Mysia_ Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Anashar']To ja licytuje pierwszy, mam nadzieję, że teraz szybko pójdzie do przodu ;)[/quote] oby :cool3::cool3::cool3: Quote
madzia828 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 to ja jestem druga;) cegiełka zakupiona:p Quote
Mysia_ Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 jeszcze bedzie troszkę kasy z bazarków ;) Quote
sara_rokitnica Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 a ja już od mojej klasy uzbierałam 10 zł :D :multi: powiedzieli że w końcu są biol-chem więc do wpłacenia na Presta muszą być pierwsi :) na razie dało mi kasę tylko parę osób bo nie wszyscy dzisiaj mieli... ale plakaciki już niedługo zawisną w szkole i będzie zbióreczka ogólnoszkolna :) nauczyciele też się nie wywiną :evil_lol: jeszcze muszę tylko dopracować ten plakacik ;) Quote
sara_rokitnica Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 :o wow!!! super :D:D :multi: oby tak dalej! :D Quote
met Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 hmm... chcialabym powiedziec, ze jest poprawa, ale obawiam sie, ze to tylko moje oczy ja widza. ale, ale! odnosnie gluchoty - to chyba byla wysoko posunieta apatia! zaczal zwracac uwage, nie wiem, czy na dzwieki, ale sie robi z niego pies!!! Quote
sara_rokitnica Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 super ;) przynajmniej jakaś poprawa... teraz kolej na poprawę stanu jego łapek :) Quote
madzia828 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ale super wieści :multi: ogonek zamerdał Presto jeszcze wszystko przed toba psiaku :cool3: tylko zeby łapki się podleczyły;) Quote
eria Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mała rzecz a jak cieszy ,prawda ? :loveu::lol: Quote
sara_rokitnica Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 i to jak cieszy :loveu: no i pozwala mocniej zapłonąć nadziei :D Quote
Mysia_ Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Prstusiu zostań w górze, żeby cały świat o Tobie wiedział ;) Quote
sara_rokitnica Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 słuchajcie dzwoniła dzisiaj do mnie Pani zainteresowana adopcją Presta :multi: (dobrze że akurat miałam ciche zastępstwo) jest z Bytomia i strasznie jej się spodobał :D mówiła że wysłała mi e-mail z pytaniami o Presta ale ja nic nie mam na skrzynce... proszę sprawdźcie czy czasem nikt do Was nie wysyłał e-maila z zapytaniem o niego... Pani znalazła jego ogłoszenie z tego co pamiętam na alegratce ale nie jestem pewna więc błagam sprawdźcie swoje skrzynki bo ja nic nie dostałam :( Quote
madzia828 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Sara ja nic nie mam na poczcie :shake: na alegratce nie mam konta no to jakaś nadzieja sie pojawiła :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 dzięki :) i to jaka nadzieja :D powiedziała że już wszystko omówiła z mężem i że jemu Prestuś też się bardzo podoba i że strasznie by chciała go zaadoptować :loveu: Quote
eria Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 żeby to tylko się udało !!!!!!!!! :loveu::loveu: Quote
sara_rokitnica Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 niedawno ta Pani zadzwoniła do mnie jeszcze raz :D mieszka w bloku na 6-tym piętrze (ale ma windę, więc problemu ze schodami nie będzie ;) ), niedaleko ma park i jakiś czas temu miała ON-ka który miał chore stawy, więc powiedziała że zająć się takim psiakiem potrafi :) prosiła mnie tylko o podanie nr. telefonu do DT czyli do Met bo chciałaby z mężem zobaczyć Presta tak na żywo :) mogę podać?? wyślij mi proszę Met na PW albo coś... Pani prosiła żebym jeszcze dzisiaj jej ten numer podała bo chce Presta zobaczyć jak najszybciej... :roll: Quote
Mysia_ Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 No to trzymam kciuki ;) Chociaż trochę się boje o mieszkanie w bloku :roll: Quote
eria Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 miejmy nadzieję że z klatki schodowej na dwór nie ma schodów....;) ale pani wydaje się rozsądna z tego co tu piszesz Sara;) Quote
madzia828 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 no to trzymam kciuki :p:p musi się udać:cool3: Quote
Recommended Posts