Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nawet jeśli się zadeklaruje załóżmy 10 osób to płacić będzie pewnie max. 8 a co jakiś czas jedna pewnie będzie odpadać i tak w końcu zostalibyśmy w sytuacji podbramkowej bez kasy, z długiem w hotelu i problemem co dalej robić z Presto... tak to przynajmniej tych dwóch pierwszych nie mamy...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KAMS ALICJA SZCZYGIEŁ - PRESTO WPŁACA ARTBH- 5 zl

MARIA ANETA KOWALAK i TADEUSZ WŁADYSŁAW KOWALAK -PRESTO z allegro-od Majawrc 2 cegieMaria Aneta Kowalak - 10 zl

ADRIANA WIERCZYNSKA - POMOC DLA PRESTA - 10 zl

Posted

[quote name='Pianka']KAMS ALICJA SZCZYGIEŁ - PRESTO WPŁACA ARTBH- 5 zl

MARIA ANETA KOWALAK i TADEUSZ WŁADYSŁAW KOWALAK -PRESTO z allegro-od Majawrc 2 cegieMaria Aneta Kowalak - 10 zl

[/quote]
bardzo nieczytelnie napisane, w ogóle nie wiem co napisać na kartce:roll:
KAMS ALICJA SZCZYGIEŁ ????
MARIA ANETA KOWALAK i TADEUSZ WŁADYSŁAW KOWALAK???? to są 4 osoby, czy drugie imiona :shake::shake:?

Posted

A ja mam małe pytanie... chyba cos automatyka allegro szwankuje - kupiłam cegiełki i nie dostałam info potwierdzającego zakup i na jakie konto wpłacic pieniądze - czy na to:
KONTO POMOCY PSOM
mBank
nr konta 28114020040000300245428483
Maria Stranz

Przepraszam za może głupie pytanie ale nie wiem czy osoba która zrobiła aukcje nie zbiera na inne i potem nie przekazuje...:roll:

Posted

[quote name='eria']bardzo nieczytelnie napisane, w ogóle nie wiem co napisać na kartce:roll:
KAMS ALICJA SZCZYGIEŁ ????
MARIA ANETA KOWALAK i TADEUSZ WŁADYSŁAW KOWALAK???? to są 4 osoby, czy drugie imiona :shake::shake:?[/quote]
Ja przekazuje tylko co dostaje, w skrócie
ALICJA SZCZYGIEŁ - 5 zł
ANETA KOWALAK- 10 zł
ADRIANA WIERCZYNSKA- 10 zł

[quote name='slapcio']A ja mam małe pytanie... chyba cos automatyka allegro szwankuje - kupiłam cegiełki i nie dostałam info potwierdzającego zakup i na jakie konto wpłacic pieniądze - czy na to:
KONTO POMOCY PSOM
mBank
nr konta 28114020040000300245428483
Maria Stranz

Przepraszam za może głupie pytanie ale nie wiem czy osoba która zrobiła aukcje nie zbiera na inne i potem nie przekazuje...:roll:[/quote]
A kiedy kupiłas te cegiełki? I jak wpłacałas? Przelewem czy przez poczte? Było dopiesek "Presto"? Podaj mi jeszcze na PW twoje dane, zapytam właścicielke konta czy wpłyneła od ciebie jakas kwota;)

Posted

Kupiłam wczoraj i jeszcze nie wpłacałam bo nie wiem na jakie konto, przeciez o to pytam :roll:... nie dostałam potwierdzenia z allegro takiego jak po każdej jednej aukcji i dlatego nie wiem czy wystawiający chce na to konto co powyżej czy na inne ;)

Posted

[quote name='slapcio']Kupiłam wczoraj i jeszcze nie wpłacałam bo nie wiem na jakie konto, przeciez o to pytam :roll:... nie dostałam potwierdzenia z allegro takiego jak po każdej jednej aukcji i dlatego nie wiem czy wystawiający chce na to konto co powyżej czy na inne ;)[/quote]
A juz rozumiem, myślałam, ze wpłaciłaś a nie ma potwierdzenia;)

Tak włacasz na te konto, które jest podane;) Pamiętaj o dopisku.