Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale przynajmniej się interesuje tym co z nim dalej będzie i chce pomóc na tyle ile może... to się chyba nie zdarza zbyt często :P no ale to nie zmienia faktu że jemu dom jest potrzebny bardziej niż cokolwiek innego... w ogóle wczoraj jak go widziałam na wybiegu to chodził całkiem ładnie- trochę przysiadał na tylnych łapach ale nie plątały mu się... chyba miał jakiś lepszy dzień albo co... bo w nagłe uzdrowienie jakoś nie wierzę :P

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże jak bardzo bym chciała aby w końcu i do Ciebie Prestuś uśmiechnęło się Szczęście!!
Przepraszam teraz rzadko tu wpadam ale nie mam internetu,tylko jak w kafejce jestem

Posted

Dostalam e-maila w sprawie Presta. Pani (imieniem Basia) tylko zapytala czy Presto nadal jest w schronisku.To chyba bylo z ogloszenia "Kupie Psa". Odpisalam ze jest i zapytalam czy jest zainteresowana jego adopcja... Czekam na odpowiedz...

Posted

Pani odpisala mi tak (cytuje):

[I][B]"tak jestem zainteresowa bo presto jest pieknym pieskiem i zasluguje na kochajaca rodzine lecz musze jeszcze porozmawiac z rodzina:-)"[/B][/I]

Odpisalam ze czekamy na ich decyzje...