lika Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Pewnie, że warto. Tylko kto po nią pojedzie??? I kto się nią będzie zajmował, jak już przyjedzie? Niestety na razie nie będę mogła pomóc. Dopiero po 24 września będę wolna, a sunia nie powinna tak długo cierpieć. Quote
esperanza Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Gdyby ktoś jechał w tamtym kierunku, proszę o kontakt. Wiem, że wet Sz. też ją leczył, ale z miernym skutkiem. Quote
lika Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Może nie warto czekać, aż ktoś będzie jechał z Warszawy, tylko poprosić p. Ewę, żeby ją przywiozła? Quote
esperanza Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Tylko gdzie ją umieścić? SGGW? Gagarina? Quote
lika Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Gdyby to ode mnie zależało, to na Gagarina. Quote
Owieczka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 esperanza napisał(a):Tylko gdzie ją umieścić? SGGW? Gagarina? A ja wolałabym na SGGW ...bo miałabym do niej bliziutko i mogłabym zagladac i brać na spacerki ale wszyscy wiemy jak to jest z SGGW...:placz: więc zdaję się na Was. Myslę , że nie ma bardzo na co czekac bo sunia w końcu zejdzie :-( i pewnie bardzo cierpi... Quote
esperanza Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Birmę uśpiono 13 września, w dniu gdy dowiedziałam się, że jest chora. Quote
Recommended Posts