madzia828 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dziewczyny ja mogę ofiarowac jakieś 30zł jakby sie ktoś dołozył jeszcze no to na 10 dni starczy może ta pani tez pomoże kurcze te allegro mogłoby ruszyć:cool3: Quote
Mysia_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 właśnie nie wiadomo co z Allegro? :roll: Qrczę, boję się, że to leczenie nie ma sensu, kiedy Presto tkwi w schronisku :-( Quote
sara_rokitnica Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 jeszcze nie dostałam odpowiedzi od Lucy* :roll: też się tego obawiam... ale chyba lepsze takie niż żadne... jakoś na razie nikt się nie pali do tego żeby mu dać ten tymczas... :shake: Quote
Mysia_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 U Prestusia cichutko.... A jak cos się stanie to jak zwykle będzie wielkie halo :shake: Quote
Pianka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']U Prestusia cichutko.... A jak cos się stanie to jak zwykle będzie wielkie halo :shake:[/quote] Dokładnie, potem wszyscy będa najeżdżac na schronisko, ze niby to jego wina:shake: Ja cegiełek nie umiem robic więc w tym zakresie odpadam, ale moge zapytać jedenj osoby, która kiedys mi proponowała pomoc jesli chodzi o allegro. I jeszcze taka informacja- jak narazie nie włyneły żadne pieniądze na Presta:shake: Sara zmien tytuł napisz, że zbieramy pieniądze na jego leczenie. Quote
madzia828 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Pianka to napisz do tej osoby może nam pomoże :razz: to ja robię zaraz przelew na Presta:p przelew poszedł Quote
Pianka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=243934362[/URL] cegiełki ruszyły:multi: Dziekuje serdecznie Izie za allegro:multi: Eria mozemy tą twoją kartke edytowac i pisac na dole "Presto dziękuje......(tu nick/imie i nazwisko osoby, która pomogła)" ????? Quote
eria Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 nie ma problemu ! tylko to bym musiała ja edytować, żeby czcionka i jej styl pasowały :lol: ale ja bardzo chętnie się podejmę, prosze mi wysyłac PW z danymi osoby , a ja odeślę edytowaną kartkę :lol: Quote
Pianka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='eria']nie ma problemu ! tylko to bym musiała ja edytować, żeby czcionka i jej styl pasowały :lol: ale ja bardzo chętnie się podejmę, prosze mi wysyłac PW z danymi osoby , a ja odeślę edytowaną kartkę :lol:[/quote] To super, ja i tak będe tutaj wstawiać wpłaty jakie wpłyneły to będziesz tam zmieniac;) Quote
marillka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 biegnij na pierwszą - potrzebujesz domku :Dog_run: Quote
madzia828 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 mam nadzieję ze bedzie ich więcej;) Quote
Mysia_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 super, dziękuje Wam bardzo dziewczyny :loveu: Quote
Lucy* Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dziewczyny przepraszam :modla: :modla: bardzo przepraszam za tę moją chwilę niebytności na dogo :roll: nie dałam rady ze wszystkim ... jest możliwość wystawienia podwójnego takiego allegro cegiełkowego ? znacie się na tym ? zawsze to szanse podwojone :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 dzięki dziewczyny :loveu: dobrze że przynajmniej na parę osób na tym forum zawsze można liczyć... jeszcze raz ogromne dzięki :loveu: już zmieniam tytuł :) a co do tego "wielkiego halo jak coś się stanie" to zgadzam się z tym i to na całej linii... zawsze tak jest... jak trzeba pomóc to nie ma nikogo a żeby kogoś zjechać i oczernić i mówić o tym co można było zrobić a nie zostało zrobione to się nagle znajduje cała masa ludzi... w sumie to powiem Wam że mi trochę głupio że się tak ledwo we wszystko włączam ale mam ograniczony dostęp do neta bo muszę się "włamywać" na komp siostry i brata a to zazwyczaj nie jest takie łatwe :/ Quote
sara_rokitnica Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Lucy* nie ma sprawy- tak myślałam że nie wyrabiasz czasowo i siłowo... myślę że nic się nie stanie jak będą 2 allegra cegiełkowe... chociaż... to w sumie są 2 te same "produkty" a tak chyba nie można... zna się ktoś na tym?? Quote
Mysia_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Można wymyslec jakiś inny "produkt" :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 hmm... tylko jaki? ma ktoś pomysł?? Quote
madzia828 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 właśnie nie wiem jak to jest:shake: może w końcu ktoś zauważy watek Presta i da mu ten Dt :razz: Quote
Pianka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='Lucy*']Dziewczyny przepraszam :modla: :modla: bardzo przepraszam za tę moją chwilę niebytności na dogo :roll: nie dałam rady ze wszystkim ... jest możliwość wystawienia podwójnego takiego allegro cegiełkowego ? znacie się na tym ? zawsze to szanse podwojone :cool3:[/quote] Iza juz wystawiła podwójne allegro, więc jak ty wsytawisz trzecie to pewnie ktoś usunie. Iza się wszystkim zajmie, nie musisz już wystawiać cegiełek;) Quote
Mysia_ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Sara, bardzo dobry tytuł... Tylko zainteresowanie nadal marne :-( Quote
iza7903 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Pianka przepraszam ale narazie drugiego nie wystawiłam bo kolezanka mi powiedziala ze podobno nie mozna , mi się wydawało do tej pory że mozna ale jak doczytam i nie bedzie w regulaminie o tym napisane to wystawie:) narazie ogladam strony na allegro i jak sa sprzedajacy co maja podane gg to wysyłam im cos takiego : prosimy o pomoc dla Presta [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=243934362[/URL] każda kwota sie liczy, prosimy przesłac link do znajomych moze tez sie przyłącza, z góry dziekujemy za pomoc:) no i zobaczymy... pozdrawiam:thumbs: Quote
madzia828 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 mam nadzieję ze w końcu coś ruszy :razz: Quote
Recommended Posts