Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sara, a jak umawiałaś się z DZ? Pisałaś ogólnie do DZ, czy do tej osoby, ktora zajmuję piatkowym odatkiem? Bo to różnica ;) Bo niestety na ten piątkowy dodatek mało kto zwraca uwagę, bo tam tam sa nasze psiaki co tydzień i nic, zero odezwu..... :-(

Posted

pisałam ogólnie do DZ ale odezwała się kobieta, która redaguje tą "naszą" rubryczkę w piątkowym dodatku... to może napisać jeszcze raz ale bezpośrednio do jakiegoś redaktora naczelnego czy jak to tam się nazywa żeby Presto się znalazł ogólnie w DZ a nie tylko w tym dodatku...

Posted

Taki piękny psiak i nie ma wzięcia, boże ze ja nie mogę drugiego zabrać, ludzie to najmądrzejsze psy, nie na darmo szkoli sie je w ratownictwie, narkotykach, to przemądre bestie- potrzebny miłośnik od zaraz

Posted

dzisiaj Presto się pojawił w dodatku o Zabrzu w DZ... to jak pisać żeby go dali w całym DZ?? a nie tylko w tym o Zabrzu?? bo ja już sama nie wiem... może jak Ci jego "właściciele" o nim przeczytają to przynajmniej im się wstyd zrobi :P

Posted

hehe :D:D:D spoko to napisze wybiorę jakiegoś maila na chybił-trafił (bo tam ich w 3 i trochę) i zobaczymy... nie no jak się nazywa taki ktoś co "rządzi" całą gazetą?? to do tego kogoś napiszę :P a od GW nadal żadnego odezwu :P już im 3 czy 4 wiadomość wysłałam :P