folkemon Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 witam, witam cioteczki!! Niunia (bo tak ma teraz na imię jamniczka ;) ) - ma się bardzo dobrze mimo, że przeżyła tak długą i męczącą podróż i zmianę domku :p a do tego te straszne upały... ale Niunia jest bardzo dzielna!! A jaka grzeczniutka i posłuszna - w autobusie zachowywała się jak aniołek :lilangel: - albo spała albo przyglądała się pasażerom - ciekawska bestyjka :loveu: Na spacerku bardzo ładnie chodzi na smyczy, główkę ma podniesioną i wszystkim i wszystkiemu się przygląda z zaciekawieniem - ludzi się nie boi a z pieskami grzecznie się obwo****e :cool1: Mimo, że posłanko miała przygotowane to pierwszą rzeczą co zrobiła to wskoczyła na moje łóżko i się rozłożyła pięknie - jakby mówiła - o jakie ładne posłanko mi przygotowałaś - bo na swój koszyczek nawet nie spojrzała - i tak wyszło, że pierwszą noc spędziła ze mną w łóżku :evil_lol: Tak poza tym nie wiem może mi się wydaje, ale bardzo dobrze reaguje na komendy "stój", "chodź" i bardzo ładnie aportuje - jakby była szkolona bestyjka :cool3: Tak poza tym spuściłam ją dzisiaj ze smyka i o dziwo mała nie uciekała tylko biegała sobie po trawce, ale jak ją wołałam to przybiegała do mnie szybciutko i co chwilę patrzyła czy idę za nią :p Teraz jesteśmy po spacerku i jesteśmy wykończone:mdleje: Wieczorkiem postaram się wkleić parę zdjęć mojej cudnej Niuni :loveu: Niestety nie będzie to powalająca jakoś bo są robione z komórki - no, ale będą :roll: Pozdrawiam serdecznie!!! BUZIAKI ode mnie i NIUNI Quote
folkemon Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A nie mogłam się powstrzymać i mimo, że padam na nos wkleję Wam zdjęcia Niuni :lol: Niunia dzielnie znosiła prawie 4 godzinną podróż PKS-em... Niunia już w nowym domku - zajęła najlepsze z możliwych miejsce czyli moje łóżko :evil_lol: Niunia na spacerku w pobliskim parku - uch jak gorąco ;) Czyż ona nie jest cudowna?? :loveu: Quote
dariaopole Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jest jest cudowna :loveu: i jaka grzeczniutka no i wie co dobre , łóżko Pańci jest zawsze najwspanialsze i najwygodniejsze przecież !!! Quote
elainfo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 jest piękna i to bardzo!!!!! dbaj o nia i to jak najlepiej bo na to zasłuzyła.. i uwazaj z tym spuszczaniem jej ze smyczki.... lepiej chuchac na zimne.jeszcze przez pierwszy m-c;-))i pamietaj koniecznie o adresówce przypietej do obrozki.. Quote
folkemon Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No też się bałam ją spuścić, ale ten park jest w sumie ogrodzony, więc chciałam zobaczyć jak sobie radzi bez smyczki - no i spisała się dzielnie, ale dla pewności jeszcze przez parę tygodni nie będę ją puszczać wolno na otwartym terenie... A adresówka już się robi :lol: No narazie mała leży na łóżeczku - dopiero z nią wieczorkiem wyjdę bo jest straaaaszliwy upał :mdleje:Tak poza tym chciałam wyjść do sklepu, ale żal mi ją samą zostawiać bo bardzo przeżywa jak wychodzę chociaż na chwilkę - jakby się bała, że ją zostawię:placz: Biedactwo... Quote
AMIŚKA Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 folkemon napisał(a):No też się bałam ją spuścić, ale ten park jest w sumie ogrodzony, więc chciałam zobaczyć jak sobie radzi bez smyczki - no i spisała się dzielnie, ale dla pewności jeszcze przez parę tygodni nie będę ją puszczać wolno na otwartym terenie... A adresówka już się robi :lol: No narazie mała leży na łóżeczku - dopiero z nią wieczorkiem wyjdę bo jest straaaaszliwy upał :mdleje:Tak poza tym chciałam wyjść do sklepu, ale żal mi ją samą zostawiać bo bardzo przeżywa jak wychodzę chociaż na chwilkę - jakby się bała, że ją zostawię:placz: Biedactwo... Witaj jamnikomanko:loveu: Jamniki bardzo dobrze znosza upały,moje na środku nadmorskiej plaży w samo b,sloneczne południe ganiają jak durne:crazyeye: takze wychodż z nia często A co do łóżka,to przeciez tam jest miejsce jamnika:eviltong: i ciesz sie ze Ciebie zaakceptowala w tym lożku:eviltong: bo moje to potrafią ugryżć :crazyeye: Masz przepiekną jamniczkę :loveu: życze dalszych jamniczek;) one lubia być w stadzie/co najmniej dwie/:loveu: Quote
folkemon Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No tak jej upał nie przemoże, ale ja w trakcie upałów umieram - o niebo lepiej będzie jak nareszcie wyjedziemy z Warszawy do naszego nowego domku na Mazurach - tam będzie mogła dowoli buszować na powietrzu :loveu: Ech wykopię dziś małą bo ma troszkę pchełek - a przecież nie chcemy, żeby te krwiopijce także mnie polubiły - czyli zapowiada się mała eksterminacja :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 :loveu::loveu::loveu: Sunia-śliczności!!!! Tak bardzo się ciesze,że wszystko ok!!!! Niunia lepiej nie mogła trafić:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 No i jak tam Niunia sie sprawuje?:) Quote
Recommended Posts