Guest Olimpijka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Witam, Niunia ma prawie 4 miesiące. Zakupiona w Gdyni jako maluszek i tak sobie rośnie ;) Quote
Daria_13 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Cudowna dziewczynka, Saya rośnie,jak na drożdżach :) Quote
Daria_13 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Dokładnie tak,jak Efli. Dzisiaj wracając ze spaceru zobaczyła dzieci z piłką i nie mogła odpuścić, czasem ciężko zapanować nad tą potworzycą :)Saya słodka,ale widać ten diabelski charakterek w oczach :) Quote
Guest Olimpijka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 No jest diabeł, teraz walcymy z załatwianiem się na dworze. Średnio nam idzie w sumie. A jak u was? Quote
Floriska Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 U nas przez pierwszy tydzień nie było zawesoło... Maluch po dworze biegał, owszem ale jak tylko wrócił do domu załatwiał się na dywanie ;] Przełomem była chwila, gdy Milord chciał znowu załatwić się w domu, ale wtedy wzięłam go na ręce i wyprowadziłam na dwór. Tam zrobił siku, dostał za to pochwałę i smakołyk. Od tego momentu zdarzało mu się jeszcze narobić w domu, ale już nie bezpośrednio po spacerze. Teraz jest z nami już prawie 4 tygodnie i załatwia się na dworze. Nieuniknione były wyjścia na dwór o 5-6 jak się obudził i później co 4 lub nawet 2 godziny. Ostatnio Miluś trzyma się ładnie do 8-9, poprzedniego dnia musi wyjść na dwór później ;) Trzymam kciuki za Sayę ;) Quote
Guest Olimpijka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Muszę zmienić taktykę, bo działa tylko po części. Quote
Floriska Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 O smakołykach nie zapominasz? Proponuję zabierać ją na dwór od razu jak tylko wstanie ( u mnie 5 minut na wyszykowanie było za długo.. sikał na dywan) czy po nocy czy to po drzemce. Takie bardzo częste wyjścia załatwiają sprawę, nie wiem jak jest u Ciebie? Quote
Guest Olimpijka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Są z kupą, ale czasem jeszcze walnie na cerate. Quote
Floriska Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 To super! Gratuluję :)) Jaka jest z charakeru Twoja Saya?:) Quote
Guest Olimpijka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Wariatka :D Pokaż fotki psiaka :) Quote
Floriska Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246549-Milordzik-d%C5%82ugo-wyczekiwany-maluch-%29"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246549-Milordzik-d%C5%82ugo-wyczekiwany-maluch-%29[/URL] tutaj masz moją galerię, na razie tylko kilka fotek jak wrócę do siebie do Lublina, będzie więcej ;) zapraszam! Quote
Guest Olimpijka Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Młoda od 2 dni nie załatwiła się w domu :) Quote
Floriska Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='Olimpija']Młoda od 2 dni nie załatwiła się w domu :)[/QUOTE] Zuch dziewczynki! :multi: :lol: Quote
Guest Olimpijka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 a podusi stare, mały wtulak i świeże z nowymi szelami :) Quote
Floriska Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='Olimpija']a podusi stare, mały wtulak i świeże z nowymi szelami :)[/QUOTE] O jejuuuu jest przekochana!! Szczególnie jak się tak wtula :loveu: czekam na więcej zdjęć szkraba! ps. ona tak sobie śpi na Tobie? widać, że kocha swoją Pańcię :lol: Quote
Guest Olimpijka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Porobię jakieś fotki na spacerku. Taki kudłacz jest, że dotyka włosami trawy. Musimy iść znowu do groomera:crazyeye: Spała tak jak była mała, a teraz wskakuje na parapet albo leży koło mnie. Kocha mnie najmocniej, bo nie daje mi wyjść z domu, jak widzi to od razu popiskuje i skacze na mnie na rąsie, żeby ją też zabrać :lol: :mad: Quote
Floriska Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Olimpija']Porobię jakieś fotki na spacerku. Taki kudłacz jest, że dotyka włosami trawy. Musimy iść znowu do groomera:crazyeye: Spała tak jak była mała, a teraz wskakuje na parapet albo leży koło mnie. Kocha mnie najmocniej, bo nie daje mi wyjść z domu, jak widzi to od razu popiskuje i skacze na mnie na rąsie, żeby ją też zabrać :lol: :mad:[/QUOTE] Porób porób! ^^ Właśnie Miluś też tylko ze mną śpi i jak wychodzę gdzieś (czasami specjalnie na kilka minut żeby się przyzwyczajał) to piszczy.. a jak wrócę z łazienki po 15 min to jest takie przywitanie jakbyśmy się tydzień nie widzieli :D mimo że jego pan sobie siedzi w pokoju i sam nie był ;p A na ręce skakał tylko na początku na dworze jak się czegoś bał ale nie chciałam chwalić tego strachu braniem na ręce więc tylko stał przy mnie. Teraz chcę go nauczyć ze jak na spacerze jest już zmęczony i chce na ręce żeby wskakiwał sam ale na razie on się nie męczy.. wcale ;p Quote
Recommended Posts