Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta bezradność mnie dobija:-(:-( dziewczyny moze zastanowimy sie jednak nad tym hotelem dla Presta wiem ze to może nie wypalić ale zima idzie i ja nie wiem jak on sobie w schronie poradzi:shake: czy ma bude jakoś ocieplaną na zimę?

Posted

Ja wiem, że z hotelem może być problem, to znaczy z kasą, ale może zorientujcie się chociaż, tak wstępnie czy są hotele, które wziełyby takiego Psa i ewentualnie za ile, na wszelki wypadek, żeby już wiedzieć wrazie jakiejś trudnej sytuacji.
Ja bym placila i na pewno jeszcze bym zorganizowala Kogos kto na pewno by placil, ze 100 zł by z tego minimum bylo.
Wiem, że to trudna drcyzja, nie namawiam, może warto jednak się zorientować wstępnie, na wszelki wypadek.

Posted

[quote name='sara_rokitnica']na nic innego prawdę mówiąc nie możemy liczyć :( chyba że na cud pod tytułem "DT" albo "DS"... :shake:[/quote]

ale taki cud może mu tylko pomóc..... :-(

Posted

śnił mi się dziś Presto :-( śniło mi się że jechaliśmy gdzieś pociągiem, nie wiem gdzie....i on odszedł....:-(
a to był tak dziwnie realistyczny sen:shake:,że jak się przebudziłam to przez moment myślałam że to było naprawde....

Posted

no i pocieszaj mnie jeszcze Mysia... :placz: mam nadzieję że Tundra i oczywiście my zdążymy coś zdziałać... :shake: zna ktoś może jakiś hotelik w pobliżu?? bo ja szczerze mówiąc nie bardzo się w tym orientuję :oops:

Posted

[quote name='sara_rokitnica']no i pocieszaj mnie jeszcze Mysia... :placz: mam nadzieję że Tundra i oczywiście my zdążymy coś zdziałać... :shake: zna ktoś może jakiś hotelik w pobliżu?? bo ja szczerze mówiąc nie bardzo się w tym orientuję :oops:[/quote]

Ja też na hotelikach się nie znam.... Takie jak Bytom i Katowice odpadają, bo to przyschroniskowe :roll: Ewentualnie ten koło Wilczego Gardła... Trzeba się po necie rozejrzeć :roll: