Ulaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A może zamówienie internetowe byłoby tańsze? Np tu [url]http://superapteka.pl/advanced_search_result.php/keywords/nivalin/XTCsid/244d8f11860266fef591469b97dbd37a[/url] Porównajcie jakoś... Co on bierze oprócz Nivalinu? Quote
Sabina02 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Czy mozna wplacac na hotelik dla Presta na AFN? Quote
Herspri Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A może warto zapytać w aptece czy jest tańszy odpowiednik tego leku... ? Quote
Mysia_ Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Sabina02']Czy mozna wplacac na hotelik dla Presta na AFN?[/quote] na AFN Presto nie ma skarpety :roll: Ale można na konto na pierwszej stronie ;) Widzę, że w tej internetowej aptece nivalin jest tańszy o jakieś 2 zł, ale do tego dochodza koszty wysyłki :roll: Co do jakiegoś odpowiednika nivalinu to przypusczam, że nie ma :-( Za to czytałam trochę o wysokiej skuteczności nivalinu, wiec mam nadzieje, że i Prestusiowi pomoże :roll: Quote
madzia828 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ja też mam nadzieję ze mu pomoże:cool3::cool3: Quote
sara_rokitnica Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 zaraz lecę dzwonić- dopiero co wróciłam ze szkoły a muszę dzwonić z budki telefonicznej bo funduszy na koncie na telefonie jak nie było tak nie ma :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 (sorki za PpP) dzwoniłam i Panie się muszą naradzić i zastanowić i będą się ze mną kontaktować ;) Quote
madzia828 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no to czekamy na info od pań mam nadzieje ze się zgodza:cool3::cool3: Quote
sara_rokitnica Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 też mam taką nadzieję :roll: no i jeszcze modlę się o to żeby udało im się zadzwonić jakoś po szkole a jak nie to tak mniej więcej na przerwie bo na lekcji nie ma szans żebym odebrała :roll: chyba że wcisnę kita że mama dzwoni albo że muszę do ubikacji :evil_lol: Quote
Majawrc Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='eria']bardzo nieczytelnie napisane, w ogóle nie wiem co napisać na kartce:roll: KAMS ALICJA SZCZYGIEŁ ???? MARIA ANETA KOWALAK i TADEUSZ WŁADYSŁAW KOWALAK???? to są 4 osoby, czy drugie imiona :shake::shake:?[/quote] Bardzo wielkie dzięki za piękną karteczkę:multi:, już prostuję: ja nazywam się Maria Aneta K. (od dziecka piszę się 2 imionami) a Tadeusz Władysław- to mój mąż-i on się podpisuje tylko 1 imieniem. Dostaliście takie dane gdyż INTELIGO wysyłając przelew podaje całe dane. Gdy dostanę wyplatę postaram się jeszcze dopomóc w miarę potrzeb, na razie mam sama ogromny problem z transportem wkrótce zaadoptowanego JettaII z Fundacji pod Warszawą :oops: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77101[/URL] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7324771#post7324771[/url] Quote
sara_rokitnica Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 a my dziękujemy za pomoc ;) :loveu: :multi: teraz tylko czekam niecierpliwie na telefon od Pań z hoteliku... :roll: Quote
madzia828 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sara jak tylko sie odezwą to pisz zaraz:cool3::cool3: Quote
sara_rokitnica Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 dzwoniły do mnie ale niestety nie mogłam wtedy odebrać :oops: ale napisały sms-a że przyjadą jutro ok.11 go zobaczyć- mnie niestety w schronisku nie będzie wtedy na bank... muszę dorwać telefon brata żeby odpisać... Quote
Majawrc Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Tak więc czekamy z niecierpliwością na dobre wieści, a póki co :modla::modla::modla: hooopaj w górę! Quote
madzia828 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sara no to może Mysia bedzie w schronisku:cool3::cool3: Quote
sara_rokitnica Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 no wiem wiem ;) i Asia a Presto jest jej ulubieńcem ;) napisałam to tym Paniom i odpisały mi że będą na pewno gdzieś koło 11 ;) Quote
madzia828 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 no to wszystko załatwione teraz tylko czekać co powiedzą i czy bedą w stanie go zabrać na hotelik:cool3::cool3: Quote
Mysia_ Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ojej, ale to wszystko szybko sie dzieje ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 to dobrze że tak szybko- ja myślałam że to będzie kawał czasu zajmowało... a tu taka niespodzianka :) Quote
Mysia_ Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='sara_rokitnica']to dobrze że tak szybko- ja myślałam że to będzie kawał czasu zajmowało... a tu taka niespodzianka :)[/quote] zobaczymy jak to będzie...... Quote
sara_rokitnica Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 ja tam wierzę w to że będzie dobrze :) MUSI być dobrze :) mam też nadzieję że damy radę się wypłacić... jednak to trochę kasy będzie kosztowało... ale kombinować przypływ kasy się będzie jak już się dowiemy ile będzie potrzeba tych pieniędzy... Quote
madzia828 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 potem sie bedziemy martwić najważniejsze zeby Presto wyszedł ze schronu zmienił warunki podleczył się troszke i bedzie dobrze:loveu::loveu: ja w to wierzę;) Quote
sara_rokitnica Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 aha właśnie zapomniałabym: jak wtedy rozmawiałam z tą Panią z hoteliku przez telefon to pytała się mnie czy chcemy go tam dać tylko żeby go podleczyć i później go zabierzemy czy on tam będzie nawet jak już się go wyleczy i będziemy mu szukać domu to powiedziałam że to drugie- będziemy szukać domu... nie wiem czy dobrze powiedziałam ale jak coś to Mysia jutro możesz zmienić moje zeznania i tam najwyżej powiedzieć że mam za małą pojemność mózgu i nie wiedziałam tak do końca :eviltong: Quote
Recommended Posts