*Magda* Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Yuki_']Bardzo dobrze, ja i brat nieraz gadamy coś i wolę by nikt nie wiedział o czym. :diabloti:[/QUOTE] Jaka cwana :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 ja chce juz wakacje... tydzien u babci. ja. Coma. agi :loveu: Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 No to nie wiem, czy Ci się uda jakoś namówić :roll: Quote
Majkowska Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Komentowałam przecież filmik wczoraj, analizowałam, pisałam Ci że lepiej biegają tylko we dwie i że jeszcze ewentualnie widywałam na fachowych zawodach że się spina dwa psy ze sobą żeby się nie rozbiegały, pytałam o to gdzie masz amortyzatory i coś tam jeszcze pisałam - nie wiem co się z tym postem stało, ale go chyba nie ma :???: A co do babci to u mnie jest tak że poprostu informuję że przyjeżdzam ze zwierzętami i nie ma innej opcji,a jeśli nie to nie przyjeżdzam, bo np nie mam komu powierzyć opieki nad nimi bo beze mnie są kłopotliwe, a ja nie mam ani zaufanej osoby ani kasy na specjalistę ;) Quote
*Magda* Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Ureguluj sobie tam dokładnie wysokość ;) Bo ja to spakowałam tak, jak miałam ustawione dla Tory ;) Quote
*Magda* Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 W sumie to miałam na myśli obniżenie ;) Quote
*Magda* Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 To teraz czekam z niecierpliwością na fotki ;) A rodzice wiedzieli, że dostaniesz taką paczkę?? Quote
*Magda* Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 To podeślij ich na dogo, do mnie, to im to wytłumaczę ;) Quote
*Magda* Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Tak w ciemno, bałabym się dobierać kaganiec :roll: Najlepiej przymierzyć na miejscu ;) Quote
Recommended Posts