sara_rokitnica Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 fajnie :) dzięki za fotki ;) Prestuś oby tak dalej :) Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='met']przychodzi i prosi o glaskanie, przytula sie, merda ogonkiem, nie patrzy smutno smutniascie, tylko ciut smutaskowo. ogladal go wet i stwierdzil, ze przeswietlanie nie ma sensu, ale to tylko ogladanie bylo. poradzil za to szczegolowe badania kalu i krwi[/quote] met, daj znać jak się z kasą rozliczamy :roll: Quote
met Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 na razie jeszcze niu ma zdanego rachunku, wiec szpoko, szpoko 8) Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='met']na razie jeszcze niu ma zdanego rachunku, wiec szpoko, szpoko 8)[/quote] OK. ;) Wymiziaj Prestusia od ciotki z Zabrza :cool3: Quote
madzia828 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 i co u Presta? wiadomo już coś?:roll: Quote
sara_rokitnica Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 też jestem strasznie ciekawa... bo do mnie nie dzwonili... :roll: Quote
Mysia_ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='sara_rokitnica']też jestem strasznie ciekawa... bo do mnie nie dzwonili... :roll:[/quote] pewnie jakby do met dzwonili to by dała znać :roll: Quote
Mysia_ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Prestuś nie tracimy nadzieji i zostajemy na samej górze ;) Quote
met Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 kupa :( pani wet ich uswiadomila, ze nie sa przygotowani na opieke nad chorym psem. chca jednak dokladac sie do jego utrzymania Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 o kurcze :-( ale to dobrze że chcą się dokładać do utrzymania Quote
madzia828 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 aha no to klapa:-( a już miałam nadzieje,jednak dobra wiadomość ze chcą pomagać tylko jemu jest domek potrzebny :roll: Quote
sara_rokitnica Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 masakra... przecież mówili że mieli ONka który na starość był w podobnym stanie więc myślałam że wszystko będzie ok... że Presto ma na 100% domek... a tu klapa... :shake: ważne że przynajmniej na to utrzymanie chcą się dorzucić i że o nim nie zapomną... może następnym razem się uda... Prestuś jeszcze będziesz miał domek- zobaczysz... dzięki met za info- a my szukamy dalej... Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ojjj.... :-( Prestusiu nie martw się :roll: Najwazniejsze, że jesteś bezpieczny... A domek Ci jeszcze znajdziemy ;) Quote
Lucy* Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 no to wystawiłam ponownie :) tu moje cegiełkowo zwykłe [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=266799052[/url] tu oczarkowe cegiełkowo [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=266797972[/url] [B]KOGO NA PRIV MOGĘ ZAPYTAĆ OD KOGO PRZYSZŁY WPŁATY ??!! Muszę kartki powysyłać bo będzie nie przyjemnie :shake:[/B] Quote
marillka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 przyszłam presta na spacerek zaprosić :Dog_run::painting: Quote
Pianka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Lucy*'] [B]KOGO NA PRIV MOGĘ ZAPYTAĆ OD KOGO PRZYSZŁY WPŁATY ??!! Muszę kartki powysyłać bo będzie nie przyjemnie :shake:[/B][/quote] No:oops: Nie pamiętam do której osoby podawałam, wiec najwyżej, którąś podam drugi raz:oops: KOŁODZIEJCZYK LUCYNA- 30,00 zł MONIKA PŁAZA -MOSKA Z BAZARKU - 26,00 AGATA SENDEROWSKA - Night_Kiler 5,00 Paulina Harasz -dla Presta z allegro chick1988 - 10,00 AGNIESZKA ZAJĄCZKOWSKA - Presro od agusiazet - 10,00 KATARZYNA KOWIESKA- KKOWIESKA - 5,00 MAGDALENA AGATA SITEK - myszoreczek5 - 10,00 ZOFIA HELENA SZYMAŃSKA- TWEETY_87 - 40,00 KATARZYNA MILLER - INKA_KA1 - 5,00 PAWEŁ SITO - agnesa1984- 15,00 Quote
Lucy* Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzięki Pianka :buzi: aa i poproszę o [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]NOWY WZÓR KARTKI !!! [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
eria Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 jak to ? niedawno wysyłałam Ci kartke ? znowu nowy ma być ? Quote
Lucy* Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='eria']jak to ? niedawno wysyłałam Ci kartke ? znowu nowy ma być ?[/quote] No ba :evil_lol: czas leci jak oszalały... już dwa tygodnie minęło :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 dziękujemy za wszystkie wpłaty :loveu: ja w takim razie ruszam z akcją w szkole- na czas tego oczekiwania czy będzie adopcja się wstrzymałam ale skoro się nie udało to ruszamy pełną parą... :roll: ;) Quote
eria Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 a ja się zastanawiam nad takim bazarkiem.....hmm mogłabym robić banerki, tapety na pulpit z psami, kartki okolicznościowe itp , a kasa szłaby powiedzmy na Presta. Tylko zastanawiam sie , jakby to zorganizować, skąd wiedziałabym że dana osoba już wpłaciła, czy ktoś nie oszukał itp........:roll:ma ktoś jakiś pomysł ? nawet gdybym podala mój numer konta,to i tak musiałabym latac do banku i pytać ,bo nie mam takiej opcji że mogę się w domu przez net lub sms dowiedziec :roll: Quote
sara_rokitnica Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 super pomysł... :D hmmm... a Pianka jak się dowiaduje o tym kto wpłacił? może Ty też tak będziesz mogła? :roll: ja szczerze mówiąc się na tym nie bardzo znam :roll: Quote
Recommended Posts