amelka0 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Sara,tylko się nie zniechęcaj już na początku,bo z takim odejściem to będzie źle,musisz być pewna tego co robisz,jak Ty w to uwierzysz,to i inni Ci w to uwierzą,w Twoje słowa,że piesek jest super,że taki starszy pies to ogromna wdzięczność z jego strony itd. Quote
sara_rokitnica Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 na pierwsza Preścio! mógłby ktoś mu to ogłoszenie napisać?? albo chociaz mi jakis fajny tekst tu wkleic to wtedy jakos sama zakombinuje... Quote
Mysia_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Sara ,może popros kogos o tekst ;) Pianka pisze fajnie :p Quote
Pianka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Sara ,może popros kogos o tekst ;) Pianka pisze fajnie :p[/quote] :mad: Nie mam weny. Wczoraj przez 2 h pisałam tekst dla jednego psa, do którego strzelali ze śrutu i wogóle. Jak będe miec wene to napisze. Quote
sara_rokitnica Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 spoko :) no to poczekamy az Cie natchnie ;) Quote
amelka0 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 I jak Sara,próbowałaś już zaglądać do domostw i zakładów?? Quote
sara_rokitnica Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 jeszcze nie :shake: teraz mam pare dni zeby to zrobic... Quote
madzia828 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Presto nie spadaj na górze masz byc:razz::razz: Quote
amelka0 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [COLOR=Olive][B]Powiem Wam,że te pierwsze zdjęcie gdy tak stoi Prestuś z rozchylonymi ustami i widać mu ząbki,jest dla mnie bardzo wzruszające i chwytające za serce-On tam jest taki słodki,niewinny,rozbrajający,taki bardzo bezbronny-jakbym mogła wzięłabym go od razu,pokochałam go jak tylko weszłam na ten wątek i będę z Nim do końca-aż znajdzie domek-OBY TYLKO ZDĄŻYŁ-tego z całego serca Prestusiu Ci życzę!![/B][/COLOR] Quote
sara_rokitnica Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 wszyscy mu tego zyczymy.... niech ktos go wreszcie pokocha i wezmie do domu!! :(:(:( Quote
amelka0 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [SIZE=3][COLOR=Green][B]Dlaczego nikt nie chce podarować Starszemu Pieskowi paru wspaniałych,cudownych lat życia-On na pewno umiałby się odwdzięczyć.Potwierdzam to na własnym przykładzie,bo większość wyadoptowanych przeze mnie dla ludzi psów,to są psy starsze i są bezgranicznie wdzięczne,szczęśliwe i nie rozpieszczone,jak te wychowane od małego psiaki,które uważają się często za pępek świata.A takie starsze,schroniskowe pieski jak się nogi trzymają,jakie niewybredne w jedzeniu-ONE ZROBIĄ WSZYSTKO BY W TYM DOMU ZOSTAĆ NA ZAWSZE-NAPRAWDĘ WSZYSTKO!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 chcialysmy z nim dzisiaj isc na taki krociutki spacerek ale byl taki upal ze chyba by tego nie wytrzymal :( Quote
sara_rokitnica Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Preścio na pierwsza! musisz znaleźć w końcu dom... Quote
sara_rokitnica Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 miejmy nadzieje ze gdzies niedaleko... Quote
madzia828 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Prestuś w górę dziewczyny może do jakiejś gazety damy ogłoszenie:razz: Quote
Recommended Posts