach.Wprawdzie przeniósł sie na działke Pani ,która codziennie mu daje jesc i zaprzyjaźnił sie z jej sunia -tez działkową ,która zostaje w swojej budzie na noc.
Jednak zaczyna czuc sie pewniej i działkowicze się skarża ,ze on podbiega i próbuje złapac za nogawke.Dzwonili juz do schronu ze skargą aby złapac psa i oddac do schronu,Do mnie dalej boi sie podejsc.:shake:

Posted

Fidelku z ta Pania jak pamietasz watek o białej kudłatej suni to ta sama kobieta.Z nia rozmowa jest jałowa.Moze by mogła go złapac albo podac mu sedalin ale on potrzebuje resocjalizacji.Musiałby byc conajmniej w dobrym hoteliku aby przekonac sie do ludzi ,do mieszkania w domu ,powinien byc nauczony chodzenia na smyczce.Ja nie mam pomysłu co do tego psiaka.
Jednoczesnie to jest sympatyczny psiak.

• 3 weeks later...
Posted

Przykro mi Timba odszedł.Został w bestialski sposób zamordowany.
Prosze o przeniesienie wątku.
Kochany byłeś taki młody ,taki piękny.Nie umiałam ,nie potrafiłam ,nie mogłam Ci pomóc.
Przepraszam

Posted

Został otruty.Umierał w mękach.Nie chce juz o tym myslec .Dowiedziałam sie 2 dni temu.Znałam psiaka i nie mogę przestac myslec -niebawem znajde sie w psychiatryku:shake:

Posted

nie zalamuj sie, kto sie nastepnym razem takim biedakiem zajmie? szkoda, ze nie udalo sie go oswoic i znalezc mu dom; zrobilas co moglas, zatzrymalas sie przy nim, karmilas go, staralas sie go oswoic, wiekszosc ludzi pewnie machnelo by reka i nie zawracalo sobie glowy takim psem; to ta menda, co sprawila, ze znalazl sie na bruku i ta co go otrula powinna sie zadreczac:angryy: