Gojasasa Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 (edited) Atos to młody psiak ma ok 5 lat, gdy trafił do schroniska nie ufał ludziom nie dał się dotknąć gryzł ale nie z agresywności tylko ze strachu Atos ma piękne umaszczenie nie jest duży nie jest mały taki w sam raz :D raz dostał szansę na dom z dzieckiem, podwórkiem i miłą rodziną podobno uciekł jednak nikt go nie szukał ale przy okazji dowiedzieliśmy się że do dzieci nie jest agresywny do psów bywa różnie do suczek jest przyjaźnie nastawiony. Atos to spragniony miłości psiak szuka domu nie na chwilę ale na stałe! Atos czeka w schronisku w Białej Podl. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Edited July 21, 2013 by Gojasasa Quote
Gojasasa Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 ze środy zdjęcia :) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Gojasasa Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 dziękujemy Aniu za zdjęcia :D Atos pięknie chodzi na smyczy w związku z czym może mieć luźno obrożę a co się z tym wiąże ? że się nie dusi :D Atos w Górę Quote
Gojasasa Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 niestety z Atosem nie zdążyłam wyjść bo byłam tylko do 10.40 :( ale Atos był z Dominiką :D więc mam nadzieję ze coś napisze Ona więcej :D Quote
Gojasasa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Dzisiaj z Atosem poszlismy całkiem daleko :D W górę Atos Quote
Nelliel Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Co tu taka cisza? :< W górę Atosiku! :) Quote
Gojasasa Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 eh ta cisza :( nic kompletnie nic :c ale w górę może znajdzie się dla Ciebie wspaniały domek <3 Quote
Gojasasa Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 aa trzeba się pochwalić XD Atos umie komendy: siad, leżeć, czołgaj się i hop ;p Quote
kinga_kinga7 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 w górę Atosku :) :) zasługujesz na super domek .... :) :) :) Quote
Gojasasa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 ah ta nauka psa chodzenia przy nodze i zwrotu XD czyli Atos umie też już prawie ładnie chodzić przy nodze i robić zwrot " class="ipsImage" alt=""> Stare zdjecie ale strasznie mi się podoba Quote
Gojasasa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='kinga_kinga7']w górę Atosku :) :) zasługujesz na super domek .... :) :) :)[/QUOTE] witam u Atosa :D Quote
kinga_kinga7 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Gojasasa']witam u Atosa :D[/QUOTE] ja zaglądam do chłopaka,zresztą zaglądam do każdego "naszego" zwierzaka :) :) Quote
Gojasasa Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='kinga_kinga7']ja zaglądam do chłopaka,zresztą zaglądam do każdego "naszego" zwierzaka :) :)[/QUOTE] super dzieki :) w niedzielę porobię zdjęcia i opisze spacerek :p Quote
Recommended Posts