Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']U Prestusia cichutko.... A jak cos się stanie to jak zwykle będzie wielkie halo :shake:[/quote]
Dokładnie, potem wszyscy będa najeżdżac na schronisko, ze niby to jego wina:shake:

Ja cegiełek nie umiem robic więc w tym zakresie odpadam, ale moge zapytać jedenj osoby, która kiedys mi proponowała pomoc jesli chodzi o allegro.

I jeszcze taka informacja- jak narazie nie włyneły żadne pieniądze na Presta:shake:
Sara zmien tytuł napisz, że zbieramy pieniądze na jego leczenie.

Posted

[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=243934362[/URL] cegiełki ruszyły:multi:

Dziekuje serdecznie Izie za allegro:multi:

Eria mozemy tą twoją kartke edytowac i pisac na dole "Presto dziękuje......(tu nick/imie i nazwisko osoby, która pomogła)" ?????

Posted

nie ma problemu ! tylko to bym musiała ja edytować, żeby czcionka i jej styl pasowały :lol: ale ja bardzo chętnie się podejmę, prosze mi wysyłac PW z danymi osoby , a ja odeślę edytowaną kartkę :lol:

Posted

[quote name='eria']nie ma problemu ! tylko to bym musiała ja edytować, żeby czcionka i jej styl pasowały :lol: ale ja bardzo chętnie się podejmę, prosze mi wysyłac PW z danymi osoby , a ja odeślę edytowaną kartkę :lol:[/quote]
To super, ja i tak będe tutaj wstawiać wpłaty jakie wpłyneły to będziesz tam zmieniac;)

Posted

Dziewczyny przepraszam :modla: :modla: bardzo przepraszam za tę moją chwilę niebytności na dogo :roll: nie dałam rady ze wszystkim ...

jest możliwość wystawienia podwójnego takiego allegro cegiełkowego ? znacie się na tym ? zawsze to szanse podwojone :cool3:

Posted

dzięki dziewczyny :loveu: dobrze że przynajmniej na parę osób na tym forum zawsze można liczyć... jeszcze raz ogromne dzięki :loveu: już zmieniam tytuł :) a co do tego "wielkiego halo jak coś się stanie" to zgadzam się z tym i to na całej linii... zawsze tak jest... jak trzeba pomóc to nie ma nikogo a żeby kogoś zjechać i oczernić i mówić o tym co można było zrobić a nie zostało zrobione to się nagle znajduje cała masa ludzi...
w sumie to powiem Wam że mi trochę głupio że się tak ledwo we wszystko włączam ale mam ograniczony dostęp do neta bo muszę się "włamywać" na komp siostry i brata a to zazwyczaj nie jest takie łatwe :/

Posted

Lucy* nie ma sprawy- tak myślałam że nie wyrabiasz czasowo i siłowo... myślę że nic się nie stanie jak będą 2 allegra cegiełkowe... chociaż... to w sumie są 2 te same "produkty" a tak chyba nie można... zna się ktoś na tym??

Posted

[quote name='Lucy*']Dziewczyny przepraszam :modla: :modla: bardzo przepraszam za tę moją chwilę niebytności na dogo :roll: nie dałam rady ze wszystkim ...

jest możliwość wystawienia podwójnego takiego allegro cegiełkowego ? znacie się na tym ? zawsze to szanse podwojone :cool3:[/quote]
Iza juz wystawiła podwójne allegro, więc jak ty wsytawisz trzecie to pewnie ktoś usunie.
Iza się wszystkim zajmie, nie musisz już wystawiać cegiełek;)

Posted

Pianka przepraszam ale narazie drugiego nie wystawiłam bo kolezanka mi powiedziala ze podobno nie mozna , mi się wydawało do tej pory że mozna ale jak doczytam i nie bedzie w regulaminie o tym napisane to wystawie:) narazie ogladam strony na allegro i jak sa sprzedajacy co maja podane gg to wysyłam im cos takiego :
prosimy o pomoc dla Presta [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=243934362[/URL] każda kwota sie liczy, prosimy przesłac link do znajomych moze tez sie przyłącza, z góry dziekujemy za pomoc:)
no i zobaczymy...
pozdrawiam:thumbs: