Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znalazłam coś takiego:

[B]KATOWICE[/B]Hotel przy Zakładzie Szkolenia Psów Hotel całoroczny. Zakład Szkolenia Psów, H. Korkus, ul. Obrońców Westerplatte 130, Katowice, tel. (032) 256 42 35, tel. (032) 255 50 38
[B]SOSNOWIEC[/B]
Hotel dla psów Monika Motłoch, Sosnowiec, ul. Okrzei 1, tel. (032) 66 71 16, tel. kom. 0602 711 616
[B]WILKOWICE k/Tarnowskich Gór[/B]
Hotel przy Pierwszym Prywatnym Schronisku dla Zwierząt "Pomocna Dłoń" przy PW "Unimex 1" SC, 42-600 Tarnowskie Góry, ul. Oświęcimska 1.
Adres hotelu: 42-676 Wilkowice, ul. Polna 1. Tel/fax (032) 285 63 55, tel. kom. 0502 081 836.

Posted

i jeszcze:
[B]HOTEL DLA PSÓW "KAMIRON"[/B] ul. Malownicza 58
42-271 CZĘSTOCHOWA
(034) 365-02-19
[B]"PSIA KRAINA" HOTEL i OŚRODEK RELAKSACYJNO-SZKOLENIOWY[/B] ul. Graniczna 2c
44-153 GLIWICE, Smolnica K/ Wilczego Gardła
0-886-311-589 0-889-111-201
[B]PROFESJONALNE SZKOLENIE I HOTEL DLA PSÓW "GOSTAR" M.STARKIEWICZ[/B] ul. Odrodzenia
43-180 MIŁKÓW k/KATOWIC
(32) 2263995 0 502 722 057
[B]HOTEL DLA ZWIERZĄT[/B] ul. Kolejowa 147
ORNONTOWICE K/GLIWIC
(032) 336 10 21

Posted

Ten miałam na myśli:
[B]"PSIA KRAINA" HOTEL i OŚRODEK RELAKSACYJNO-SZKOLENIOWY[/B] ul. Graniczna 2c
44-153 GLIWICE, Smolnica K/ Wilczego Gardła
0-886-311-589 0-889-111-201

Nie wiesz czy to wszystko jest aktualne? Bo w Wilkowicach już jakiś czas schroniska nie ma..... :roll:

Posted

hmmm... to może zapytać w tym hotelu?? chociaż nie wiem czy będą chcieli mieć kolejną bidę która będzie nie wiadomo ile tam miejsce zajmowała :shake: żeby czasem nie było że się tam wpakujemy a tamci na Presta będą patrzeć jak na zło konieczne :shake:

Posted

qrde mama mi nie chce karty do fona zafundować :/ muszę chyba pójść do babci pożebrać... bo jestem strasznie ciekawa i zarazem pełna nadziei że się zgodzą wziąć Preścia i może nawet się na jakąś zniżkę załapiemy... tak z dobrego serca... :roll:

Posted

EWA EMILIA CHEĆKO- PRESTO (allegro - slapcio) - 10 zl

Poprosiłam włascicielke konta o przelanie 300 zł, żeby Mysia miała je do dyspozycji;)

Co do hotelu. Wczoraj pytałam panie co mysla o zabraniu Presta. Sprawa jest taka, że jak narazie mają remont hotelu i nie przyjmują żadnych zwierzat poza Mabel.
Ale powiedziały, że Presta wezma po uzgodnieniu. Ale nie wiem w jaki sposób będzie to wyglądało finansowo. Normalnie doba kosztuje 20-30 zł. Mabel ma zniżke. Dodatkowo ma ona szkolenie, którego Presto nie potrzebuje. Zaś Presto potrzebuje drogich leków, których wam hotel nie zafunduje.
Zadzwońcie tam i zapytajcie jak to by było z Prestem.

Posted

[quote name='madzia828']z tego co Mysia pisała to na 10 dni tylko tego starczy:-( koszt 90zł chyba[/quote]

dokładnie :roll: Dzisiaj udało mi się trafić na aptekę, w której nivalin kosztuje 83 zł z kawałkiem, ale to i tak dużo :roll:
Sara, myslę, że warto zadzwonić.... Staniemy na głowie jesli będzie trzeba :roll: