Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara,tylko się nie zniechęcaj już na początku,bo z takim odejściem to będzie źle,musisz być pewna tego co robisz,jak Ty w to uwierzysz,to i inni Ci w to uwierzą,w Twoje słowa,że piesek jest super,że taki starszy pies to ogromna wdzięczność z jego strony itd.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Sara ,może popros kogos o tekst ;) Pianka pisze fajnie :p[/quote]
:mad: Nie mam weny. Wczoraj przez 2 h pisałam tekst dla jednego psa, do którego strzelali ze śrutu i wogóle. Jak będe miec wene to napisze.

Posted

[COLOR=Olive][B]Powiem Wam,że te pierwsze zdjęcie gdy tak stoi Prestuś z rozchylonymi ustami i widać mu ząbki,jest dla mnie bardzo wzruszające i chwytające za serce-On tam jest taki słodki,niewinny,rozbrajający,taki bardzo bezbronny-jakbym mogła wzięłabym go od razu,pokochałam go jak tylko weszłam na ten wątek i będę z Nim do końca-aż znajdzie domek-OBY TYLKO ZDĄŻYŁ-tego z całego serca Prestusiu Ci życzę!![/B][/COLOR]

Posted

[SIZE=3][COLOR=Green][B]Dlaczego nikt nie chce podarować Starszemu Pieskowi paru wspaniałych,cudownych lat życia-On na pewno umiałby się odwdzięczyć.Potwierdzam to na własnym przykładzie,bo większość wyadoptowanych przeze mnie dla ludzi psów,to są psy starsze i są bezgranicznie wdzięczne,szczęśliwe i nie rozpieszczone,jak te wychowane od małego psiaki,które uważają się często za pępek świata.A takie starsze,schroniskowe pieski jak się nogi trzymają,jakie niewybredne w jedzeniu-ONE ZROBIĄ WSZYSTKO BY W TYM DOMU ZOSTAĆ NA ZAWSZE-NAPRAWDĘ WSZYSTKO!![/B][/COLOR][/SIZE]