Dolores6997 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Może ktoś mi pomoże. Mam taki problem : gdy mój pies stoi ''na smaczki'' to stoi pięknie nie wypina tak nóg jakby się przeciągał. A jak próbuję go ustawić bez smaczków to ustawia środek ciężkości na tylne nogi a przednie tak wypina. Nie wiem co zrobić. Macie jakiś pomysł ? Z góry dziękuję ;) Quote
Tinusia Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 A dlaczego koniecznie chcesz ustawiać bez smaczków? Na wystawie smaczków używać możesz, tym bardziej jeśli pomagają one twojemu psu, możesz spróbować ustawić ręką pod mordkę i tylne łapy w mniejszym kącie. Quote
Szwajcarka234 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 A dlaczego koniecznie chcesz ustawiać bez smaczków? Na wystawie smaczków używać możesz, tym bardziej jeśli pomagają one twojemu psu, możesz spróbować ustawić ręką pod mordkę i tylne łapy w mniejszym kącie. Popieram!!! Quote
Recommended Posts