madzia828 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ta bezradność mnie dobija:-(:-( dziewczyny moze zastanowimy sie jednak nad tym hotelem dla Presta wiem ze to może nie wypalić ale zima idzie i ja nie wiem jak on sobie w schronie poradzi:shake: czy ma bude jakoś ocieplaną na zimę? Quote
Agnieszka5 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja wiem, że z hotelem może być problem, to znaczy z kasą, ale może zorientujcie się chociaż, tak wstępnie czy są hotele, które wziełyby takiego Psa i ewentualnie za ile, na wszelki wypadek, żeby już wiedzieć wrazie jakiejś trudnej sytuacji. Ja bym placila i na pewno jeszcze bym zorganizowala Kogos kto na pewno by placil, ze 100 zł by z tego minimum bylo. Wiem, że to trudna drcyzja, nie namawiam, może warto jednak się zorientować wstępnie, na wszelki wypadek. Quote
Anashar Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ja również proponuje hotelik. Jak ruszymy z akcją smyczkową, napewno choć trochę wesprzemy Presto finansowo. Quote
madzia828 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ja też podpisuje sie pod tym zeby pomyśleć nad tym hotelem dla niego:cool3: Quote
sara_rokitnica Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 w sumie to popytać można... ale ja nadal się boję że w końcu zabraknie tej kasy i Presto będzie musiał wrócić... a tego na pewno nie wytrzyma... :( :shake: Quote
Mysia_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 OK. pomyślimy, napewno nie zostawimy Presto na pastwę losu :shake: Quote
sara_rokitnica Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 dzisiaj próbował na wybiegu trochę chodzić :( jemu te łapki tak strasznie się plączą jakby nad nimi wcale nie panował :placz: tak mi go szkoda... :placz: Quote
Mysia_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 mamy receptę na nivalin teraz tylko trzeba wykupić ... Quote
graszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Trzymam kciuki za chlopaka. Mo|e nivelin pomoze. :shake: Quote
Mysia_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='graszka']Trzymam kciuki za chlopaka. Mo|e nivelin pomoze. :shake:[/quote] ostatnio była maleńka poprawa.... To chyba nasza jedyna nadzieja :-( Quote
sara_rokitnica Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 na nic innego prawdę mówiąc nie możemy liczyć :( chyba że na cud pod tytułem "DT" albo "DS"... :shake: Quote
Mysia_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='sara_rokitnica']na nic innego prawdę mówiąc nie możemy liczyć :( chyba że na cud pod tytułem "DT" albo "DS"... :shake:[/quote] ale taki cud może mu tylko pomóc..... :-( Quote
sara_rokitnica Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 ale szanse na to żeby się zdarzył maleńkie... jak na złość... to co najbardziej potrzebne- najmniej dostępne... :shake: Quote
madzia828 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Prestusiu ja wierzę ze jeszcze bedziesz mieć kochany domek:cool3::cool3: nadzieja umiera ostatnia Quote
sara_rokitnica Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 moja nadzieja mimo to już praktycznie nie istnieje... :( :placz: Quote
Mysia_ Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 w górę :roll: może jeszze ktoś Cie zauważy.... Quote
eria Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 śnił mi się dziś Presto :-( śniło mi się że jechaliśmy gdzieś pociągiem, nie wiem gdzie....i on odszedł....:-( a to był tak dziwnie realistyczny sen:shake:,że jak się przebudziłam to przez moment myślałam że to było naprawde.... Quote
madzia828 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 eria nie strasz nas ze coś się stanie Prestusiowi:-(:-( Quote
sara_rokitnica Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Tundra odpisała :multi: poogłasza go na niemieckich forach i w ogóle zrobi wszystko co będzie mogła dla niego zdziałać :multi: mam nadzieję że się uda... :roll: Eria nie strasz mnie bo w nocy spać nie będę! Quote
sara_rokitnica Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 no i pocieszaj mnie jeszcze Mysia... :placz: mam nadzieję że Tundra i oczywiście my zdążymy coś zdziałać... :shake: zna ktoś może jakiś hotelik w pobliżu?? bo ja szczerze mówiąc nie bardzo się w tym orientuję :oops: Quote
Mysia_ Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='sara_rokitnica']no i pocieszaj mnie jeszcze Mysia... :placz: mam nadzieję że Tundra i oczywiście my zdążymy coś zdziałać... :shake: zna ktoś może jakiś hotelik w pobliżu?? bo ja szczerze mówiąc nie bardzo się w tym orientuję :oops:[/quote] Ja też na hotelikach się nie znam.... Takie jak Bytom i Katowice odpadają, bo to przyschroniskowe :roll: Ewentualnie ten koło Wilczego Gardła... Trzeba się po necie rozejrzeć :roll: Quote
Recommended Posts