Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='met']przychodzi i prosi o glaskanie, przytula sie, merda ogonkiem, nie patrzy smutno smutniascie, tylko ciut smutaskowo. ogladal go wet i stwierdzil, ze przeswietlanie nie ma sensu, ale to tylko ogladanie bylo. poradzil za to szczegolowe badania kalu i krwi[/quote]

met, daj znać jak się z kasą rozliczamy :roll:

Posted

masakra... przecież mówili że mieli ONka który na starość był w podobnym stanie więc myślałam że wszystko będzie ok... że Presto ma na 100% domek... a tu klapa... :shake: ważne że przynajmniej na to utrzymanie chcą się dorzucić i że o nim nie zapomną... może następnym razem się uda... Prestuś jeszcze będziesz miał domek- zobaczysz... dzięki met za info- a my szukamy dalej...

Posted

no to wystawiłam ponownie :)

tu moje cegiełkowo zwykłe [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=266799052[/url]

tu oczarkowe cegiełkowo
[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=266797972[/url]

[B]KOGO NA PRIV MOGĘ ZAPYTAĆ OD KOGO PRZYSZŁY WPŁATY ??!! Muszę kartki powysyłać bo będzie nie przyjemnie :shake:[/B]

Posted

[quote name='Lucy*']
[B]KOGO NA PRIV MOGĘ ZAPYTAĆ OD KOGO PRZYSZŁY WPŁATY ??!! Muszę kartki powysyłać bo będzie nie przyjemnie :shake:[/B][/quote]
No:oops: Nie pamiętam do której osoby podawałam, wiec najwyżej, którąś podam drugi raz:oops:

KOŁODZIEJCZYK LUCYNA- 30,00 zł
MONIKA PŁAZA -MOSKA Z BAZARKU - 26,00
AGATA SENDEROWSKA - Night_Kiler 5,00
Paulina Harasz -dla Presta z allegro chick1988 - 10,00
AGNIESZKA ZAJĄCZKOWSKA - Presro od agusiazet - 10,00
KATARZYNA KOWIESKA- KKOWIESKA - 5,00
MAGDALENA AGATA SITEK - myszoreczek5 - 10,00
ZOFIA HELENA SZYMAŃSKA- TWEETY_87 - 40,00
KATARZYNA MILLER - INKA_KA1 - 5,00
PAWEŁ SITO - agnesa1984- 15,00

Posted

[quote name='eria']jak to ? niedawno wysyłałam Ci kartke ? znowu nowy ma być ?[/quote]

No ba :evil_lol: czas leci jak oszalały... już dwa tygodnie minęło :cool3:

Posted

a ja się zastanawiam nad takim bazarkiem.....hmm mogłabym robić banerki, tapety na pulpit z psami, kartki okolicznościowe itp , a kasa szłaby powiedzmy na Presta. Tylko zastanawiam sie , jakby to zorganizować, skąd wiedziałabym że dana osoba już wpłaciła, czy ktoś nie oszukał itp........:roll:ma ktoś jakiś pomysł ? nawet gdybym podala mój numer konta,to i tak musiałabym latac do banku i pytać ,bo nie mam takiej opcji że mogę się w domu przez net lub sms dowiedziec :roll: