Mysia_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Presto to przepiekny ONek :loveu: Jeszcze kilka lat temu nie trzeba by było wile zahodu , aby znaleźć dla niego dom... A dziś? :-( :-( :-( Quote
sara_rokitnica Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Presto chce godnie przeżyć swoje ostatnie chwile... :( Quote
amelka0 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [B][SIZE=6]Nie pozwólmy Mu umrzeć w schronie!!!![/SIZE][/B]:-(:-(:-(:-( Quote
sara_rokitnica Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 czym Presto zasłużył sobie na taki los? :( Quote
sara_rokitnica Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 ja już tracę nadzieję że znajdzie dom- jego właściciele wydali na niego wyrok :( to jest niesprawiedliwe! :placz: Quote
sara_rokitnica Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 ale jak tu się nie poddawać? :shake: :(:(:(:( nawet w gazecie go nie chcą :( Quote
madzia828 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 kurcze ja tez już trace nadzieje :-( a co z G Wyborczą odpisali a moze do Metro napisać albo Echa Miasta Quote
Mysia_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Już pisałam do tych gazet, Metro niestety nie może umieszać naszych ogłoseń o psiakach, dostałam bardzo miłą odpowiedź, ale negatywną :-( Natomiast z Echemi Miasta może coś wyjdzie, ale musicie trzymac kciuki ;) Quote
madzia828 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 no to bedziemy trzymać:thumbs::thumbs: kciuki Quote
sara_rokitnica Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 GW- milczy, DZ- milczy ale jest szansa że może jednak się odezwie... trzymam kciuki za powodzenie z Echem... Quote
Mysia_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 z Echem jest juz bliżej niż dalej :cool3: Muszę wybrac tylko jakąś najlepszą fotkę i jakis krótki opis :multi: Quote
Sabina02 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dostalam e-mail od jednej Pani z ogloszenia w Alegratka... ale jedyne co napisala to pytanie czy ogloszenie jest nadal aktualne... Odpisalam ze tak, i zapytalam czy jest zainteresowana Prestem... Teraz czekam na odpowiedz... Quote
sara_rokitnica Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 super Mysia ;) :D Sabinko to ja tu będę teraz chyba całą noc i cały dzień siedzieć i paznokcie aż do łokci poobgryzam z niecierpliwości czekając na odpowiedź od Pani... :roll: jak tylko da znać- od razu pisz ;) :D Quote
Sabina02 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='sara_rokitnica']Sabinko to ja tu będę teraz chyba całą noc i cały dzień siedzieć i paznokcie aż do łokci poobgryzam z niecierpliwości czekając na odpowiedź od Pani... :roll: jak tylko da znać- od razu pisz ;) :D[/quote] Ja tez czekam z niecierpliwoscia... Oczywiscie, jak tylko cos bede wiedziala to odrazu dam Wam znac... :lol: Quote
Recommended Posts