Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja już od mojej klasy uzbierałam 10 zł :D :multi: powiedzieli że w końcu są biol-chem więc do wpłacenia na Presta muszą być pierwsi :) na razie dało mi kasę tylko parę osób bo nie wszyscy dzisiaj mieli... ale plakaciki już niedługo zawisną w szkole i będzie zbióreczka ogólnoszkolna :) nauczyciele też się nie wywiną :evil_lol: jeszcze muszę tylko dopracować ten plakacik ;)

Posted

hmm... chcialabym powiedziec, ze jest poprawa, ale obawiam sie, ze to tylko moje oczy ja widza. ale, ale! odnosnie gluchoty - to chyba byla wysoko posunieta apatia! zaczal zwracac uwage, nie wiem, czy na dzwieki, ale sie robi z niego pies!!!

Posted

słuchajcie dzwoniła dzisiaj do mnie Pani zainteresowana adopcją Presta :multi: (dobrze że akurat miałam ciche zastępstwo) jest z Bytomia i strasznie jej się spodobał :D mówiła że wysłała mi e-mail z pytaniami o Presta ale ja nic nie mam na skrzynce... proszę sprawdźcie czy czasem nikt do Was nie wysyłał e-maila z zapytaniem o niego... Pani znalazła jego ogłoszenie z tego co pamiętam na alegratce ale nie jestem pewna więc błagam sprawdźcie swoje skrzynki bo ja nic nie dostałam :(

Posted

niedawno ta Pani zadzwoniła do mnie jeszcze raz :D mieszka w bloku na 6-tym piętrze (ale ma windę, więc problemu ze schodami nie będzie ;) ), niedaleko ma park i jakiś czas temu miała ON-ka który miał chore stawy, więc powiedziała że zająć się takim psiakiem potrafi :) prosiła mnie tylko o podanie nr. telefonu do DT czyli do Met bo chciałaby z mężem zobaczyć Presta tak na żywo :) mogę podać?? wyślij mi proszę Met na PW albo coś... Pani prosiła żebym jeszcze dzisiaj jej ten numer podała bo chce Presta zobaczyć jak najszybciej... :roll: