Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja sie wybieram:-o ..do tej pory jezdzilam z sukami z hodowli skad mam psa-wygrywaja all z reguly:oops: ..ale on..to inna para kaloszy:lol: trzymajcie kciuki za DOSKONALA:placz: ..bez CWC wroce ale z dosk bede zadowolona bo psa poprzedni wlasciciel utuczyl i z tylu krowa a nie pies:shake: ..a ladny i dobry pies w sumie ,mam jego polsiostre w domu i wygrywa nie raz Boba a ma niespelna 2 lata:roll: a krowska nie ma w postawie:shake:

Posted

Ja wybieram sie do Inowrocławia z moją Afrą....Zambia niestety musi zostać w domu-ciąża.:):):) mam nadzieje ze będzie fajnie na wystawie...nie byłam tam jeszcze...:):)

Posted

[quote name='strumyk']oo, my tez - juz posrednia ;-)[/quote]

O kurcze już pośrednia??? jak ten czas leci, no my jeszcze młodzież:lol:

Chociaż ja z moją sunią mamy zawsze przeboje i mimo że się zgłaszamy to z wystawy nici. Ostatnio nawet dojechaliśmy do Bydgoszczy ale tak się złożyło, że musieliśmy wracać i z wystawy nici.

Posted

[quote name='Lambi']O kurcze już pośrednia??? jak ten czas leci, no my jeszcze młodzież:lol:[/quote]
my tez niby jeszcze mozemy, ale nie chce sie szarpac na sile z MlCh, wiec moze cos zawalczymy teraz
[QUOTE]Chociaż ja z moją sunią mamy zawsze przeboje i mimo że się zgłaszamy to z wystawy nici. Ostatnio nawet dojechaliśmy do Bydgoszczy ale tak się złożyło, że musieliśmy wracać i z wystawy nici.[/QUOTE]
no wlasnie !!!! bo jak jestes to nam lepiej idzie ;-) (Grudziadz 2, a Bydg 3)
ale upal byl straszny pomijajac cokolwiek

Posted

Słuchajcie czy ktoś wie czy będzie jakiś katalog przedwystawowy albo plan sedziowania??? Bo jakos nie moge przypomniec sobie czy w poprzednich latach byly a bedzie to moja trzecia albo czwarta wystawka w Inowrocławiu... zawsze była bardzo udana ;)

Posted

[quote name='Lambi']Ostatnio nawet dojechaliśmy do Bydgoszczy ale tak się złożyło, że musieliśmy wracać i z wystawy nici.[/quote]
a co? okazalo sie, ze nie wzieliscie psa, czy wzieliscie nei tego ;-)
[quote name='Natalia_W']Słuchajcie czy ktoś wie czy będzie jakiś katalog przedwystawowy albo plan sedziowania??? [/quote]
Jak dzwonilam w poniedzialek, to pani powiedziala, ze bedzie za 1-2 dni plan, bo wlasnie nad nim pracuja ci od strony.

Posted

[quote name='strumyk']a co? okazalo sie, ze nie wzieliscie psa, czy wzieliscie nei tego ;-)

Wzieliśmy nawet dwa bo dwa zgłosiłam :lol: Dojechaliśmy dzień wcześniej nawet, rozpakowaliśmy się w hotelu, ale już w samochodzie z jedną sunią było coś nie tak. Kompletnie osowiała, wieczorem spała i spała nagle przestała kompletnie chodzić nie mogła wstać tylko dygotała cała, jak ją postawiłam na nogi to kładła się tam gdzie ją postawiłam. I do 2 w nocy się nic nie poprawiało więc spakowaliśmy się i do Gdańska wracaliśmy do weta całodobowego:shake: . Okazało się że nic strasznego naszczęście:lol:

Posted

[quote name='Lambi'] I do 2 w nocy się nic nie poprawiało więc spakowaliśmy się i do Gdańska wracaliśmy do weta całodobowego:shake: . Okazało się że nic strasznego naszczęście:lol:[/quote]
Wow, no to wpsolczuje; mieliscie niezlego stresa :(
Ale dobrze, ze wszystko ok. To za tydzien sie widzimy? ;-)

Posted

[quote name='strumyk']Wow, no to wpsolczuje; mieliscie niezlego stresa :(
Ale dobrze, ze wszystko ok. To za tydzien sie widzimy? ;-)[/quote]

Jasne, że się widzimy:multi: :multi: [SIZE=1](mam nadzieję, że bez przygód:mad: )[/SIZE]

Posted

Dzwonilam dzisiaj do zwiazku w inowroclawiu.... Planu i stawek chyba nie bedzie poniewaz Pan, ktory mial to zrobic jest podobno chory...
ale mi Pani powiedziala ze moje dwa psiaki bede same w klasach ;)
Pozdrawiam
Natala